Welkom bij Geodynamics

Over ons


Ons succesvol bedrijf Geodynamics uit Kortrijk is al sinds 2004 actief in de track and trace sector. Wij ontwikkelen de track and trace systemen volledig zelf en zijn actief in heel België in alle bouwsectoren, de installatiesector, de transportsector en de publieke sector. Dankzij deze systemen kan je altijd en overal jouw voertuigen volgen. Verder kan je ook de afgelegde weg en de gereden snelheid bekijken. Dit heeft tal van voordelen, zo kan je onder meer door locatiebepaling heel eenvoudig jouw planning up-to-date houden.

Daarnaast zijn we eveneens gespecialiseerd in job- en tijdregistratie. Met onze hulp kan je simpelweg veel geld en tijd besparen. Ben je nog steeds niet overtuigd? Vraag dan nu jouw gratis demo aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Elke minuut is kostbaar op de werf, zeker met de moordende concurrentie in het achterhoofd. Met de jobregistratie van Geodynamics hou je je werknemers in de gaten en dat biedt tal van voordelen. Via onze tools zorgen we ervoor dat je de activiteiten van je medewerkers nauwgezet kan opvolgen en krijg je ook een concreet beeld van hoeveel tijd een project in beslag neemt.

Als je met een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) werkt, heb je er zeker baat bij dat alle informatie geregistreerd wordt. Wij werken samen met alle courante systemen en zorgen ervoor dat je alle vereiste gegevens probleemloos ontvangt.

Onze tools vermelden verder ook alle uren die er al gewerkt zijn aan een project. Zo bewaar je de complete controle en loopt er niets fout. Alle informatie die minutieus bijgehouden wordt, is ten slotte voordelig voor de facturatie. Er bestaat niet langer twijfel over de gewerkte uren en je hoeft niet langer te vrezen dat je te veel uitbetaalt.

De gewerkte uren en activiteiten kunnen overigens op 3 verschillende manieren doorgegeven worden: vanuit het voertuig via ons slimme klavier, via de app op je smartphone en via een speciaal nummer dat leidt naar onze permanent bereikbare centrale.

Personen die werkzaam zijn in de bouwsector zijn als geen ander vertrouwd met de papieren werkbonnen. Werknemers vullen ze dagelijks in en aan het einde van de maand verwerk jij ze persoonlijk en geef je ze door aan het sociaal secretariaat. Met tijdregistratie is het echter mogelijk om je loonadministratie te automatiseren en veeg je deze zorg van de baan. Bovendien bespaar je ook nog eens gemiddeld tot wel 4 werkuren per werknemer uit. De ingegeven werkuren zijn niet alleen tot op de seconde exact berekend, de werkuren verwerken gaat op een vlotte manier en alles verloopt volledig digitaal via een wettelijk kader.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Geodynamics
Dumolinlaan 9
8500 Kortrijk, België
BTW: BE0421226656
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .