Welkom bij DW COATINGS

Over ons


Kijk je uit naar een bedrijf om gevel- en/of isolatiewerken aan uit te besteden, maar weet je niet goed welk bedrijf deze klus(sen) op het lijf geschreven zijn? Dan hoef je alvast niet langer op zoek, want met DW COATINGS heb je de geknipte kandidaat gevonden! Onze onderneming situeert zich in Zaventem en de regio’s Brussel en Vlaams-Brabant kunnen een beroep doen op onze diensten. We gingen in 2016 van start in de sector, waardoor we ondertussen al enige ervaring in het vak hebben weten vergaren en beetje bij beetje uitgroeien tot een toonaangevende speler.

Bij DW COATINGS staat of valt zowat alles met de tevredenheid van de klanten. We trachten steeds een optimale verstandhouding uit te bouwen met ons volledige cliënteel en hopen erop dat ze het zien zitten om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met ons. Om de daad zo goed mogelijk bij het woord te kunnen voegen, hebben we besloten om uitsluitend personeel aan te nemen dat de juiste opleiding gevolgd heeft en kan teren op een minimum aan ervaring. Daarbovenop scholen we ons te gepasten tijde bij, zodat we nooit uit de lucht komen gevallen als er zich bijvoorbeeld bepaalde nieuwe technieken aandienen.

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie al een pak wijzer geworden, maar blijf je evenwel nog met bepaalde vragen zitten? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van experts staat met de glimlach voor je klaar en maakt er elke keer opnieuw een prioriteit van om een oplossing op maat aan te reiken waarvan je al die tijd gedroomd hebt.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Als het aankomt op gevel- en isolatiewerken is DW COATINGS de partner die je zoekt, aangezien wij in beide zaken gespecialiseerd zijn! Voor de uitvoering van onze werken maken we steevast gebruik van materialen van topkwaliteit, die we koppelen aan een vlot werktempo en schappelijke prijzen.

Je hebt er alle baat bij om gevelwerken te laten uitvoeren als de tijd rijp is hiervoor. Je geeft er niet alleen je gevel een volledig nieuwe look mee, je zorgt er tegelijkertijd voor dat de levensduur ervan aanzienlijk verlengd wordt.

Het nut van een goede isolatie valt evenmin te onderschatten. Je voorkomt er onnodige warmteverliezen mee, waar je tot wel 30% kan uitsparen op je energiefactuur. Talm dus niet langer en geniet mee van deze voordelen.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Nabila  B .

04/03/2021    Bruxelles


Project : travaux de façade à Anderlecht
Beoordeling : La personne de contact est proactive. J'ai eu un feedback clair.
Vertaling bekijken
Adres
DW COATINGS
Weiveldlaan 41 bus A1 
B-1930 Zaventem, Belgium
BTW: BE0646849349
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.