Welkom bij Ferreira Technics

Over ons


Ferreira Technics is gespecialiseerd in bewakingscamera's, toegangscontrole en beveiligingssystemen in de provincie Vlaams-Brabant, Antwerpen en in heel Brussel. Bij ons kun je rekenen op een snelle levering, correcte plaatsing en een uitstekende dienst na verkoop.

Ferreira Technics biedt ook onderhoudsdiensten aan bedrijven uit de productie- en dienstensector: herstelling, aanpassing, vernieuwing en/of onderhoud van machines. Dankzij onze ervaring en expertise zal u zich altijd en overal veilig voelen!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bewakingscamera’s hebben het grote voordeel dat ze uw woning/gebouw extra beveiligen tegen inbrekers, dieven, etc. Daarnaast kan het opgenomen beeldmateriaal ook dienen als bewijs in de rechtszaal. Er is een divers aanbod bewakingscamera’s met elk zijn eigen kwaliteiten en voor- en nadelen, dus het is belangrijk dat u deze op voorhand goed analyseert om uiteindelijk een weloverwegen beslissing te kunnen maken.

Houdt dus ook altijd rekening met uw eigen noden en verwachtingen!

 • Eerst en vooral heeft u de keuze tussen analoge of digitale camerabewaking, hoewel de digitale camerabewaking tegenwoordig sterker wordt aangeraden. Deze levert veel scherpere beelden op.
 • Daarnaast kan u kiezen tussen draadloze camerabeveiliging of met kabel. Ook de draadloze camerabeveiliging wordt tegenwoordig vaker gekozen omwille van het feit dat u dan geen breekwerk moet uitvoeren.
 • U kan tenslotte ook kiezen tussen een IP-camera, buitencamera, infrarood, wifi, minibewakingscamera... De keuze is enorm groot. U moet dus aan veel denken, maar gelukkig is Ferreira Technics er om u te helpen met uw keuze!

Voor bedrijven is een toegangscontrole in feite vanzelfsprekend, maar ook in een woning kan u deze soort controle steeds vaker terugvinden. Moderne toegangscontroles voldoen dan ook aan alle eisen, waardoor ze erg betrouwbaar zijn.

Bovendien garanderen ze de bescherming en veiligheid van mensen en eigendommen en zorgen ze ervoor dat er geen ongewenste personen een belangrijke ruimte betreden. Dankzij moderne software wordt 24-uurs bescherming mogelijk!

U kan kiezen tussen zachte toegangscontrole, waaronder eenvoudige ingrepen zoals tuinverlichting met infraroodsensor, een verklikker, … Daarnaast zijn ook codesloten/cijfersloten en een irisscan/vingerscan betrouwbare mogelijkheden. Voor bedrijven of hotels is het echter handig om te werken met een kaartlezer of een badge. Deze zijn vrij inwisselbaar en eenvoudig te programmeren.

Beveiligingssystemen zijn in de meeste situaties een onmisbare gadget en een uitstekend idee om uw veiligheid te garanderen. Naast bewakingscamera’s en toegangscontrole heeft u nog meer opties om uit te kiezen.

Denk maar aan draadloze alarmen, bedrade alarmen, brandalarm, gasalarm, overstromingsalarm, … U kan zich bij wijze van spreken beschermen tegen iedere situatie, indien u het juiste systeem kiest.

Vertrouw daarom op Ferreira Technics, want zij zullen u bijstaan met vakkundig advies van begin tot einde én een correct antwoord hebben op al uw vragen.

Kies ervoor om uzelf en uw gebouw/woning meteen te beschermen en vertrouw op Ferreira Technics. U zal kunnen genieten van een uitstekende kwaliteit en een vlekkeloze plaatsing. Schiet meteen in actie en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Ferreira Technics
Hoge Haar 73 
B-2970 Schilde, Belgium
BTW: 0893724247
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.