Welkom bij Euro-Stores

Over ons


Ben je op zoek naar binnen- of buitenbescherming tegen de zon? Dan is Euro-Stores de partner die je zoekt! Onze onderneming is gespecialiseerd in zonwering (zowel binnen als buiten), raamdecoratie en outdoor living. Wij zijn gevestigd in Zaventem en bedienen de regio’s Brussel, Henegouwen, Luik, Luxemburg, Namen en Waals-Brabant. Doorheen de jaren zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de sector.

Dankzij een rijke ervaring en een uitgebreid aanbod aan zonbescherming garandeert Euro-Stores de tevredenheid van z’n klanten sinds 1990. Ook werken we uitsluitend met vakmensen. De ervaring en het vakmanschap combineren we met bijscholingen op regelmatige basis zodat we op de hoogte zijn van de meest moderne technieken en een perfect eindresultaat kunnen afleveren.

Heb je na het lezen van bovenstaande info nog een duwtje in de rug nodig en zou je graag extra inlichtingen inwinnen? Aarzel dan niet om ons te contacteren en een gratis offerte op te vragen. Wij staan je met alle plezier bij en werken een oplossing uit die volledig beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Euro-Stores houdt zich voornamelijk bezig met 3 specifieke taken:

  • Zonwering
  • Raamdecoratie
  • Outdoor living

Wat mag je allemaal verstaan onder zonwering? Daartoe behoren tal van mogelijkheden met zonnetenten, screens, verandazonwering, knikarmschermen, buitenjaloeziën, structurele zonwering, shutters en binnenzonwering.

Verban die vervelende zon definitief uit je woning en doe een beroep op de uitgebreide waaier aan diensten van Euro-Stores. Zo verzeker je jezelf van een zonwering die tot in de puntjes afgewerkt wordt. Het spreekt voor zich dat wij enkel gebruik maken van de meest kwaliteitsvolle materialen die voorhanden zijn zodat we je zeker een tevreden gevoel bezorgen met het eindproduct.

Verder is ook raamdecoratie een van onze specialiteiten. Horizontale jaloezieën, houten shutters, verticale lamellen, rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen en plisségordijnen: je hoeft het je maar te bedenken en wij bieden het je aan.

Tot slot houden we ons nog bezig met outdoor living. Gaande van terrasoverkappingen, lamellen daken en overkapping met doek tot glaswanden, schuifpanelen en parasols: wij stellen alles in het werk om jouw leven in de tuin zo aangenaam mogelijk te maken en je te kunnen laten genieten zoals het hoort.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Euro-Stores
Brixtonlaan, 2F
1930 Zaventem, België
BTW: be0439.755.042
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .