Welkom bij ELEKTRI

Over ons


ELEKTRI is een bedrijf van elektriciens en wordt gewaardeerd door onze klanten. Wij werken in heel West- en Oost-Vlaanderen. Onze interventies zijn gericht op nieuwbouw, renovaties en noodsituaties.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten


Het team van ELEKTRI is in de eerste plaats een team van bekwame elektriciens die snel beschikbaar zijn voor elk type interventie. Algemene elektriciteit vereist geavanceerde kennis die niet voor iedereen beschikbaar is. Daarom zijn onze technici gekwalificeerd om veilig te werken en kwaliteitswerk te leveren in overeenstemming met de geldende normen.

Nieuwe installatiesVanaf de doorgang van de mantels tot de afwerking leggen wij de elektrische netwerken van nieuwe gebouwen aan volgens de geldende normen. Aan ons het werk toevertrouwen, betekent kiezen voor kwaliteitswerk, uitgevoerd door bekwame elektriciens. Ons team begeleidt u bij uw bouwprojecten, van het bedradingsplan tot de installatie van de verlichting. Wij werken in synergie met andere bouwbedrijven om een goed gecoördineerde werf te verzekeren, gegarandeerd zonder vertragingen of nalatigheden.

Renovatie


Renovatie is een van onze vele sterke punten! Elke situatie is anders en dat vereist een groot aanpassingsvermogen, een van de pijlers van ELEKTRI. Wij zorgen bijvoorbeeld voor de elektrische renovatie van uw huis of kantoor. Om dit te doen, vervangen wij verouderde installaties die gevaarlijk kunnen zijn. Het vinden van het juiste evenwicht tussen de onderdelen die moeten worden behouden en die welke moeten worden vervangen, vereist een zekere deskundigheid. ELEKTRI is door haar ervaring in de renovatie de ideale onderneming om uw elektriciteitswerken te verzorgen. Een vernieuwd netwerk betekent veiligheid en gemoedsrust. En dat nog vele jaren.

Problemen oplossenWij kunnen snel reageren op stroomstoringen bij u thuis of op kantoor. Onze experts zijn snel ter plaatse. Zij zijn opgeleid om snel een elektrisch probleem op te sporen. Een installatie die voortdurend uitschakelt, verraadt vaak een gevaarlijk stroomlek. Thuis bijvoorbeeld kunnen diepvriezers die niet meer van stroom worden voorzien, hun inhoud verliezen. Op dezelfde manier grijpen wij snel in bij de professionals, omdat wij weten dat een stroomstoring snel kritiek kan worden.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoordErkend om ons zorgvuldige werk, staan wij klaar om snel te reageren op al uw verzoeken. Met een ruime ervaring op het terrein garanderen wij u een schoon en kwalitatief hoogstaand werk. Aarzel niet om ons een offerte te vragen, wij bezorgen u binnen 48 uur een gratis prijsopgave.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
ELEKTRI
Weversstraat 37 
B-9000 Gent, Belgium
BTW: BE0734952667
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.