Welkom Cloud Group

Over ons


Cloud Communications is specialist op het vlak van virtuele telefooncentrales voor bedrijven. Wij bieden drie grote producten/diensten, waaronder Cloud Communications, Cloud Mobile en Cloud Services.

Een telefooncentrale in de Cloud heeft verschillende voordelen. Eerst en vooral hoef je nooit meer traditionele centrales aan te schaffen, bijvoorbeeld bij een defect. Met andere woorden, ook geen gedoe meer met software, hardware upgrades en licenties.

Daarbij komt ook dat onze centrales zelfgebouwd worden, wat meer mogelijkheden en configuratie vormt. Vertrouw op ons en wees verzekerd van een ultieme bereikbaarheid, altijd en overal!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Wenst u de ultieme bereikbaarheid? Cloud Group NV kan hieraan voldoen dankzij haar aanbod van telefonie in de Cloud. U kan overal werken, het is makkelijk bestuurbaar en geen enkele oproep zal verloren gaan! Zalig toch?

Er zijn verschillende redenen waarom zij ervan overtuigd zijn dat een virtuele telefooncentrale dé ideale oplossing is:

 • U hoeft nooit meer een afgeschreven of defecte centrale (her)aan te kopen. Ook kopzorgen over software, hardware en licenties zijn verleden tijd. U zal ook geen last meer hebben van verhoogde nutsvoorzieningen of verlies in ruimte. Zij zorgen ervoor dat uw hele infrastructuur onderhouden blijft, zodat u dat niet moet doen!
 • Virtuele telefooncentrales bieden zekerheid en nachtrust dankzij de functie ontdubbeling. Dit betekent concreet dat uw Cloud Centrale ontdubbeld op server- en datacenter staat, dus geen kopzorgen meer!
 • Zij bouwen zelf hun centrales, dus dit betekent dat u geen beperkingen zal ondervinden op vlak van mogelijkheden en configuratie. Dit geeft het bedrijf ook de mogelijkheid om een product perfect op maat te bouwen, aangepast aan uw voorkeuren en wensen.

Hoe gaan zij te werk?

 • Intake en installatie: u zal zowel bezoek krijgen van hun technische medewerkers als van de configuratie-expert. De technische medewerker zal de installatie vlekkeloos uitvoeren, met uiterst enorm veel respect voor uw netwerkomgeving. De configuratie-expert, daarentegen, zal u ondertussen begeleiden en adviseren betreffende de inkomende en uitgaande oproepen.
 • Configuratie en monitoring: u zal kunnen genieten van geverifieerde en professioneel ingesproken stemopnames, de voorbereiding van de configuratie van uw Cloud en nog veel meer. Kortom, alles wordt tot in de puntjes klaargestoomd tot oplevering.
 • Live: vanaf dit moment zullen uw toestellen actief zijn en dus gebruikt kunnen worden. Zeg dag tegen verloren oproepen en begin aan een nieuwe, voorbereide toekomst!

Cloud Mobile bestaat uit verschillende geïntegreerde business features die de perceptie van gemiste calls volledig veranderen. Hierdoor ervaart u tegelijk de ultieme bereikbaarheid. De Cloud Services zorgen ervoor dat hun experten uw kantoornetwerk onderhouden, zodat het krachtig, veilig en stabiel blijft. Het is tenslotte het kloppend hart van uw organisatie en infrastructuur.

Kies voor kwaliteit, veiligheid en gemoedsrust, door te vertrouwen op Cloud Group NV. Hun jarenlange ervaring en grote passie voor het vak, maken dat zij de beste zijn in wat zij doen.

Met hen aan uw zijde kan u rekenen op de beste telefooncentrale in de Cloud! Ook voor uw vragen en twijfels kan u bij hen terecht. Neem onmiddellijk actie en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Adres
Cloud Group
Delacenseriestraat 14
2018 Antwerpen, België
BTW: BE0533928877
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .