Specialisten in Keukenrenovatie actief in provincie Antwerpen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Keukenrenovatie in regio Antwerpen

Keukenrenovatie voor een woning in Schoten
 Schoten (Antwerpen)

Wij willen graag onze bestaande keuken renoveren mits een paar aanpassingen. Zoals een paar bestaande kasten wegdoen.
Ons eiland waar een toog aanstaat verlagen tot 1 geheel en waar nu een opening is, legplanken voorzien met deurtjes zodat er kasten bijkomen.
Ik heb het vermoeden dat er best iemand kan komen kijken of wij eventueel foto’s versturen.

Keuken renoveren in een woning in Turnhout
 Turnhout (Antwerpen)

We zouden graag een bestaande Ikea keuken verder uitbouwen met 4 bovenkasten, waarvan 1 met onderbouw dampkap + onderkastverlichting en 2 onderkasten met lades + werkblad.

Keukenrenovatie te Mol
 Mol (Antwerpen)

Ik zal per 1 december verhuizen en nu is het zo dat ik een ingebouwde koelkast heb waarvan 1 diepvriesbak stuk is en ook het hout eronder waterschade heeft. Daarnaast hebben 4 lades waterschade en moeten die ook worden vervangen voordat ik verhuis.

Keukenrenovatie voor een woning in Lier
 Lier (Antwerpen)

Ik zoek offertes voor de afbraak van een oude keuken en het plaatsen van een nieuwe. Dit is voor een woning die ik heb aangekocht. Het is een appartement van 1995. Het is een keuken met gas, maar opties voor elektricteit mogen ook bekeken worden.

Keukenrenovatie te Breendonk
 Puurs (Antwerpen)

Wij zouden graag de bestaande keuken vervangen. De huidige keuken heeft een lelijke witte kleur en de kastjes zijn te klein. Graag hadden we ook een andere achterwand laten plaatsen. Wij wensen de huidige structuur te behouden mits enkele aanpassingen.