Welkom bij Msk Belgium

Over ons


Msk Belgium, ons bedrijf, is afkomstig uit Sint-Jans-Molenbeek, België. Wij hebben dit bedrijf opgericht met als doel verschillende schoonmaakdiensten aan te bieden aan particulieren en bedrijven.
Wij komen bij je thuis in het hele Vlaamse Gewest en in de Waalse provincies om jouw lokalen te reinigen.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Zelf schoonmaken wordt meestal als een last gezien. Men heeft vaak immers noch de tijd, noch de nodige uitrusting om deze vervelende onderhoudstaak uit te voeren.

Schoonmaakdiensten

Als je een beroep op ons doet, ben je er zeker van dat je tijd bespaart, want wij zorgen voor alles. Wat meer is, we kunnen ons aanpassen aan jouw schema. Indien je dat wenst, kunnen wij ook werken tijdens de sluitingsuren van jouw kantoor. Wij beschikken over specifieke professionele apparatuur waarmee wij elke schoonmaakopdracht met zorg uitvoeren.

De schoonmaakproducten die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit en milieuvriendelijk. Door te kiezen voor Msk Belgium ben je zeker dat je kiest voor een vast budget, vooraf bepaald en met jouw toestemming, wat onaangename verrassingen vermijdt. De schoonmaakdiensten die wij aanbieden zijn gevarieerd en hangen echt af van jouw behoeften.

U kunt op ons rekenen voor een grondige reiniging van jouw vloeren, parket en andere tapijten. Je kunt ons ook het volledige onderhoud van jouw ramen en dakpannen toevertrouwen.
Als jouw meubels, sofa’s of tapijten een opfrisbeurt nodig hebben, zorgen wij daarvoor, uiteraard met respect voor de gevoelige materialen waarvan ze zijn gemaakt.

Het onderhoud van jouw pand, bijvoorbeeld na een verhuizing of na renovatiewerkzaamheden, wordt door ons op efficiënte wijze uitgevoerd. Ook buitenreiniging behoort tot ons vakgebied, met inbegrip van het onderhoud van jouw gevels en daken, het vegen van jouw schoorstenen, alsmede het reinigen van jouw dakgoten en afvoeren.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Ben je gevestigd in Wallonië of in het Vlaamse Gewest en ben je op zoek naar een bedrijf dat gekwalificeerd is in schoonmaakdiensten? Aarzel niet om contact op te nemen met Msk Belgium. Ons bedrijf bestaat uit vakmensen met een gedegen ervaring, waardoor wij alom erkend worden in ons vakgebied. Neem contact met ons op via het daartoe bestemde formulier om binnen zeer korte tijd jouw gratis prijsopgave te ontvangen, alsmede binnen 48 uur een reactie van ons.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Msk Belgium
Tamariskenlaan 27 bus 4.2
1080 Sint-Jans-Molenbeek, België
BTW: BE0546553923
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .