Welkom bij Limburgse Voegwerken

Over ons


Is de tijd rijp om een noodzakelijke ingreep te laten uitvoeren aan je gevel? Dan ben je bij Limburgse Voegwerken alvast aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met gevelwerken te maken heeft.

Onze firma bevindt zich in Maasmechelen en we voeren onze klussen uit in de regio Limburg. Ondertussen zijn we zo’n 5 jaar actief in het vak, wat wil zeggen dat we toch al de nodige ervaring hebben opgedaan.

Binnen Limburgse Voegwerken hebben we één echte prioriteit en dat is de tevredenheid van onze klanten. Hoe meer tevreden onze klanten terugblikken op onze geleverde diensten, hoe succesvoller onze onderneming kan zijn. We trachten dan ook om bij ons volledige cliënteel op een goed blaadje te staan en om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met hen.

Omwille van die reden hebben we uitsluitend medewerkers in dienst die de juiste scholing gevolgd hebben en over een zekere basis aan ervaring kunnen beschikken. Verder gaan we op regelmatige momenten op bijscholing.

Zo zijn we altijd optimaal mee met het reilen en zeilen in de sector en kunnen we ruim op voorhand inspelen op onverwachte wendingen.

Wens je na het lezen van bovenstaande zaken nog extra informatie te bekomen? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen.

Onze vakmensen wegen elke mogelijke optie weloverwogen af om je vervolgens datgene aan te bieden waar je je het meest in kan vinden.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Limburgse Voegwerken houden we ons hoofdzakelijk bezig met gevelwerken. Voor al onze werken maken we enkel gebruik van materialen van de beste kwaliteit en zorgen we ervoor dat we een strak tempo aanhouden tegen correcte en marktconforme prijzen.

Je gevel is als het ware het uithangbord van je huis. Het is dan ook van cruciaal belang dat die goed onderhouden wordt. 

Je kan voor tal van gevelwerken bij ons terecht. Gevelrenovatie, -reiniging, -bekleding, zandstralen en uitslijpen: al deze type klussen behoren tot ons takenpakket. Kies wijs en kies voor Limburgse Voegwerken om je gevelwerken aan toe te vertrouwen!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
Limburgse Voegwerken
Koninginnelaan 2
3630 Maasmechelen, België
BTW: BE871861734
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .