Welkom bij DMV-Works

Over ons


Dringt de tijd zich op om werken aan je gevel te laten doorvoeren of om je gevel simpelweg eens grondig te laten reinigen? Dan ben je bij DMV-Works alvast aan het juiste adres!

Wij zijn namelijk gespecialiseerd in gevelwerken en gevelreiniging. Ons bedrijf is gelegen in Destelbergen en wij zijn werkzaam in de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

We zijn slechts 2 jaar geleden van start gegaan, maar dat weerhoudt ons er niet van om uit te willen groeien tot een van de toonaangevende spelers in de sector.

Het grote doel van DMV-Works is om met z’n cliënteel een optimale verstandhouding op te bouwen en een engagement op lange termijn aan te gaan.

Daarin speelt de tevredenheid van de klanten een cruciale rol. Net daarom hebben wij enkel mensen in dienst die de juiste opleiding gevolgd hebben en een basis aan ervaring kunnen voorleggen.

Verder volgen we op gepaste momenten een bijscholing. Op die manier zijn we steeds up to date van wat er zich allemaal concreet afspeelt op de markt.

Zou je graag nog verdere inlichtingen verkrijgen na het lezen van bovenstaande info? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team van experts is te allen tijde beschikbaar om samen te zitten met jou en een oplossing op maat uit te werken die volledig aan jouw persoonlijke verlangens beantwoordt.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Gevelwerken en gevelreiniging, dat is waar het bij DMV-Works allemaal om draait. Als je je gevel eens onder handen wil laten nemen en er weer als nieuw wil laten uitzien, doe je er goed aan om een beroep te doen op ons vakmanschap.

De gevel is als het ware het uithangbord van je huis. Het ligt dus voor de hand dat je die grondig moet onderhouden en op tijd en stond moet onderwerpen aan een stevige poetsbeurt. Een gevelreiniging laat je woning er niet alleen veel beter uitzien, het verhindert ook nog eens je te kampen krijgt met scheuren en kapotte voegen.

Je gevel laten herstellen kan op allerhande manier gebeuren. Van zandstralen tot bepleisteren en uitslijpen: het behoort allemaal tot ons takenpakket!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
DMV-Works
Magerstraat 104
9070 Destelbergen, België
BTW: 0707.660.530
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .