Welkom bij Geodynamics

Over ons


Ons succesvol bedrijf Geodynamics uit Kortrijk is al sinds 2004 actief in de track and trace sector. Wij ontwikkelen de track and trace systemen volledig zelf en zijn actief in heel België in alle bouwsectoren, de installatiesector, de transportsector en de publieke sector. Dankzij deze systemen kan je altijd en overal jouw voertuigen volgen. Verder kan je ook de afgelegde weg en de gereden snelheid bekijken. Dit heeft tal van voordelen, zo kan je onder meer door locatiebepaling heel eenvoudig jouw planning up-to-date houden.

Daarnaast zijn we eveneens gespecialiseerd in job- en tijdregistratie. Met onze hulp kan je simpelweg veel geld en tijd besparen. Ben je nog steeds niet overtuigd? Vraag dan nu jouw gratis demo aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Elke minuut is kostbaar op de werf, zeker met de moordende concurrentie in het achterhoofd. Met de jobregistratie van Geodynamics hou je je werknemers in de gaten en dat biedt tal van voordelen. Via onze tools zorgen we ervoor dat je de activiteiten van je medewerkers nauwgezet kan opvolgen en krijg je ook een concreet beeld van hoeveel tijd een project in beslag neemt.

Als je met een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) werkt, heb je er zeker baat bij dat alle informatie geregistreerd wordt. Wij werken samen met alle courante systemen en zorgen ervoor dat je alle vereiste gegevens probleemloos ontvangt.

Onze tools vermelden verder ook alle uren die er al gewerkt zijn aan een project. Zo bewaar je de complete controle en loopt er niets fout. Alle informatie die minutieus bijgehouden wordt, is ten slotte voordelig voor de facturatie. Er bestaat niet langer twijfel over de gewerkte uren en je hoeft niet langer te vrezen dat je te veel uitbetaalt.

De gewerkte uren en activiteiten kunnen overigens op 3 verschillende manieren doorgegeven worden: vanuit het voertuig via ons slimme klavier, via de app op je smartphone en via een speciaal nummer dat leidt naar onze permanent bereikbare centrale.

Personen die werkzaam zijn in de bouwsector zijn als geen ander vertrouwd met de papieren werkbonnen. Werknemers vullen ze dagelijks in en aan het einde van de maand verwerk jij ze persoonlijk en geef je ze door aan het sociaal secretariaat. Met tijdregistratie is het echter mogelijk om je loonadministratie te automatiseren en veeg je deze zorg van de baan. Bovendien bespaar je ook nog eens gemiddeld tot wel 4 werkuren per werknemer uit. De ingegeven werkuren zijn niet alleen tot op de seconde exact berekend, de werkuren verwerken gaat op een vlotte manier en alles verloopt volledig digitaal via een wettelijk kader.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Nathalie  C .

15/03/2020    Ottignies-Louvain-la-Neuve


Project : Système de géolocalisation pour entreprise à Ottignies-Louvain-la-Neuve 1340
Beoordeling : contact positif malgré le fait que nous avons changer l'approche de notre géolocalisation
Vertaling bekijken
claudio  D .

15/05/2017    Alleur


Project : Géolocalisation de véhicules pour entreprise à Alleur 4432
Beoordeling : Très bien avons conclu un contrat avec eux
Vertaling bekijken
Adres
Geodynamics
Dumolinlaan 9 
B-8500 Kortrijk, Belgium
BTW: 0421.226.656
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.