Welkom bij Hvp België

Over ons


Bij HVP Lighting hebben we zeer veel ervaring opgebouwd. Na 25 jaar heeft de Belgische verlichtingsmarkt geen geheimen meer voor ons. Wij houden evoluties zeer nauwkeurig in de gaten en passen onze producten ook steeds aan voor constante verbeteringen.

Zo bieden wij u steeds de meest kwaliteitsvolle producten van het moment aan. Dankzij deze aanpak zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler in deze sector.

  • Ons doel? De best mogelijk oplossing vinden voor uw situatie. Of u nu een vaste of potentiële klant bent, wij zorgen ervoor dat we de optimale oplossing op maat vinden of creëren. Op die manier verzekeren we klantentevredenheid. Dat geeft ons de nodige energie om steeds opnieuw alles te geven voor onze klanten.
  • De sleutel van ons succes? De combinatie van ervaren rotten in het vak en creatieve jongelingen die steeds tot het uiterste gaan om klanten de juiste oplossing is. We zijn vandaag uitgegroeid tot een modern en goed gestructureerd bedrijf dat het professionalisme aan de dag brengt dat u als klant verwacht.

Wil u meer weten of onze diensten en producten? Vraag dan hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Ons team staat gekend om steeds de nodige creativiteit aan de dag te brengen om samen met onze installateurs de optimale oplossing te bekomen voor uw situatie. Uw winkel, kantoor, school, tuin of eender andere ruimte wordt snel en efficiënt van de ideale verlichting voorzien.

Lichtstudie

Hoe gaan we te werk? Eerst voeren we een lichtstudie uit om uw hele ruimte goed in kaart te brengen. Dat doen we met behulp van innovatieve programma’s die een lichtberekening uitvoeren. Vervolgens zoeken we naar het beste resultaat voor uw behoeften en blijven we binnen uw budget. Betaalbare oplossingen die perfect afgestemd zijn op uw ruimtes, daar gaan we voor!

Toonzaal

U kan ook gewoon een bezoekje brengen aan onze toonzaal. Zo ontdekt u onze producten met uw eigen ogen, en kan u meteen een afspraak maken met onze lichtspecialisten. Dat is natuurlijk volledig vrijblijvend. Wij helpen u graag verder en geven u alle informatie over onze producten.

Producten

Wij hebben heel wat producten ter beschikking zoals inbouw verlichting, maar ook opbouw- of wandverlichting, speciale waterdichte verlichting en railspots. Nood-, buiten- en andere soorten verlichting behoren ook tot de opties.

Kortom, u vindt bij alles wat u maar nodig heeft. Hebben we na onze afspraak of lichtstudie het gevoel dat er andere producten beter geschikt zijn voor uw situatie? Dan vinden of creëren wij die. Wij doen er met plezier alles aan om u de meest optimale oplossing te bezorgen.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Hvp België
Reeweg 114a 
6374 BZ Landgraaf, Netherlands
BTW: NL850.49.34.32B01
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.