Welkom bij Kwadrent

Over ons


Kwadrent is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van ramen, deuren en kozijnen, het is gevestigd in Oost-Vlaanderen.

Wij stellen onze competenties tot uw dienst voor de realisatie van uw verschillende schrijnwerkprojecten, of het nu gaat om een nieuw project of een renovatieproject. De verschillende deskundigen van ons team staan klaar om u alle hulp te bieden die u nodig hebt en u dag na dag op verzoek advies te geven.

U kunt op ons rekenen voor kwaliteitswerk op maat, dat voldoet aan de laatste isolatienormen en tegelijkertijd de esthetiek van uw huis respecteert.

Bel ons voor diverse diensten

Kozijnen, deuren en ramen

Kwadrent is bevoegd voor de uitvoering van de diverse buitenschrijnwerkerij. Wij installeren voor u kozijnen die het ontwerp van uw huis respecteren (PVC, hout, aluminium). Wij staan ook ter beschikking voor de installatie en herstelling van garagedeuren, rolluiken, zonneweringen, luifels en veranda’s.

Het schrijnwerk kan op drie verschillende manieren worden geïnstalleerd: nieuw (wandmontage), in een sponning of in een tunnel. Elk van deze werken vereist een specifieke installatietechniek, goedgekeurd door de DTU 36.5 ” Mise raam et deur travaux extérieures “.

De renovatiewerkzaamheden beginnen met een analyse van de staat van de kozijnen. Als ze behouden kunnen blijven, worden de renovatiewerkzaamheden vrij snel uitgevoerd. Als daarentegen de kozijnen moeten worden gewijzigd, voeren wij een plaatinstallatie (installatie in de bestaande sponning), een tunnelinstallatie (installatie in de wanddikte) of een oppervlakte-installatie (isolatie van binnenuit) uit. Voor nieuwbouw zijn de volgende soorten installatie mogelijk: tunnelinstallatie, oppervlakte-installatie en buitenoppervlakte-installatie. Het laatste type installatie zorgt voor isolatie van de buitenkant van uw huis.

Als u ook maar de geringste twijfel hebt over de aard van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd voor de installatie van uw deuren en ramen, aarzel dan niet om ons te bellen. Wij zullen u begeleiden bij de keuze van de materialen die het best geschikt zijn voor uw woning.

Bel ons en krijg binnen 48 uur antwoord.

U kunt 30% besparen op uw budget voor timmerwerk door alleen maar prijzen te vergelijken. Wij werken samen met verschillende fabrikanten die u een gratis en vrijblijvende prijsopgave geven. Wij begeleiden u tijdens uw hele project door de materialen (materiaal en kleur) aan te wijzen die het meest geschikt zijn om uw woning te verfraaien.

Neem nu contact met ons op om een offerte op maat te ontvangen.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Kwadrent
Kortrijksesteenweg 1108
9051 Sint-Denijs-Westrem, België
BTW: BE0712658109
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .