Welkom bij NETPAD

Over ons


Wil je je interieur graag in een nieuws jasje steken door schilder- of gyprocwerken te laten uitvoeren in je woning, maar weet je niet goed bij welk bedrijf je hiervoor het best aanklopt? Als dat het geval is, moet je niet langer treuren want met NETPAD ben je aanbeland bij de specialist in bovengenoemde zaken! Onze firma zetelt in Merksem en we zijn werkzaam in de volledige regio Antwerpen. We kenden pas in 2019 onze opstart in de branche, maar dat weerhoudt ons er geenszins van om ervan te dromen dat we binnen een bepaalde termijn zullen opklimmen tot een van de bepalende spelers.

Een van de factoren waar we maximaal rekening mee trachten te houden, is de tevredenheid van onze klanten. We achten het noodzakelijk om een zo goed mogelijke verstandhouding uit te bouwen met ons cliënteel en hopen erop dat ze het zien zitten om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met ons. Om aan die dubbele voorwaarde te kunnen voldoen, maken we de doelbewuste keuze om enkel personeel op de loonlijst te plaatsen dat de juiste opleiding gevolgd heeft en over een minimum aan ervaring kan beschikken. Bovendien scholen we ons op regelmatige tijdstippen bij. Zo zijn we steeds mee met de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen in de sector, waardoor we hier maximaal op kunnen inspelen.

Neig je ernaar om de handen met ons in elkaar te slaan, maar wil je eerst nog die laatste onzekerheden de wereld uit geholpen zien worden? Twijfel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van gemotiveerde werknemers kan niet wachten om samen met jou rond de tafel te zitten en aansluitend tot een oplossing op maat te komen die jouw persoonlijke verlangens tot in detail weet te bevredigen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij NETPAD ben je aan het juiste adres als het aankomt op opdrachten die te maken hebben met schilder- en gyprocwerken. Logischerwijs maken we uitsluitend gebruik van materialen van de allerbeste kwaliteit, die we koppelen aan een strak tempo en correcte en marktconforme prijzen.

Laat ons weten welke klus je aan ons wenst toe te vertrouwen en wij gaan onmiddellijk tot actie over om het gewenste resultaat op een vlekkeloze manier tot uitvoering te brengen.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
NETPAD
Borrewaterstraat 57 
2170 Merksem, Belgium
BTW: BE0737505153
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.