Welkom bij Emiel

Over ons


Schort er wat aan je huidige condensatieketel en wil je er daarom herstellingswerken aan laten uitvoeren of neig je er zelfs naar om een nieuwe ketel laten installeren? Dan is er goed nieuws, want Emiel is gespecialiseerd in bovengenoemde zaken. Onze onderneming is gevestigd in Merksem en we bedienen de regio’s Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. We hebben ondertussen zo’n 12 jaar ervaring in het vak vergaard, wat van ons -als een van de toonaangevende spelers in de sector- de ideale partner maakt om jouw opdracht(en) aan toe te vertrouwen.

Bij Emiel hechten we veel belang aan de tevredenheid van ons cliënteel. We trachten steeds een optimale verstandhouding uit te bouwen met elk van onze klanten en hopen daarbij dat ze het zien zitten om op lange termijn samen te werken met ons. Om die doelen te verwezenlijken, kiezen we er bewust voor om uitsluitend mensen aan te werven die de juiste opleiding gevolgd hebben en kunnen beschikken over een minimum aan ervaring. Verder scholen we ons op regelmatige tijdstippen bij. Op die manier zijn we zo goed als mogelijk op de hoogte van de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen in de branche, waardoor we onze dienstverlening nog meer kunnen verfijnen.

Kan ons aanbod je bekoren en denk je eraan om onze deskundige hulp in te schakelen, maar wil je eerst volledig zeker van je stuk zijn? Aarzel in dat geval absoluut niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van enthousiaste werknemers zal alles in het werk stellen om de oplossing aan te brengen waarvan jij al die tijd gedroomd hebt.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Emiel focussen we ons voornamelijk op de vervanging van bestaande/de plaatsing van nieuwe condensatieketels en voeren we eveneens herstellingswerken door aan de ketels. Voor de uitvoering van onze opdrachten gebruiken we overigens altijd materialen van topkwaliteit, werken we aan een strak tempo door en vragen we eerlijke prijzen.

We kunnen het alleen maar aanmoedigen als je op zoek bent naar een condensatieketel aangezien er verschillende voordelen aan verbonden zijn:

 • Je bespaart tot wel 33% energie
 • Je beschermt het milieu
 • Je komt in aanmerking voor een premie

Geef ons een seintje welk type condensatieketel (stookolie of gas) je wanneer wenst te laten herstellen/vervangen en wij klaren deze klus in een mum van tijd!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Emiel
Van Stralenlei 21 
2170 Merksem, Belgium
BTW: BE0899375288
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.