Welkom bij DirectLease

Over ons


Wij zijn Direct Lease NV, hét online leasebedrijf voor ondernemingen, zelfstandigen en particulieren. Direct Lease staat garant voor de beste service tegen de voordeligste prijs.

In 2004 waren wij de eersten op de Belgisch autoleasemarkt die leasewagens via het internet ter beschikking stelden. Onze website is intussen de populairste autoleasingwebsite op het internet.

U krijgt de keuze tussen een zakelijke lease of een privélease. Daarnaast kunt u ook het model en het merk van de auto kiezen. Zo kunt u makkelijk vergelijken. Vervolgens krijgt u de specificaties, looptijd van de lease, enzovoort en krijgt u een offerte toegestuurd. Verder bieden wij zelfs een fietsleasing aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Zakelijke lease

Het leasen van wagens gebeurt al ettelijke jaren in de zakenwereld. Corporates hebben de mogelijkheid om een wagen via het bedrijf waar ze werken te gebruiken.

Zo bieden we een full operation lease aan. Dit houdt in dat er een jaarkilometrage en een looptijd van vooraf wordt afgesproken. Hierbij wordt een maandbedrag betaalt. Dit maandbedrag zal op deze twee factoren gebaseerd worden.

Daarnaast zijn overige praktische zaken zoals BIV, reparaties en onderhoud, rijbelasting, zomerbanden en verzekering, plus een vervangwagen die klaar staat indien nodig inbegrepen.

Daarnaast kan u nog kiezen voor winterbanden en een eventuele nationale en internationale tankkaart.

Op onze site kunnen eventuele calculaties gemaakt worden. Vervolgens sturen we u een offerte en kunnen mogelijke bestellingen geplaatst worden.

Privé lease

Privé lease werkt op een gelijkaardige manier. Hier zal je ook voor een bepaald maandbedrag een wagen kunnen leasen. Ook hierin zullen bijvoorbeeld banden, pechverhelping, verzekeringen, wegenbelasting, reparaties en onderhoud inbegrepen zijn.

Natuurlijk betaalt u de brandstof en de eventuele boetes zelf. Wanneer het contract verlopen is, levert u uw wagen in en kan er sprake zijn van het leasen van een andere wagen.

Opgelet! Bij een privé lease contract wordt vooraf bepaald dat de wagen slechts tot 10.000 kilometers per jaar mag afleggen. Heeft u meer gereden, dan worden deze berekend en betaald u voor deze extra kilometers extra bij het bedrag per maand.

Elektrische lease

Elektrisch leasen houdt in dat u een elektrische wagen wilt leasen. We leven in een wereld die alsmaar vooruit wilt draaien, en elektrische wagens is een deel van deze wereld waar vernieuwingen elke dag voorkomen.

 • De voordelen hiervan zijn onder andere het verkleinen van uw ecologische voetafdruk. Niet-elektrische wagens stoten CO2 uit, wat schadelijk is voor het milieu.
 • Elektrische wagens rijden niet op fossiele brandstof, tenzij u een hybride wagen bestuurt.
 • Vervolgens geven elektrische wagens een belastingvoordeel. U kunt een fiscale aftrek van wel 100% bekomen. Daarnaast zal u geen uren moeten sleutelen.
 • Elektrische wagens bezitten minder onderdelen en zijn simpeler gebouwd. En ten laatste geniet u van een complete stilte wanneer u rijdt.

Mobiliteitslease: fietslease

Fietsen leasen is de ultieme alternatieve oplossing voor onze klanten. Fietsen zijn nog milieuvriendelijker dan elektrische wagens, en u beweegt ermee wat voordelig is voor uw gezondheid. Daarom bieden we onze B2B bikes.

Wat is hier zoal inbegrepen? Wel zo is het onderhoud inbegrepen, het afschrijven en de rente, een omniumverzekering en pechbijstand met een vervangfiets indien nodig.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Marlies  D .

14/09/2015    Brussel


Project : Offerteaanvraag voor een leasing wagen te brussel
Beoordeling : Contact verliep via e-mail. Deden geen moeite om me op te bellen.
Jeanphilippe  D .

22/05/2015    Kain


Project : Peugeot leasing Kain
Beoordeling : bonne reception
Vertaling bekijken
Adres
DirectLease
Noordersingel 19 
B-2140 Antwerpen, Belgium
BTW: be0866670452
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.