Welkom bij Difensa

Over ons


Het is belangrijk dat je je altijd en overal volledig veilig voelt, of dat nu thuis of op het werk of nog ergens anders is. Als dat niet langer het geval is, staat Difensa klaar om jou dat gevoel terug te geven.

Wij zijn gespecialiseerd in alarm- en beveiligingssystemen en zijn gevestigd in Tielen. Wij voeren onze klussen uit in de regio Antwerpen. Mettertijd hebben we naam en faam weten verwerven en zijn we een toonaangevende speler op de beveiligingsmarkt geworden.

Aangezien de veiligheid van personen op het spel staat, nemen wij onze taken bloedserieus. We zouden niet willen meemaken dat door half werk te leveren je alsnog ongewenste bezoekers over de vloer krijgt. Omwille van die reden beroepen wij ons uitsluitend op mensen die de juiste opleiding genoten hebben.

Beschikken over de nodige ervaring is eveneens een van onze vereisten. Wanneer de tijd rijp is, scholen we ons bij. Op die manier zijn we steeds mee met de nieuwste ontwikkelingen en kunnen we de klant nog beter werk aanbieden.

Heb je nog een laatste duwtje in de rug nodig om uit te maken of je de samenwerking met ons aangaat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen. Op basis van jouw specifieke wensen en noden dokteren we een oplossing op maat uit voor jou.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Alarm- en beveiligingssystemen, dat draait het bij Difensa allemaal om. Door een alarmsysteem te laten plaatsen, is er van een onveilig gevoel niet langer sprake en verzeker je je er bovendien van dat jijzelf en je gezin optimaal beschermd zijn.

Ongenode gasten komen er niet langer in. Het aanbod aan alarmsystemen is heel gevarieerd en er is voor elk wat wils, in alle verschillende prijsklassen. Pieker niet langer over wat er zou kunnen gebeuren: geef Difensa een seintje en wij doen het nodige.

We zullen je te allen tijde aanraden om een automatisch alarmsysteem aan te schaffen, omdat quasi elke verzekeraar bij dit type systeem tot wel 25% korting geeft op diefstalverzekering.

Je vraagt je ondertussen waarschijnlijk af welke types van systemen er allemaal voorhanden zijn. Je hebt onder andere de keuze uit een bedraad systeem, een draadloos systeem en een systeem met camerabeveiliging of een combinatie ervan. Het grote voordeel aan camera’s is dat ze de minste verdachte beweging meteen detecteren.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Difensa
Broekstraat 33 
B-2460 Tielen, Belgium
BTW: BE0838371592
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.