Welkom bij Dakwerken Wim Noelants

Over ons


Heeft u hulp nodig bij uw renovatie- of nieuwbouwproject? Dan zit u goed bij Dakwerken Wim Noelants.

Met 16 jaar ervaring is vakmanschap bij ons verzekerd. Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid zijn onze drie kernbegrippen.

Wij gebruiken uitsluitend erkende producten en bieden een garantie van 10 jaar op alle materialen en uitgevoerde werken. Onze diensten: platte en hellende daken, zinkwerken, gevelbekleding en daktimmerwerken.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Tien jaar garantie bieden we u, omdat we een ijzersterk vertrouwen hebben in ons vakmanschap. Moest er toch iets schelen, kan u zeker rekenen op onze garantie. Waarom hebben we zo’n vertrouwen in ons eigen kunnen?

We zijn al 18 jaar ervaren in dakwerken, dit met oog precies en afgewerkt werk. Wij staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en goede service. Geen probleem is te groot dat we niet kunnen oplossen. We bieden oplossingen op maat, speciaal voor u.

Platte daken

Bij de werken aan platte daken maken we onder andere gebruik van roofing. Roofing, of ook wel als bitumium dakbedekking gekend, is één van de meest voorkomende dakbedekkingen voor platte daken in België.

Ook wij gebruiken deze dakbedekking. Reken maar dat we de beste kwaliteit op uw dak leggen. Roofing zorgt voor een heel dichte bedekking omdat deze door middel van een brander wordt gelegd en gehecht.

Voor de dichting maken we ook gebruik van EPDM resitrix. EPDM-rubber zorgt ervoor dat uw daken heel waterdicht zijn en dus geen lekken kunne krijgen. Dit kan zowel in nieuwbouw als in renovatiewerken gebruikt worden. EPDM Resitrix is daarnaast ook heel duurzaam, het gaat heel lang mee. Beschikkend over de nodige certificaten, zijn we ervaren en bevoegd om dit te plaatsen.

Eén van de aangename voordelen van een plat dak is dat men er een groendak op kan plaatsen. Een groen dak is milieuvriendelijk, aangenaam om naar te kijken en heel trendy in België.

Wat is een groendak? Men kan zeggen dat het een tuintje is op uw plat dak, met grassen, kruiden, planten,… Deze bedekking zorgt ook voor extra bescherming tegen het weer.

Hellende daken

Er zijn twee mogelijkheden: een dak met dakpannen, of een leien dak.

Dakpannen zijn een heel populaire en traditionele look. Tegenwoordig is er veel keuze in de kleur en look van uw dakpannen. Daarnaast geven we uw dak een piekfijne afwerking, en zijn dakkapellen, dakgoten en dergelijke geen obstakel voor ons. En wenst u meer lichtinval, dan is het plaatsen van een velux heel gemakkelijk.

Een leien dak oogt heel stijlvol en past bij iedere look. Leien daken zijn ook heel bestendig tegen alle weersomstandigheden. We zijn al heel ervaren en zelfs wat gespecialiseerd in het leggen van een leien dak. Het plaatsen van een leien dak is geen koud kunstje, het vraagt wat meer werk dan dakpannen. U heeft de keuze tussen natuurleien en vezelcementleien.

Daarnaast zijn we ook ervaren in zinkwerken, gevelbekleding en daktimmerwerken. Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen heeft.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Dakwerken Wim Noelants
Potbergstraat  23
B-2310 Rijkevorsel, Belgium
BTW: BE.0695.422.593
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.