Welkom bij Fruits & Passions

Over ons


Fruits & Passions is gespecialiseerd in de bereiding en levering van vers fruit. Fruits & Passions, gevestigd in Brussel in de gemeente Sint-Jans-Molenbeek, biedt een nieuwe manier van fruitconsumptie aan. Net als de naam is het een passie die het bedrijf met zoveel mogelijk mensen wil delen.

Bel ons voor verschillende diensten

Selectie en levering van vers fruit

Bij Fruits & Passions maken we ons zorgen over uw gezondheid, omdat we weten dat het eten van een uitgebalanceerd dieet ervoor zorgt dat het lichaam goed blijft functioneren. Daarom geven wij door de selectie van vers fruit de voorkeur aan gezonde voeding. Je zult verschillende soorten fruit vinden met veel voedingsbijdragen. Bananen, appels, peren of aardbeien vergezellen uw mandje naar uw wens.

Wij leveren op het adres van uw keuze. Op kantoor, in de sportschool of thuis vervoeren wij uw fruitmand snel en vrijblijvend. Met andere woorden, u kunt profiteren van een regelmatige of occasionele bezorgservice voor uw producten. Hiervoor bieden wij verschillende abonnementen aan. De levering van uw fruit kan wekelijks, dagelijks of maandelijks zijn.

Het voordeel van het gebruik van onze diensten is dat u aan productiviteit wint. Fruit bevordert inderdaad energie dankzij hun eigenschappen bestaande uit vitamines en water. De calorie-inname wordt verminderd, wat resulteert in een betere efficiëntie en concentratie in iemands activiteiten. Het opnemen van fruit in iemands snacks, snacks of snacks is gunstig. Dit brengt lichtheid in uw lichaam en behendigheid in uw bewegingen.

In een tijd waarin biologisch op zijn hoogtepunt is, wordt gezond eten voorgesteld als een beeld van welzijn. Een bedrijf dat dit besturingssysteem gebruikt, wordt gezien als een bijdrage aan het welzijn van zijn bedrijf en zijn werknemers. Dit draagt bij aan de presentatie van het bedrijf als eco-verantwoordelijk en kan bijdragen aan zijn reputatie. Een beroep doen op de diensten van Fruits & Passions kan dus ook het imago van uw bedrijf of uw activiteitensector een boost geven.

Om u ook de beste kwaliteit te garanderen en te bieden, onderwerpt Fruits & Passions de vruchten dagelijks aan een onderzoek. Dit zijn zorgvuldig geselecteerde seizoensproducten. Deze kunnen afkomstig zijn uit de collectie van lokale ambachtslieden en zo de knowhow en de regionale productie bevorderen.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

We hopen dat deze korte introductie u zal overtuigen om een beroep te doen op Fruits & Passions, een erkend bedrijf in de sector. Aarzel niet langer en profiteer van een gratis waardebepaling tijdens uw consultatie.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Fruits & Passions
Place de la Minoterie 10
1080 Sint-Jans-Molenbeek, België
BTW: BE0890045472
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .