Welkom bij C&J Credit Services

Over ons


Heeft u ook problemen met het invorderen van uw facturen? Bij C&J Credit Services hebben we dossierbeheerders met de nodige juridische ervaring die u kunnen helpen met dit probleem. Wij nemen contact op met de debiteur bij wie we zullen aandringen op een onmiddellijke betaling van de vordering. Indien dit niet lukt nemen we de nodige gerechtelijke stappen.

Ons team zorgt voor de vereiste juridische ondersteuning en begeleidt de gerechtelijke procedures. Met de hulp van C&J Credit Services houdt u uw bedrijf financieel gezond, wij staan in voor het volledige incassotraject van aanmaning tot dagvaarding.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Incasso betekent dat we u helpen bij het innen van openstaande vorderingen of betalingen. Bij C&J Credit Services ondernemen wij alle nodige stappen voor onze rekening om uw betaling te bezorgen.

Zo hebben wij als incassobureau geen bijzondere bevoegdheden maar zijn zeer effectief vanwege onze werkwijze. Wanneer u ons inschakelt, laten wij de klant onder ons logo weten dat een betaling wordt verwacht. Wanneer wij als incassobureau aansturen op een betaling zijn klanten vaak meteen geneigd de betaling snel uit te voeren. Indien de betaling nog steeds nog steeds niet uitgevoerd wordt, nemen wij voor jou alle nodige gerechtelijke stappen.

Wanneer wij een wanbetaler dagvaarden, nemen wij een deurwaarder onder de arm en schakelen we mogelijk een kandidaat af. Dergelijke gerechtelijke stappen hebben een zeer hoge efficiëntie.

U kan kiezen of u incidenteel van een incassobureau gebruik maakt, maar u kan ook permanente klant worden. Dan geef jij simpelweg de dossiers steeds door die door ons behandeld moeten worden en nemen wij steeds de juiste stappen.

Met C&J Credit Services verzeker we uw bedrijf dat wanbetalingen een uitzondering worden en voorkom u moeilijkheden voor u bedrijf.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
C&J Credit Services
Voshol 8
9160 Lokeren, België
BTW: 0883760862
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .