Welkom bij Elektro Vanden Brande

Over ons


Elektro Vanden Brande is een bedrijf gespecialiseerd in zonnepanelen. Dit bedrijf is actief in de regio West-Vlaanderen in België voor de installatie, herstelling of aanpassing van zonnepanelen. De ervaring die dit bedrijf in de loop der jaren heeft opgedaan, stelt het in staat nauwkeurig en kwalitatief hoogstaand werk te leveren binnen een zeer bevredigende termijn.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Zonnepanelen

Zoals in de inleiding vermeld, is dit bedrijf gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen. Zoals u misschien hebt gemerkt, laten tegenwoordig veel mensen zonnepanelen op het dak van hun huis installeren. Maar waarom komt dit steeds vaker voor? Daar zijn verschillende redenen voor.

Ten eerste, door zonnepanelen op het dak van uw huis te installeren, verliest u geen ruimte. Dit betekent dat u over een energie-input kunt beschikken zonder dat u een apparaat hoeft te installeren dat ruimte in de garage of in huis in beslag zou nemen. Maar er zijn natuurlijk veel belangrijkere redenen.

De reden waarom veel mensen beginnen met het installeren van zonnepanelen is omdat ze echte energiemogelijkheden bieden. Het is mogelijk om deze energie te gebruiken om uw verlichting, maar ook andere circuits van stroom te voorzien. Dit hangt natuurlijk af van het aantal zonnepanelen dat op uw dak is geïnstalleerd en de capaciteit van het dak. Maar zelfs met een kleine installatie kunt u het genoegen hebben deze energie gratis te gebruiken, gewoon met de zonnestralen.

Wanneer u zonnepanelen laat installeren, is er geen twijfel mogelijk dat daar kosten aan verbonden zijn. Maar als het om zonnepanelen gaat, moet je naar de lange termijn kijken. U moet weten dat u na verloop van tijd gratis energie zult hebben, waarmee u na verloop van tijd flink kunt besparen. We hebben het dus over een echte en goede investering.

Daarom heeft dit bedrijf veel werk. In feite heeft het sinds 2017 de kaap van 400.000 installaties van zonnepanelen in België overschreden, tot grote vreugde van zijn klanten. Als u ook zo’n project hebt, aarzel dan niet om de kans te grijpen.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Dit bedrijf, dat in België is erkend, levert kwaliteitswerk. Daarom krijgt het veel verzoeken. Misschien wilt u ook zonnepanelen op uw dak laten installeren. Als u meer wilt weten, kunt u contact opnemen met dit bedrijf om een gratis offerte te ontvangen.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
Elektro Vanden Brande
Herdersstraat 74
8800 Roeselare, België
BTW: BE078926160
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .