Welkom bij Memory Pay

Over ons


Betalen in cash is tegenwoordig eerder uit de mode en onnodig. Memory pay is gespecialiseerd in betaalterminals om zo uw betalingen makkelijk en veilig digitaal te laten verrichten.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Betaalterminals zijn natuurlijk van hoogste belang bij het uitvoeren en ontvangen van een betaling. Bij Memory Pay schenken we u voordelige pakketten en sleutelklare oplossingen, en dit zonder commissiekosten.

Transacties zullen veilig en gecodeerd gebeuren, waardoor u zich geen zorgen moet maken over uw geld en betalingen. Daarnaast bieden we een snelle en eenvoudig gebruiksklare installatie dat u binnen de 48 uren zeker kan gebruiken.

KMO-pakket

Laat ons even iets extra vertellen over één van onze pakketten, namelijk het KMO-pakket. Dit pakket bevat eerst en vooral een A920 betaalterminal. Dit betaalterminal is één van de nieuwste en aanvaard een ruim aantal verschillende soorten kaarten.

Zo aanvaard het bijvoorbeeld alle soorten debet- en creditkaarten, cadeaukaarten, e-commerce en QR-code betalingen.

Het betaalsysteem bevat verschillende manieren om te betalen, met andere woorden verschillende betaalsystemen. Zo kan men betalen via een magnetische kaartlezer, een chipkaartlezer en een contactloze kaartlezer. Dit is immers belangrijk met de huidige vernieuwingen in het betalen in winkels.

Vervolgens bevat het KMO-pakket ook een Belgische bankrekening, namelijk een IBAN BE…-rekening. Deze zal ervoor zorgen dat de betalingen makkelijk en snel kunnen worden ontvangen op de rekening verbonden met de betaalterminal. Hier voor zal geen tussenpersoon nodig zijn. Zo garanderen we uiterst gebruiksgemak.

Bij het KMO-pakket bezorgen we u ook één mastercard die aan de rekening gelinkt is, een applicatie die u helpt de betalingen en overschrijvingen in veiligheid te beheren, en een CODEC voor uw boekhouding.

E-commerce krijgt als welkome extra dat e-commerce zoals betalingen via VISA, Maestro en Mastercard zonder zelfs gebruik te maken van een fysieke kaart makkelijk kunnen worden uitgevoerd.

Andere betaalterminals

Daarnaast bezitten we namelijk een groot assortiment aan betaalterminals. Om deze even op een rijtje te zetten hebben onder andere: Android A920, Android A80, Android 9220, Android Q30, Smart D200, Ingenico Desk 5000, Ingenico Lane 5000 en Ingenico Move 5000.

Partners

Graag vermelden we even onze partners voor u. Wij werken samen met een heel eigen en innovatief netwerk aan partners waardoor we voor onze unieke klanten, hetzij KMO’s, winkels, artiesten, ambulante of vaste verkopers, arbeiders, wie dan ook, een uiterst ideale dienst willen leveren.

Zo werken we samen met Memory BOX, waarmee we een PHOTOMATON kunnen huren. Ook werken we samen met Blue Helium die ons helpen met spelen te huren, dit zijnde gocarts, trampolines, springkastelen,… En we werken ook graag samen met Music Is Life, een bedrijf gespecialiseerd in coverbands van eigen Belgische bodem.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Odile  S .

30/11/2020    Ligny


Project : devis pour terminal de paiement
Beoordeling : Bon contact et explications bien fournies
Vertaling bekijken
Fabio  R .

20/10/2020    Ransart


Project : Terminal de paiement pour pizzeria en création à Ransart
Beoordeling : Sérieux et commercial
Vertaling bekijken
Stefaan  I .

17/08/2020    Jette


Project : Terminal de paiement pour entreprise à Jette 1090
Beoordeling : Cette société a essayé de court circuite son concurrent smart 4invest en fixant un rdv sa...
(Lees verder)
Vertaling bekijken
Adres
Memory Pay
Rue Émile Thilmans 31 
B-6182 Souvret, Belgium
BTW: 0727.543.649
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.