Welkom bij Fadens

Over ons


FADENS is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de behandeling vanvocht. Onze belangrijkste doelstelling is om al diegenen die een beroep doen op onze diensten een echt levenscomfort te bieden. Daarom zijn wij vastbesloten u te helpen bij de uitvoering van al uw projecten op het gebied van binnenontvochtiging. Onze experts kunnen zowel in de regio Luik als in de regio Namen tussenkomen.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Vochtin huishoudens is helaas aan de orde van de dag. Maar als het percentage meer dan 65% bedraagt, krijgt het hele huis te maken met verschillende problemen, zoals condensatie op de ramen, capillaire opstijging, schimmelvormingen het ontstaan van zwartachtige vlekken op de muren. Daarom kan alleen een professionele tussenkomst u helpen het probleem bij de bron op te lossen. En een team van experts zoals dat van Fadens kan u een service op maat bieden.

Om een kwalitatieve interventie te garanderen, zullen de experts van Fadens eerst een grondige diagnose stellen. Daartoe gebruiken onze specialisten de modernste apparatuur om de vochtigheidsgraad in elke kamer vanuw woning te analyseren. Tegelijkertijd zullen we de oorsprong van het probleem kunnen achterhalen. Zodra de diagnose is gesteld, zorgen wij ervoor dat we dejuiste behandelingstechniek vindenom het probleem bij de bron te elimineren.

Er zijn tegenwoordig heel wat technieken om vocht te behandelen. Het meest eenvoudige is de ventilatie te verbeteren door nieuwe ramen te plaatsen of een ontvochtiger te installeren. Maar als dezeklassieke oplossingenniet volstaan, zullen andere, complexere technieken moeten worden toegepast:

  • Casing: Dit is een behandeling die vaak wordt gebruikt in oudere woningen die vatbaar zijn voor capillaire opstijging.
  • Injectie: deze techniek wordt gebruikt wanneer de omhulling beperkt is. Harsinjectie is de meest doeltreffende oplossing voor de behandeling van de meest “hardnekkige” vochtproblemen.
  • Aanbrengen van een waterdichtingsmembraan: het is niet ongewoon dat tijdens het regenseizoen water door het dak, de openingen en de gevel sijpelt. In dit soort situaties blijft alleen de installatie van een waterdichtingsmembraan de beste oplossing.
  • Drainage: in geval van hoge hydrostatische druk is drainage de beste oplossing.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Of u nu huurder of eigenaar bent van een gebouw dat tegen waterinfiltratie moet worden behandeld, doe een beroep op Fadens. Wij bieden u een gratis en snelle gedetailleerde prijsopgave.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
Fadens
Hof van Tichelen 52
2020 Antwerpen, België
BTW: BE0761865417
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .