Welkom bij Geo Solutions

Over ons


Geo Solutions is de partner bij uitstek als het aankomt op lokalisatie van voertuigen en track and trace. Ons bedrijf is gelegen in Kontich en we zijn werkzaam in alle regio’s in België. We zijn ondertussen al 10 jaar aan de slag in de sector, wat maakt dat we zijn uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers.

Een voorwaarde om bij ons in dienst te kunnen treden, is dat alle werknemers eerst de juiste opleiding gevolgd hebben. Verder moeten ze ook een minimum aan ervaring kunnen voorleggen. Aangezien we alles in het werk stellen om ons cliënteel optimaal te behagen, volgen we te gepasten tijde een bijscholing.

Klinken onze diensten interessant, maar blijven er bepaalde zaken onduidelijk? Twijfel dan geenszins om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen.

Onze experts staan met raad en daad voor je klaar en zullen steeds proberen om optimaal aan jouw persoonlijke wensen en noden te voldoen.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Geo Solutions zijn we ons er ten volle van bewust dat we in een wereld leven vol met allerlei soorten data en omwille van die reden hebben we besloten om gebruik te maken van al deze data.

Om je te helpen om de juiste keuze te maken voor je bedrijf, brengen we alle interessante gegevens van interacties (mensen, plaatsen, enz.) samen om een globaal beeld van je bedrijf op te maken.

De lokalisatie van voertuigen is de eerste zaak waarin we gespecialiseerd zijn. Op bepaalde momenten kan deze dienst handig van pas komen. Het laat je toe om op een eenvoudige en efficiënte manier je gehele wagenpark in de gaten te houden.

Onze tweede specialisatie is track & trace. Hiermee krijg je een compleet overzicht van je wagenpark, hoeft je minder tijd en energie in administratie te steken én reguleer je je brandstofverbruik op een slimme manier.

Onze manier van werken is opgesplitst in 3 verschillende stappen:

  • Reflectie: op welke manier draagt de lokalisatie van voertuigen op een duurzame manier bij aan je bedrijf?
  • Projectconstructie: verzameling, analyse en beheer van de gegevens die nodig zijn voor de succesvolle voltooiing van het project
  • Begrip: analyse van KPI’s (key performance indicators) en audit van concurrentieactiviteiten om de beste weg vooruit te vinden

Wij bieden je zowel in de stad als op industrieterreinen een helpende hand, maar ook in de agrarische sector of zelfs op het platteland kan je onze deskundige hulp inschakelen.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Geo Solutions
Veldkant 33b
2550 Kontich, België
BTW: 0863846267
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .