Welkom bij Herman

Over ons


Acht je het moment welgekomen om je interieur in een nieuw jasje te steken in de vorm van gyproc- of pleisterwerken en kijk je daarom uit naar de ideale partner om deze klus aan toe te vertrouwen? Dan doe je er goed aan om in zee te gaan met Herman, aangezien wij gespecialiseerd zijn in bovengenoemde zaken! Ons bedrijf is gevestigd in Antwerpen en we zijn actief in de regio’s Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. We zijn al van voor de eeuwwisseling in de slag in de sector, wat zonder enige twijfel wil zeggen dat we aan ervaring geen gebrek hebben en je met andere woorden aan het juiste adres bent bij ons.

Een van de troefkaarten die we bij Herman in handen hebben is dat we ons specifiek richten op de tevredenheid van onze klanten. We trachten altijd een optimale verstandhouding uit te bouwen met al onze klanten en hopen dat ze het zien zitten om op lange termijn met ons samen te werken. Om deze doelen waar te kunnen maken, opteren we er logischerwijs voor om enkel werknemers in dienst te nemen die de juiste scholing genoten hebben en een beroep kunnen doen op een minimum aan ervaring. Verder volgen we op regelmatige basis een bijscholingscursus. Zo zijn we steeds mee met het reilen en zeilen in de branche en komen we vrijwel nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Ben je er absoluut voor te vinden om onze deskundige hulp in te schakelen, op voorwaarde dat je ook een duidelijk antwoord krijgt op je resterende vragen? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van enthousiaste medewerkers zal alles in het werk stellen om een oplossing op maat exact op die manier aan te brengen zoals jij ze voor ogen hebt.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Herman kan je ontegensprekelijk komen aankloppen voor gyproc- en pleisterwerken. Onze werken gaan overigens steevast gepaard met materialen van de beste kwaliteit, een strak tempo en eerlijke prijstarieven.

Het enige en niet onbelangrijke wat je bijkomend nog hoeft te doen, is ons laten weten welk karwei we voor onze rekening dienen te nemen. Aansluitend gaan wij over tot actie en kwijten wij ons met verve van onze taak!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Marjolijn  B .

28/01/2021    Leest


Project : Pleisterwerken, stukadoors te Leest
Beoordeling : Snelle reactie
Johan  D .

28/11/2020    Antwerpen


Project : Pleisterwerken, stukadoors te Antwerpen
Beoordeling : Snel contact. Correct
Adres
Herman
Uitbreidingsstraat 84 
2600 Antwerpen, Belgium
BTW: BE0463354350
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.