Welkom bij Multi Concepts Company

Over ons


Denk je eraan om waterkoelers of waterdispensers te installeren op de werkvloer? Of ben je misschien meer te vinden voor een waterkoeler op een waterleiding? Bij Multi Concepts Company behoort het allemaal tot de mogelijkheden.

Ons bedrijf is gelegen in Meerle en we zijn werkzaam in de regio’s Antwerpen, Brussel, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. We draaien ondertussen een tiental jaar mee in het vak. Dankzij die jarenlange ervaring kan je op je beide oren slapen wanneer je een beroep wenst te doen op onze diensten.

Multi Concepts Company beseft als geen ander dat het succes van een zaak hand in hand gaat met de tevredenheid van het cliënteel. We vinden het belangrijk om een goede relatie te onderhouden met al onze klanten en hopen steeds dat ze voor geruime tijd van onze diensten gebruik blijven maken.

Om deze ambities te kunnen waarmaken, hebben we uitsluitend personeel onder contract staan dat de juiste scholing genoten heeft en een minimum aan ervaring aan de man kan brengen. Verder volgen we op regelmatige tijdstippen een bijscholingscursus.

Zo zijn we te allen tijde op de hoogte van de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen én vermijden we dat onaangename verrassingen zich voordoen.

Klinkt ons aanbod je als muziek in de oren, maar mis je nog net dat laatste duwtje in de rug om je te laten overtuigen? Aarzel in dat geval absoluut niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen.

Ons personeel stelt standaard als doelstelling voorop om zo optimaal mogelijk te voldoen aan datgene wat jij al die tijd al in gedachte had.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Waterkoelers en waterdispensers en ook waterkoelers op waterleidingen is waarop de focus bij Multi Concepts Company ligt. We bevelen je ten sterkste aan om de werkvloer van je bedrijf uit te rusten met waterkoelers/waterdispensers, aangezien er meerdere voordelen aan verbonden zijn:

 • Iedereen kan tijdens het werken genieten van lekker en verfrissend water
 • Het zorgt ervoor dat werknemers zowel gehydrateerd als gemotiveerd blijven
 • We garanderen je de beste service

Afhankelijk van het type waterkoeler dat je wenst en het aantal personen die ervan gebruik zullen maken, reiken wij de oplossing aan die het best tot z’n recht komt.

Ook waterkoelers op waterleidingen maken deel uit van onze diensten. Dit is vooral interessant voor mensen die veelvuldig flessenwater drinken. Een waterkoeler op je waterleiding laat je een pak geld uitsparen, is ecologischer en bovendien minstens even lekker van smaak.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Multi Concepts Company
Ulicotenseweg 20 
B-2328 Meerle, Belgium
BTW: -
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.