Welkom bij Dakwerken D'hooge

Over ons


Kijk je uit naar een uiterst professionele en klantvriendelijke firma om je dakwerken aan uit te besteden, maar heb je werkelijk geen idee bij wie je hiervoor moet aankloppen? Dan ben je bij Dakwerken D’hooge alvast aan het juiste adres, aangezien wij aan al deze vereisten voldoen! Ons bedrijf is gelegen in Wetteren en we zijn actief in de hele regio Oost-Vlaanderen. We gingen pas vorig jaar van start in de sector, maar dat weerhoudt ons er allerminst van om te dromen en de ambitie te koesteren om snel uit te groeien tot een van de bepalende spelers in de sector.

Een van de pijlers waar we bij Dakwerken D’hooge op berusten, is het streven naar een optimale tevredenheid bij onze klanten. Zo trachten we altijd een zo goed mogelijke verstandhouding uit te bouwen met ons cliënteel en hopen we erop dat onze samenwerking zich niet beperkt tot een enkele klus. Om onze doelen waar te maken, is het evident dat we geen onnodige risico’s willen nemen. We nemen uitsluitend werknemers aan die de juiste opleiding gevolgd hebben en een beroep kunnen doen op een minimum aan ervaring. Daarnaast scholen we ons te gepasten tijde bij. Op die manier weten we steeds waar we aan toe zijn binnen de branche en komen we vrijwel nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Heb je na het lezen van bovenstaande info het idee dat wij wel degelijk de onderneming zijn die je zoekt, op voorwaarde dat we de laatste onduidelijkheden waar je mee zit kunnen uitklaren? Twijfel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van enthousiaste medewerkers kan niet wachten om de handen in elkaar te slaan en met een oplossing op maat voor de dag te komen die perfect in lijn ligt van jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Dakwerken D’hooge kan je logischerwijs terecht voor alles wat met dakwerken te maken heeft. Bij de uitvoering van onze opdrachten gebruiken we materialen van topkwaliteit, werken we aan een efficiënt tempo door en reken we correcte prijstarieven aan. Kwaliteit aanbieden aan betaalbare prijzen is onze nummer een prioriteit.

Of het nu gaat om de plaatsing van een nieuw dak, de renovatie van een bestaand dak of herstellingswerken: het behoort allemaal tot ons takenpakket. Dakwerken D’hooge staat paraat om jouw opdracht van een leien dakje te laten verlopen!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Dakwerken D'hooge
Koophandelstraat 32 
B-9230 Wetteren, Belgium
BTW: BE0755554873
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.