Welkom bij Dakwerken Stessens

Over ons


Is de tijd stilaan gekomen aan dakwerken te laten uitvoeren aan je woning? Of vind je het eerder wenselijk om dakisolatie te laten aanbrengen? In beide gevallen is er goed nieuws, want Dakwerken Stessens is gespecialiseerd in deze zaken! Onze onderneming situeert zich in Arendonk en we zijn werkzaam in de regio Antwerpen. We gingen pas in 2019 van start, maar dat neemt niet weg dat we als jonge onderneming geen ambitie koesteren om op een dag onze voet te plaatsen naast die van de bepalende spelers in de sector.

Bij Dakwerken Stessens dragen we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. We trachten altijd een optimale relatie te onderhouden met elke klant en hopen dat ze ook na die ene klus de weg blijven terugvinden naar ons in de toekomst. Om deze doelen te kunnen bewerkstelligen, spreekt het voor zich dat we enkel mensen aanwerven die de juiste scholing genoten hebben en eveneens kunnen teren op de nodige ervaring. Bovendien volgen we op gepaste momenten een bijscholingscursus. Op die manier zijn we steeds volledig mee met het reilen en zeilen in de branche en komen we vrijwel nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Klinkt ons aanbod je enigszins als muziek in de oren, maar zijn er vooralsnog bepaalde vragen waarmee je blijft zitten? Twijfel in dat geval niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van experts is erop gebrand om jou een oplossing op maat aan te reiken die tot in de puntjes beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Dakwerken en dakisolatie zijn de activiteiten waar het bij Dakwerken Stessens allemaal om draait. Je kan overigens op je beide oren slapen wat onze dienstverlening betreft aangezien we werken met materialen van topkwaliteit, een efficiënt tempo aanhouden en correcte prijstarieven hanteren.

Qua dakwerken kan je je beroepen op volgende diensten:

 • De plaatsing van een nieuw dak
 • De vernieuwing van een bestaand dak (renovatie of dakbedekking)
 • Herstellingswerken (lek, goot, onderhoud)

In het geval van dakisolatie is het zeker en vast de moeite om het in overweging te nemen omdat er verschillende voordelen aan verbonden zijn. Denk maar aan aanzienlijke besparingen tot 30% op je energiefactuur. Aarzel niet langer en ga over tot actie is met andere woorden de boodschap!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Dakwerken Stessens
Mierdseweg 4 
B-2370 Arendonk, Belgium
BTW: BE642739420
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.