Welkom bij MiMa

Over ons


MiMa is een bedrijf actief in Oost-Vlaanderen en gespecialiseerd in gyprocwerken, isolatie en dakisolatie. Zowel isolatie, dakisolatie als gyprocwerken hebben de mogelijkheid om de waarde van uw huis te laten stijgen. Ons bedrijf begrijpt dat maar al te goed en garandeert daarom ook kwalitatief hoogstaande producten, een uitstekende service en een vlekkeloze installatie. Onze opgeleide en ervaren vakmannen voeren zowel kleine als grote werken met de grootste zorg en kwaliteit uit. Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring, zijn wij de ideale partner voor uw project!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Indien u van plan bent om nieuwe wanden of plafonds te laten plaatsen in gipskarton, dan bent u bij MiMa aan het juiste adres. Dit materiaal is geschikt voor als u denkt aan een scheidingswand, voorzetwand of vals plafond. Aangezien het plaatsen van gyproc voornamelijk precisiewerk is, is het belangrijk dat u dit laat plaatsen door vakmannen van MiMA bijvoorbeeld. U moet anders zelf heel wat duur materiaal voorzien en fouten kunnen de kostprijs achteraf ook aardig doen oplopen. Het is dus slim om beroep te doen op de ervaring en kennis van MiMA. Maar waaruit bestaat hun expertise onder anderen?

 • Advies op maat: wanneer u met gyproc bezig bent, zullen de verschillende opties u overvallen. U kan namelijk kiezen tussen een vrijdragend of afgehangen plafond, maar u kan er ook voor kiezen om uw gyproc wand rechtstreeks aan de muur te hangen, i.p.v. op een skelet. Weet u helemaal niet wat de beste optie is in uw situatie? Vrees niet, want het bedrijf staat altijd voor u klaar met advies aangepast aan uw specifieke situatie.
 • Kwalitatief eindresultaat: de vakmannen van MiMa weten hoe ze een bepaalde klus moeten aanpakken en ze beschikken bovendien over voldoende expertise en ervaring. De verschillende technieken hebben ze ook allemaal onder de knie. Uw eindresultaat zal daarom ook mooi en verzorgd zijn en het zal ongetwijfeld lang mee gaan. 
 • De vakmannen van MiMa beschikken over het juiste en vereiste materiaal: u kan flink wat geld uitsparen doordat de vakmannen van MiMa zelf over het geschikte materiaal beschikken. Hun kwalitatief hoogstaande materialen leveren bovendien snel en efficiënt werk. Hierdoor wordt een nog mooier eindresultaat bereikt!

Kiezen voor gyproc platen is een verstandige keuze, maar deze keuze is nog verstandiger als u kiest voor gyproc platen met isolatie. Dit zorgt voor beter warmtebehoud en minder geluidsoverlast. Zalig, toch? De vakmannen van MiMa doen dit door een isolerend materiaal op een standaard gipsplaat te kleven. U kan deze methode gebruiken voor zowel voorzetwanden en scheidingswanden, als voor de afwerking van plafonds. Naast de isolatie van gyproc platen, zorgt het bedrijf ook voor algemene isolatie en de isolatie van daken.

Verzeker uzelf van een correcte uitvoering en een mooi eindresultaat, door te vertrouwen op de vakmannen van MiMa. U kan hier onmiddellijk een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
MiMa
Brusselsestraat 4 bus D 
1750 Lennik, Belgium
BTW: BE0750832260
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.