Welkom bij Elektriciteitswerken Goossens

Over ons


Elektriciteitswerken Goossens is een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken. Bij ons kan u rekenen op alle soorten elektrische installaties, waaronder renovatie, nieuwbouw, verlichting, dossieropmaak, gedeeltelijke renovatie, data bekabeling, toegangscontrole en wij zijn ook verantwoordelijk voor alle herstellingen. Onze diensten zijn dus heel divers en uiteenlopend.  

Voor ons is een persoonlijke aanpak van uiterst belang, alsook het plaatsen van kwalitatieve materialen en het leveren van verzorgd vakmanschap. Ons doel is ervoor zorgen dat uw project vlekkeloos wordt behandeld, met de focus op een transparante communicatie en een oog voor detail.

Bij ons kan u daarnaast terecht voor klassieke installaties, maar ook voor de nieuwe elektrische installatie NIKO HOME CONTROL of DOMOTICA. Bent u op zoek naar vakmanschap, kwaliteit, stiptheid en betrouwbaarheid?

Bij Elektriciteitswerken Goossens bent u op het juiste adres! Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor uw project.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


De uitgebreide specialisatie van Elektriciteitswerken Goossens bestaat onder anderen uit het volgende:

 • Traditionele Elektrische installatie: het jong en dynamisch team van Elektriciteitswerken Goossens gaat aan de hand van een verkennend gesprek uw behoeften achterhalen, om er zo op te kunnen inspelen. Vervolgens kan u rekenen op een nauwkeurige installatie, volledig volgens de regels van vakmanschap. Ook stiptheid en kwalitatieve materialen zijn factoren waar zij enorm veel belang aan hechten.

  Dit kunnen zij ook garanderen, doordat al hun materialen aan eigen, strenge eisen voldoen. Bij de hedendaagse elektrische installatie voorzien zij zoveel mogelijk comfort, afhankelijk van uw voorkeuren natuurlijk. Dit doen zij bijvoorbeeld door de mogelijkheid aan te bieden om verlichting te dimmen of op een timer te plaatsen, tuin verlichting met een bewegingsmelder aan te bieden, stopcontacten schakelen met een schakelaar en nog veel meer.

  Alles wordt bovendien nauwkeurig opgevolgd, zodat de installatie vlot verloopt en u zeker niet voor verrassingen komt te staan. In de keuze van afwerking hebt u tenslotte een uitgebreide waaier aan opties, denk maar aan een klassiek model, een trendy schakelaar of een kleurijk stopcontact.
 • Niko Home Control: dit is de benaming voor de nieuwe elektrische installatie, aangezien traditionele elektrische installaties in nieuwe woningen/gebouwen niet meer zo vaak worden geïnstalleerd. Het voordeel? Een aanzienlijke verhoging van uw wooncomfort en veiligheid, zonder al meteen een veel hogere kost te hebben. Ook verdient een Niko Home Control zich veel sneller terug dan een traditioneel exemplaar en bespaart het meer energie, waardoor het op lange termijn voordeliger uitkomt. Tenslotte biedt een nieuwe elektrische installatie veel meer mogelijkheden of comfort-functies, zoals het plaatsen van een extra schakelaar, een schakelaar vervangen door een bewegingsmelder of deze een andere functie geven.

Milieubewust: Elektriciteitswerken Goossens is bovendien ook een milieubewust bedrijf, omdat zij steeds op zoek zijn naar manieren om extra te besparen, door zuinigere toestellen of led verlichting te plaatsen bijvoorbeeld.

Voor een topkwaliteit en een persoonlijke, kwalitatieve service, moet u bij Elektriciteitswerken Goossens zijn. Vraag hier onmiddellijk een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Elektriciteitswerken Goossens
Hulsberg 12 
B-3010 Kessel-Lo, Belgium
BTW: BE.0639.597.709
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.