Welkom bij Jef Ceyssens

Over ons


Wilt u een houten meubel nieuw leven inblazen zonder beschadiging? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in luchtgommen.

Luchtgommen is een straaltechniek waarbij op milieuvriendelijke wijze verf, lak of vernis van houten oppervlakken wordt verwijderd. Op deze manier krijgen uw meubels, trappen, … een gloednieuwe uitstraling en hoeft u niet te investeren in de aankoop van een nieuwe.

Omdat het stralen onder zachte druk gebeurt, raakt de ondergrond niet beschadigd. Vervolgens kan er een nieuwe afwerkingslaag worden aangebracht.

Zelfs de kleinste details krijgen we op die manier schoon: we denken dan aan ornamenteel houtsnijwerk op oude meubels of trappen. Verder kan deze methode ook worden gebruikt voor metaal en steen. Van kasten, tafels, plafondbalken, trappen, parket en stoelen tot metalen poorten, hekken, carrosserie en zelfs stenen vloeren en standbeelden: luchtgommen biedt de oplossing!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Luchtgommen is veel ecologischer dan zandstralen bijvoorbeeld. Dit komt doordat er bij luchtgommen geen harde inslag nodig is op het te bewerken materiaal, en bij de techniek van zandstralen dus wel.

Zo kan u probleemloos werken, zonder de ondergrond te beschadigen. Maar welke troeven heeft deze techniek nog in zijn bezit? 

  • Het aantal arbeidsuren blijft beperkt, doordat het werken met luchtgommen snel en efficiënt kan. Denk eraan: beperkte arbeidsuren is ook voordelig voor uw portefeuille.
  • Het is en blijft voordeliger dan een gloednieuwe trap, meubel of keuken.
  • Er wordt gebruik gemaakt van een ecologische reinigingsmethode die geen gebruik maakt van chemicaliën. Dit is uiteraard goed voor het milieu. 
  • Dankzij haar zachte gomtechniek, is de techniek ideaal voor monumenten en fragiele oppervlakten.
  • De techniek kan ook worden benut voor hout, metaal en (natuur)steen.

Nog een laatste voordeel, is dat het een breed aanbod aan toepassingen met zich meebrengt. Het divers aanbod bestaat onder anderen uit het volgende:

  • Hout luchtgommen: hebt u thuis kasten, tafels, bedden, plafondbalken, trappen, … die weer in hun originele staat hersteld moeten worden? De houten luchtgommen van Jef Ceyssens zijn hiervoor geschikt! Er wordt gezorgd dat de houtnerven niet te diep worden weg gestraald, zodat u zich kan verwachten aan een mooi resultaat. Tenslotte gebruiken zij beits, wax, lak, olie of verf, om het nieuw leven in te blazen.
  • Metaal luchtgommen: het bedrijf biedt ook een oplossing voor metalen voorwerpen die er niet meer als nieuw uitzien door vuil, roest of oude afwerkingslagen. Denk maar aan ontsierde metalen poorten, hekken, smeedwerk of carrosserie. U kan zich verwachten aan blank metaal dat niet oxideert.
  • Steen luchtgommen: denkt u eraan om uw stenen terrassen, vloeren, standbeelden, monumenten, etc. te reinigen? Ook dan kan u bij ons terecht! De luchtgommen van Jef Ceyssens brengen alles weer in de oorspronkelijke staat. Indien u uw bakstenen of natuurstenen gevel wilt renoveren, kan u ook beroep doen op de straaltechniek luchtgommen.

Maak een verantwoordelijke en bewuste keuze, door beroep te doen op Jef Ceyssens. Vraag hier onmiddellijk een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Regio ' s van de activiteit




Adres
Jef Ceyssens
Kanaalkaai 4
3960 Bree, België
BTW: BE0664725459
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .