Specialisten in Garagepoort actief in provincie Limburg

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Garagepoort in regio Limburg

Garagepoort vervangen voor een woning in Zonhoven
 Zonhoven (Limburg)

Graag zouden we onze huidige garagepoort verwijderen en vervangen door een nieuwe poort. Liefst een elektrisch exemplaar dat bedienbaar is met afstandsbediening en een klavier met code. In de breedte is de muur 249 cm, en 215 cm in de hoogte.

Garagepoort voor een pand in Dilsen-Stokkem
 Dilsen-Stokkem (Limburg)

We hebben momenteel een kantelpoort waarbij nadien een Elektrische bediening op is aangesloten. De garagepoort is in de kelder en heeft een schuine oprit richting de straat. We willen een nieuwe garagepoort plaatsen met een deur en een raam aangezien de ruimte binnen zowel als garage als hobby ruimte gebruikt zal worden. Kleur van de deur: zwart/antraciet We zijn momenteel bezig met een ingrijpende verbouwing waarbij ze in februari ook een volledige nieuwe gevel zullen plaatsen. Is het beter om de nieuwe poort al te plaatsen voor de nieuwe gevel of pas erna? De woning is van 1959.

Twee poorten wisselen door sectionaalpoorten in Lanaken
 Lanaken (Limburg)

Ik wil graag twee poorten wisselen met twee nieuwe sectionaalpoorten.
Beide automatisch of één manuaal en een automatisch. Ik heb geen echte voorkeur qua materiaal. De bediening moet dus wel elektrisch zijn (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..).

Sectionale poort plaatsen in Hasselt
 Kermt (Limburg)

Ik wil graag een sectionale poort laten plaatsen van 1,40 m breed en 2,40 m hoog. Qua materiaal dacht ik aan aluminium of PVC. Graag met elektrische bediening (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..)

Vervangen garagepoort door sectionaalpoort | Hasselt
 Hasselt (Limburg)

Ik ben op zoek naar een offerte voor het vervangen van de garagepoort door sectionaalpoort.