Welkom bij Montaltobouw

Over ons


Wij zijn ervaren en erkende bouwspecialisten in de Antwerpse regio. Onze knowhow is vooral gericht op badkamerrenovatie en gevelrenovatie. Bij ons is vakmanschap in de bouw een zaak voor specialisten.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Badkamer renovatie

Wij vinden dat de badkamer het verdient om de mooiste kamer in een huis te zijn. Know-how is essentieel om techniciteit en esthetiek te combineren. Elk detail is belangrijk: kleuren, materialen, bergruimte, algemeen ontwerp... Of het nu gaat om moderniseren of gewoon opknappen, onze expertise past zich aan de budgetten aan.

Voor het opknappen van de badkamer is het de kunst om de verbeteringen te kiezen die bij uw levensstijl en gewoonten passen. Opslag is een sleutelelement dat moet worden gedefinieerd volgens uw visie. Wij denken aan alles, want het venijn zit in de details. De keuze van de juiste wand voor een douche bijvoorbeeld, maakt op lange termijn een groot verschil. Afwerkingen kunnen ook warmte, ruimte en persoonlijkheid toevoegen. Ons doel is het dagelijkse welzijn.

Een gerenoveerde badkamer voegt waarde toe aan uw huis. Grijp de kans om de stijl te vernieuwen en tegelijkertijd verbeteringen aan te brengen die u en uw gezin nog vele jaren van dienst zullen zijn.

Renovatie van de gevel

De gevel van uw huis of gebouw bepaalt de stijl van het exterieur. Wij zijn van mening dat het door specialisten moet worden beheerd om aan esthetische, praktische en technische criteria te voldoen. Er zijn vele redenen om dit soort ingrepen te rechtvaardigen: schade, veroudering, uitbreiding van het gebouw en waardevermeerdering vóór de verkoop. Het is vaak een grote investering. Daarom past ons werk altijd binnen uw budget.

De behandeling van de gevel is essentieel voor de invloed ervan op de energie-efficiëntie. Te oude of beschadigde muren kunnen het thermisch evenwicht aantasten. Door de isolatie te verhogen, kunt u uw energieverbruik verminderen. De muren van oude huizen hebben vaak de beste kosten-batenverhouding wat isolatie betreft.

De restauratie van de gevel verhoogt ook de waarde van het gebouw. Natuurlijk vermijdt u toekomstige onderhoudskosten. Zo zijn er goedkope natuurlijke materialen die zeer nuttig zijn om de structuur een meerwaarde te geven.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Doe een beroep op erkende vaklui uit de streek om uw woning te renoveren. Wij geven u graag snel en gratis een deskundige prijsopgave.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een goede credit rating op Bobex.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Montaltobouw
Kruispadstraat 40 bus 6 
B-2900 Schoten, Belgium
BTW: BE0628163189
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.