Welkom bij JDE (Jacobs Douwe Egberts Professional)

Over ons


Ben je voor je bedrijf op zoek naar een verdeler van warme dranken op de werkvloer? Dan ben je bij JDE (Jacobs Douwe Egberts Professional) alvast aan het juiste adres!

Onze onderneming is gespecialiseerd in automaten met warme dranken, koffie- en espressomachines behoren ook tot de mogelijkheden. We zijn gevestigd in Brussel en elke regio in België kan een beroep doen op onze diensten.

We hebben ondertussen zo’n 20 jaar ervaring in het vak vergaard, wat van ons de ideale partner maakt om mee in zee te gaan.

Aangezien we een optimale klantenservice hoog in het vaandel dragen, werken we bij JDE uitsluitend met personeel dat de juiste opleiding genoten heeft en een minimum aan ervaring kan voorleggen.

Verder scholen we ons op regelmatige basis bij. Op die manier zijn we steeds mee met de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen op de markt.

Zit je na het lezen van bovenstaande info nog met verdere vragen? Aarzel dan in geen geval om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team van enthousiaste werknemers staat met de glimlach klaar om je verder te helpen en een oplossing op maat uit te werken die volledig beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij JDE (Jacobs Douwe Egberts Professional) bieden we je niet alleen producten van een onberispelijke kwaliteit, maar hechten we eveneens veel belang aan onze sociale verantwoordelijkheid. We baseren onze werking op 3 belangrijke principes:

 • Gemeenschappelijke principes: samen met The Rainforest Alliance hebben we een programma opgezet om sociale, economische en ecologische ondersteuning te geven aan de gebieden waar we onze heerlijke koffie vandaan halen.
 • Een kleinere ecologische voetafdruk: van productie tot levering van onze producten proberen we onze CO2-uitstoot te verminderen (recycleerbare verpakkingen, hernieuwbare energie, enz.). Naast de bescherming van de huidige bossen helpen we ook bij het opnieuw planten van bomen.
 • De verbinding van mensen: warme dranken zoals koffie en thee brengen mensen bij elkaar, ongeacht hun afkomst. Een kopje koffie drinken staat vaak synoniem voor gezelligheid.

JDE beschikt over een breed assortiment aan koffiemachines. Ons team van professionals helpt je graag bij het vinden van het model dat perfect overeenstemt met jouw zakelijke behoeften.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

ismérie  S .

21/10/2020    Charleroi


Project : Machine a café pour Université Ouverte de la Fédération Wallonie Bruxelles
Beoordeling : orienté solution, très bien
Vertaling bekijken
Adres
JDE (Jacobs Douwe Egberts Professional)
Esplanade 1 bus 18  Stijn Lockefeer
1020 Brussel, Belgium
BTW: NL817579643B01 - KVK: 34266452
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.