Welkom bij Culligan Waterverzachters

Over ons


Hebt u last van onzuiver water? Of wil u er zeker van zijn dat je water geen schadelijke stoffen bevat? Kies dan voor een Culligan drinkwatersysteem!

Culligan heeft reeds meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van waterbehandeling. Samen met 10.000 collega’s verspreid over de hele wereld leveren we bij Culligan waterverzachters, waterfonteinen en waterkoelers, zowel aan particulieren als aan bedrijven.

Onze passie is u van heerlijk, zuiver kraantjeswater voorzien. Zo moet u niet langer gebruik maken van flessenwater. Goed voor uw portemonnee én voor het milieu! Wij leveren bij Culligan met veel overgave onze bijdrage aan het milieu, en zetten daarom sterk in op een milieuvriendelijke werkwijze.

Wist u dat 1,5 liter leidingwater 120 keer minder CO2 uitstoot dan een gerecycleerde glazen waterfles van 1,5 liter? En zelfs 160 keer minder CO2 uitstoot ten opzichte van eenmalig gebruikte plastieken waterfles? Flessenwater zorgt al snel voor een enorme afvalberg. Vermijd dit simpel en snel met een Culligan drinkwatersysteem!

Wil u besparen en tegelijkertijd uw bijdrage leveren aan het milieu? Twijfel dan niet, en vraag hier een gratis offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Wij leveren oplossingen op maat voor bij jouw thuis of op jouw bedrijf! Gefilterd kraanwater bij jou thuis of in je horecazaak? Bij ons kan het allemaal!  Wil je veilig en geurloos drinkwater? Zowel warm als fris? Plat of toch liever bruisend? Geen probleem! Bovendien moet je nooit meer onnodig sleuren met flessen en kratten om dit alles te verkrijgen. Bij Culligan zorgen we voor all-in-one systemen op jouw maat!

Jouw filtratiesysteem wordt bij jou thuis of op het werk door ons geïnstalleerd. Zo toveren we leidingwater meteen om in drinkbaar water. We leveren waterfonteinen, waterkoelers én waterverzachters aan. Veilig en lekker water in een handomdraai!

Bij u thuis

We installeren voor jou de Aqua-Cleer ADWS (Advanced Drinking Water System), een drinkwatersysteem dat geïnstalleerd wordt onder de gootsteen. Met deze filters maken we jouw water vrij van onder meer chloordeeltjes, zware metalen, pesticiden, nitraten, enz.

Dankzij het Click and Drink-Drinkwatersysteem kan u ook simpelweg een knop op uw gootsteen plaatsen om van uw gezuiverde water te genieten. De controle-eenheid wordt dan onder de gootsteen geïnstalleerd en geconnecteerd met uw Culligan drinkwatersysteem aan de hand van draadloze technologie. Super praktisch!

In uw bedrijf

Een robuust en onderhoudsvriendelijk drinkwatersysteem laten installeren op je werk? Dat kan! Al onze waterfonteinen, waterkoelers of waterverzachters zijn te koop of te huur. Je kan kiezen voor een aansluiting op je waternetwerk of voor flessenwater. Daarnaast kan je kiezen voor een volledige dienstverlening, waarbij we zelf voor het regelmatige onderhoud zorgen en standaardvervangingen tijdig plaatsen. Zo kies je de perfecte oplossing voor jouw bedrijf. Jouw werknemers zullen je dankbaar zijn!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
Culligan Waterverzachters
Noordkustlaan, 16
1702 Groot-Bijgaarden, België
BTW: be0400624153
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .