Welkom bij Electro De Sutter

Over ons


Dringen elektriciteitswerken zich naderhand op in je woning, maar heb je geen flauw idee welk bedrijf je best inschakelt hiervoor? In dat geval stellen wij van Electro De Sutter ons graag kandidaat aangezien wij gespecialiseerd zijn in alles wat met elektriciteit te maken heeft! Onze onderneming bevindt zich in Wingene en de volledige regio West-Vlaanderen kan een beroep doen op onze diensten. Onze firma zag pas vorig jaar het levenslicht, maar dat weerhoudt ons er absoluut niet van om te dromen dat we op termijn deel zullen uitmaken van de toonaangevende spelers in de sector.

Bij Electro De Sutter hebben we de tevredenheid van onze klanten hoog zitten. We trachten steeds een zo goed mogelijke relatie te onderhouden met elk van onze klanten en hopen dat ze het zien zitten om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met ons. Omwille daarvan hebben we de evidente keuze gemaakt om uitsluitend mensen in dienst te nemen die de juiste scholing genoten hebben en over een zekere kennis van zaken beschikken. Daarnaast volgen we te gepasten tijde een bijscholingscursus. Op die manier zijn we perfect op de hoogte van wat er allemaal speelt in de branche en kunnen we zodoende onze diensten nog meer op punt stellen.

Ben je na het lezen van bovenstaande info volledig mee met ons verhaal, maar wens je over bepaalde zaken nog extra verduidelijking te krijgen? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van experts staat met de glimlach voor je klaar en zal er werkelijk alles aan doen om met de beoogde oplossing voor jouw project voor de dag te komen.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Je kan de deskundige hulp van Electro De Sutter inschakelen voor alles wat met elektriciteit te maken heeft. Bij de uitvoering van onze klussen maken we steevast gebruik van materialen van topkwaliteit, werken we aan een stevig tempo door en hanteren we correcte prijstarieven.

De volgende specifieke diensten behoren allemaal tot ons takenpakket:

  • Plaatsing van nieuwe elektrische installaties
  • Vervanging van bestaande elektrische installaties
  • Domotica
  • Herstellingswerken

Breng ons ervan op de hoogte welk type werken in welke ruimte(s) ter uitvoering gebracht dienen te worden en wij gaan onmiddellijk tot actie over!

Regio ' s van de activiteit




Adres
Electro De Sutter
Meiboomstraat 67
8750 Wingene, België
BTW: BE0742931908
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .