Welkom bij Douwe Egberts Coffee Systems

Over ons


Douwe Egberts is een van de grootste koffiebedrijven in de wereld: onze producten zijn namelijk verkrijgbaar in meer dan 80 landen! Wij zijn actief in verschillende sectoren: kantoor, zorg, horeca, hotels, onderwijs en nog veel meer.

Bij Douwe Egberts staan jouw wensen en behoeftes centraal: samen bepalen we welke machine je nodig hebt voor een zo hoog mogelijk rendement. Als u voor ons kiest, kiest u voor een totaalpakket: koffie en thee, chocoladeproducten, koffiezetmachines, levering en onderhoud.

Dankzij samenwerkingsakkoorden met Fair Trade en UTZ, garanderen wij bovendien dat onze producten afkomstig zijn van eerlijke en duurzame handel! Verwen jezelf met onze producten en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Douwe Egberts Coffee Systems hecht heel erg veel belang aan een eerlijke en duurzame koffiehandel. Zij streven ernaar om verantwoord te zijn, van koffieboon tot beker. Wat is het doel? A responsible coffee for every cup!

De drie pijlers om dit doel te bereiken zijn de volgende:

 • Het Common Grounds programma: dit programma streeft ernaar de sociale, economische en ecologische situatie in de koffieteeltregio’s te verbeteren. Zij willen er alles aan doen om steeds verbetering te realiseren in hun toeleveringsketen.

  Hiervoor is het accepteren van uitdagingen van uiterst belang, maar gelukkig gaan ze deze strijd aan samen met The Rainforest Alliance. Het einddoel? Tegen 2025 zal de gehele benodigde voorraad groene bonen a.d.h.v. dit programma geteeld zijn. Dan zal er bovendien sprake zijn van 100% duurzame inkoop! Iets op trots op te zijn, toch?
 • Minimized footprint: Door gebruik te maken van herbruikbare energiebronnen, hun transport energie-efficiënter in te richten en hun verpakkingsmaterialen recycleerbaar te maken, proberen zij hun impact op het milieu te minimaliseren. Op deze manier proberen zij hun CO2 uitstoot terug te dringen.

  Het blijft natuurlijk onmogelijk om totaal geen CO2 uitstoot te hebben, maar deze wordt gecompenseerd door te investeren in milieuvriendelijke projecten. Denk maar aan het planten van bomen, de aanleg van een nieuw bos, etc.
 • Connected people: Douwe Egberts Coffee Systems streeft ernaar mensen en gemeenschappen te verbinden via de verbindende kracht van hun koffie-en theeplatform. Hun filosofie “It’s amazing what can happen over a cup of coffee” doelt op de mooie momenten die het samen drinken van koffie of thee kan creëren.

  Daarnaast helpen zij maatschappelijke liefdadigheidsinitiatieven vooruit in meer dan vijftien landen! Tenslotte stellen zij verschillende koffiedonaties beschikbaar in verschillende landen, waaronder ook in lokale voedselbanken en opvangcentra in België.

Wenst u een totaaloplossing voor u en uw bedrijf? Geen zorgen, want Douwe Egberts Coffee Systems zorgt ervoor van begin tot einde! Zij bieden verschillende soorten koffiemachines aan, waaronder koffieautomaten voor bedrijven, tweedehands koffiemachines, Cafitesse koffiemachines en koffiemachines voor de horeca. Voor ieder wat wils!

Daarnaast bent u bij Douwe Egberts Coffee Systems verzekerd van duurzame producten en een topkwaliteit. Wacht dus niet langer en vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Douwe Egberts Coffee Systems
Potaarde Zn 
B-1850 Grimbergen, Belgium
BTW: 0418098308
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.