Welkom bij Keustermans Construct

Over ons


Wil je je huishoudelijke toestellen een optimale levensduur garanderen door je leidingen te laten ontkalken met waterverzachter, maar weet je niet goed bij welke firma je hier best voor aanklopt? Dan hebben we goed nieuws voor jou, aangezien Keustermans Construct gespecialiseerd is in alles wat met waterverzachters te maken heeft! Onze onderneming is gevestigd in Duffel en we zijn werkzaam in de regio’s Antwerpen en Oost-Vlaanderen. De afgelopen jaren zijn we weten opklimmen in de branche en nu groeien we stilaan uit tot een van de bepalende spelers.

Een van pijlers waar we bij Keustermans Construct traditiegetrouw op berusten, is die van de tevredenheid van onze klanten. Zo proberen we steeds een zo goed mogelijke relatie te onderhouden met ons cliënteel en gaan we graag een samenwerking op lange termijn aan met hen. Met die doelen voor ogen kiezen we er bewust voor om uitsluitend personeel aan te werven dat de juiste scholing heeft genoten en zich kan beroepen op een minimum aan ervaring. Daarnaast volgen we op regelmatige basis een bijscholingscursus. Op die manier zijn we te allen tijde mee met het reilen en zeilen in de branche en komen we zelden tot nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Ben je na het lezen van bovenstaande info volledig mee met ons verhaal, maar mis je voorlopig dat laatste duwtje in de rug om je over de streep te laten trekken? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Onze gediplomeerde werknemers staan je met plezier bij met al hun raad en daad en stellen alles in het werk om de oplossing op maat uit te werken waarvan jij altijd al gedroomd hebt.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Keustermans Construct spitsen we ons hoofdzakelijk toe op waterverzachters en alles wat daarbij komt kijken. Eens we overgaan tot uitvoering van onze opdrachten maken we steevast gebruik van materialen van de beste kwaliteit, gekoppeld aan een strak tempo en betaalbare prijzen.

We kunnen er niet om heen dat er veel kalk aanwezig is in het leidingwater in Vlaanderen. Daarom doe je er goed aan je leidingen te ontkalken met behulp van waterverzachter. Zo verzeker je je huishoudelijke toestellen enerzijds van een langere levensduur en laat je het verbruik van je verwarmingsketel anderzijds aanzienlijk dalen.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
Keustermans Construct
Oude Liersebaan 280
2570 Duffel, België
BTW: BE.0695.860.776
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .