Welkom bij Intellinet

Over ons


ntellinet is een Europese VoIP-operatormet een stabiel en sterk netwerk. We bieden betaalbare en betrouwbare telecomoplossingen voor bedrijven aan van hoge kwaliteit. Laat klassieke telefonie achter u en stap samen met Intellinet over naar een dynamische VoIP-verbinding.

Onze sterke VoIP-verbindingen zorgen ervoor dat uw bedrijf zonder problemen altijd toegang heeft tot onze service en dat al uw telefoongesprekken van hoge kwaliteit zijn. Bovendien is telefoneren via VoIP-verbindingen goedkoper, zonder af te doen aan de geluidskwaliteit of de sterkte van de connectie. Met een internetverbinding heeft u een meer voordelige telecomoplossing voor uw bedrijf en meer voordelen. Zo is bellen via het datanetwerk niet alleen goedkoper, maar ook veelzijdiger. 

Intellinet biedt betrouwbaar internet aan en een uitgebreid aanbod aan voordelige professionele communicatiediensten. U kan gemakkelijk en zonder zorgen videobellen, op de hoogte blijven van uw intern telefoonnetwerk of meerdere gesprekken verwerken. U heeft keuze uit tal van diensten om met uw bedrijf de overstap te maken naar een VoIP-verbinding die bij u past.

Bij Intellinet doen we er alles aan om uw bedrijf de telecom te bieden die u wenst, zodat we uw bedrijf optimaal kunnen bijstaan. Intellinet is gelicenseerd en we werken al reeds succesvol samen met duizenden klanten.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


De overstap van een klassieke telecomverbinding naar een VoIP-verbinding hoeft geen gedoe te zijn. We installeren uw nieuwe verbinding op een manier dat u steeds bereikbaar blijft. Zo kan u zich voortdurend focussen op uw bedrijf terwijl wij zorgen voor een hoogwaardige verbinding.

Ons team bestaat uit ervaren medewerkers met veel expertise. We begeleiden u in uw overstap en staan ook steeds in voor de opvolging. Als u vragen heeft kan u ons altijd bereiken en dan zoeken we samen naar de gepaste oplossing. Bij Intellinet vinden we het belangrijk dat onze klanten snel en efficiënt worden geholpen en dat we een goede band onderhouden. 

We bieden een totaalpakket aan van alles wat u nodig heeft om een vlotte communicatie te verzekeren met uw klanten of intern. Van mobiel internet tot SMS’en via IP-verbinding, we helpen u om alles in orde te krijgen. Wanneer u diensten wil combineren, kijken we naar wat het voordeligst is en kan u genieten van onze combinatiekortingen.

Zou u bijvoorbeeld graag uw faxnummer behouden, maar wilt u liever van het toestel af? U hoeft uw nummer niet te veranderen. We kunnen ervoor zorgen dat ook uw faxen op een digitale manier kunnen verwerkt worden.

Nu thuiswerken aan belang toeneemt, is het zeker interessant om te zorgen voor een vlotte verbinding tussen al uw medewerkers en klanten. Met Intellinet kan u er zeker van zijn dat u probleemloos kan videobellen zonder haperingen, of een conference call kan organiseren zonder storingen.

Via onze VoIP-verbinding kan je met Skype bellen op alle toestellen, zo heeft u wanneer u maar wilt uw collega’s aan de lijn aan een voordelig tarief. En buitenlandse nummers vormen geen obstakel. Ons internationale netwerk zorgt ervoor dat u zich niet hoeft te beperken tot lokale verbindingen.

Bent u geïnteresseerd in VoIP-telefonie? Contacteer ons en dan zoeken we samen de ideale oplossing voor uw bedrijf.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Staf  H .

11/04/2016    Zoersel


Project : Telefooncentrale voor een bedrijf te Zoersel
Beoordeling : Aangename contacten, en een goede uitleg van hun producten.
Adres
Intellinet
Frankrijklei, 33 bus 21 
B-2000 Antwerpen, Belgium
BTW: BE0832.810.326
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.