Welkom bij Limburgse Voegwerken

Over ons


Is de tijd rijp om een noodzakelijke ingreep te laten uitvoeren aan je gevel? Dan ben je bij Limburgse Voegwerken alvast aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met gevelwerken te maken heeft.

Onze firma bevindt zich in Maasmechelen en we voeren onze klussen uit in de regio Limburg. Ondertussen zijn we zo’n 5 jaar actief in het vak, wat wil zeggen dat we toch al de nodige ervaring hebben opgedaan.

Binnen Limburgse Voegwerken hebben we één echte prioriteit en dat is de tevredenheid van onze klanten. Hoe meer tevreden onze klanten terugblikken op onze geleverde diensten, hoe succesvoller onze onderneming kan zijn. We trachten dan ook om bij ons volledige cliënteel op een goed blaadje te staan en om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met hen.

Omwille van die reden hebben we uitsluitend medewerkers in dienst die de juiste scholing gevolgd hebben en over een zekere basis aan ervaring kunnen beschikken. Verder gaan we op regelmatige momenten op bijscholing.

Zo zijn we altijd optimaal mee met het reilen en zeilen in de sector en kunnen we ruim op voorhand inspelen op onverwachte wendingen.

Wens je na het lezen van bovenstaande zaken nog extra informatie te bekomen? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen.

Onze vakmensen wegen elke mogelijke optie weloverwogen af om je vervolgens datgene aan te bieden waar je je het meest in kan vinden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Limburgse Voegwerken houden we ons hoofdzakelijk bezig met gevelwerken. Voor al onze werken maken we enkel gebruik van materialen van de beste kwaliteit en zorgen we ervoor dat we een strak tempo aanhouden tegen correcte en marktconforme prijzen.

Je gevel is als het ware het uithangbord van je huis. Het is dan ook van cruciaal belang dat die goed onderhouden wordt. 

Je kan voor tal van gevelwerken bij ons terecht. Gevelrenovatie, -reiniging, -bekleding, zandstralen en uitslijpen: al deze type klussen behoren tot ons takenpakket. Kies wijs en kies voor Limburgse Voegwerken om je gevelwerken aan toe te vertrouwen!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Limburgse Voegwerken
Koninginnelaan 2 
B-3630 Maasmechelen, Belgium
BTW: BE871861734
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.