Waterkoeler of waterdispenser

Een waterkoeler, ook voor uw bedrijf een goed idee!

Indien u overweegt een waterkoeler te kopen is dat zeker een goed idee. Een waterkoeler kan namelijk op verschillende manieren een voordeel zijn voor uw bedrijf. Doe daarom vandaag nog een offerteaanvraag voor waterkoelers in Vlaanderen.

Water voor gezonde werknemers

Voedingsdeskundigen weten het al lang, wie voldoende water drinkt is gezonder. Zo heb je minder snel hoofdpijn, verhoogt je concentratievermogen en heb je meer energie als je voldoende water drinkt. Indien uw werknemers dus regelmatig en voldoende water drinken zullen ze productiever werken. Plaats uw waterfontein centraal en moedig uw werknemers aan er gebruik van te maken. Het zal de gezondheid van u, uw werknemers en uw bedrijf ten goede komen. Hieronder kan u een offerteaanvraag invullen voor een waterkoeler en tot drie verschillende offertes ontvangen. Zo vergelijk je prijzen voor waterfonteinen in België.

Water verfrist uw wachtende klanten

Niemand houdt van wachten. Ook uw klanten niet. Soms moet zelfs je beste klant even wachten. Probeer te vermijden dat wachtende klanten zich vervelen. Plaats een waterdispenser in de ruimte waar klanten gewoonlijk wachten. Zorg dat je die wachtende klanten altijd een heerlijk glas water aan kan bieden. Met waterdispensers zal de wachttijd voor hen sneller voorbij zijn.

Water voor een waterdicht imago

Aarzel niet om uit te pakken met uw aankoop van een waterkoeler. Wijs uw personeel op de voordelen van drinkwater voor hun gezondheid. Geef ze wat extra info over de positieve effecten van water. Een visuele campagne die de voordelen voor de gezondheid en het milieu promoot zal bovendien bijdragen aan een positief imago voor bezoekers of klanten. Vul de korte vragenlijst hieronder in en ontvang snel tot drie verschillende offertes van leveranciers bij u in de buurt. 

  • Maak promotie voor water drinken bij uw werknemers. Een gezonde werknemer werkt beter dan een zieke werknemer. Dat spreekt voor zich. Wel nu een werknemer die voldoende water drinkt zal gezonder zijn dan een andere werknemer.
  • Meer water = minder koffie = minder kosten. Wie meer water drinkt zal minder koffie drinken en zal kost uw bedrijf dus minder geld. Zorg er dus voor dat het drinken van water aantrekkelijker is dan het drinken van koffie.
  • Met of zonder filter, een kwestie van smaak. Vaak kan je kiezen of je een filter in de installatie wilt of niet. Het één is niet beter als het andere, op voorwaarde dat het leidingwater drinkbaar is. Het is vooral een kwestie van smaak. Vraag dus aan de leverancier of je eerst is kan proeven wat het effect van een filter is voor je voor een filter kiest.
  • Eventueel met een smaakje? Niet iedereen drinkt even graag water. Biedt grenadine of siroop aan zodat, wie dat wenst, een smaakje kan toevoegen aan zijn of haar water.
  • Zorg dat je op de hoogte bent over het onderhoud. Een waterkoeler of waterfontein vraagt niet veel onderhoud, maar zorg wel dat het duidelijk is wie er instaat voor het onderhoud. Komt de leverancier langs voor het onderhoud? Goed zo, maar zorg dat je duidelijk weet hoe vaak de installateur zal langskomen en hoe snel deze ter plaatse zal zijn bij een storing aan de koeler.
  • Vergelijk de verschillende offertes en installaties. Er zijn veel mogelijkheden voor wie graag water zou drinken op kantoor. Laat ons je helpen een keuze te maken. Vul hieronder in wat je nodig hebt en vergelijk verschillende offertes.
 Waterkoeler of waterdispenser nodig?
Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Vraag verschillende offertes en prijzen voor waterverdeling aan. Er zijn vele mogelijkheden, met deze beknopte uitleg van verschillende termen en types proberen we je wegwijs te maken in de wereld van de waterkoelers.

  • Omgekeerde osmose: Het proces om water te zuiveren werkt via omgekeerde osmose. Dit water kan met een waterinstallatie geleverd worden. Maar u kunt ook een waterkoeler, aangesloten op de waterleiding, verkrijgen die water zuivert via dit systeem. Het water wordt door een membraam, een waterfilter, geduwd en wordt zo gefilterd. Met dit systeem van watervoorziening door een waterfilter bent u er zeker van dat het water dat door uw klanten en personeel gedronken wordt heerlijk drinkbaar is. Vraag daarom bij Bobex verschillende offertes aan voor waterkoelers met gefilterd water.
  • Bronwater: Het water dat u in flessen koopt is vaak bronwater. Het wordt gewonnen uit natuurlijke of onderaardse bronnen. U kunt uiteraard ook een waterinstallatie op basis van bronwater voorzien. Een extern bedrijf levert u dan de flessen met het water en de installatie. De flessen zelf zijn herbruikbaar dus u hoeft zich geen zorgen te maken over afval. Doe bij Bobex een offerteaanvraag voor een waterdispenser op basis van bronwater en ontvang verschillende aanbiedingen.
  • Reservoir waterleidingkoelers: Bij dit type watercoolers wordt er gebruik gemaakt van leidingwater. Het water stroomt door verschillende filters en komt terecht in een reservoir. De risico's: er kunnen bacteriën groeien in dit reservoir. Maar met de UV in-tank techniek kan dit opgelost worden. Zo bent u er zeker van dat u gezond en proper water drinkt. Voor een waterleidingcooler met reservoir, vul onze vragenlijst in en vergelijk offertes.
  • Direct Chill: Bij dit type waterkoelers gaat het water via een spiraal door een koelingelement. Bij dit type waterdispensers krijgen bacteriën geen kans maar de capaciteit ligt wel lager. Wil je een direct chill watercooler? Vul dan onze vragenlijst in en vergelijk verschillende prijzen.