Welkom bij Craeymeersch Frederik

Over ons


Heeft uw huis nood aan een nieuw jasje? Daar kan ik bij helpen. Mijn naam is Frederik Craeymeersch. Ik heb jarenlange ervaring met allerlei soorten schilderwerken. Een nieuw laagje verf kan voor een totale verandering van uw woning zorgen. Of het nu eindafwerking is of enkel schilderwerk, ik sta voor u klaar. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of advies voor welke keuzes u moet maken.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Vol passie – en met een gezonde dosis fanatisme – verfraaien en onderhouden we alle soorten woningen, kantoren en gebouwen. Maar onze expertise reikt veel verder dan enkel het schilderwerk. Van gyprocwerken tot behangen en alles ertussenin.

Als zelfstandige kan je materiaal inslaan aan inkoopprijs. Een schilder zal dus veel goedkoper aan zijn gerief geraken dan wanneer jij naar de speciaalzaak moet hollen. Bovendien weet hij ook perfect hoeveel er van alles nodig is. Zo zit je achteraf niet met 50 liter verf op overschot.

Schilderwerken

Op zoek naar een schilder in Vlaanderen? Bij ons ben je aan het goede adres, voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. We onderhouden woningen, kantoren en andere gebouwen in Vlaanderen. Van traditionele schilderwerken tot verfijnde houtimitaties, Schilderwerken Craeymeersch vindt voor elk interieur een perfecte oplossing.

Behangwerken

Als ervaren behanger verzorgen we ook verschillende soorten behangwerken. Wil je slechts één accentmuur behangen met trendy retrobehang of een hele ruimte? Jij kiest, wij realiseren. Er zijn een heleboel soorten behang.

 • Papierbehang is een van de meest gebruikte behangsoorten. Het is verkrijgbaar in allerlei diktes, structuren en patronen. Je kan kiezen voor één laag of voor twee lagen. Het papier is niet vochtbestendig en dus ook niet afwasbaar. Je kan het papierbehang enkel aanbrengen op een egale ondergrond.
 • Vliesbehang is stevig en kan makkelijk overschilderd worden. Bovendien heb je geen plaktafel nodig om het aan te brengen. Dit behang is wel geschikt voor beschadigde muren.
 • Bij vinylbehang heeft de toplaag een beschermende werking tegen vocht. Dit behang helpt ook om oneffenheden in de muur weg te werken. Het is makkelijk afwasbaar maar niet erg ademend. Soms kunnen er blazen ontstaan op de muren.
 • Glasvezelbehang kan gebruikt worden op beschadigde muren. Het is vochtbestendig en krimpt niet. Het wordt vaak verkocht in een neutrale kleur, maar is makkelijk te overschilderen.
 • Ten slotte is er textielbehang. Dit soort behang is vrij duur en uiterst decoratief. Het geeft een warme uitstraling maar is moeilijk te onderhouden. Het trekt namelijk stof aan en is moeilijk te reinigen.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Bruno  V .

22/03/2020    Middelkerke


Project : Schilderwerken voor een woning in Middelkerke
Beoordeling : prima contacten en afspraken
Heidi  D .

01/12/2019    Kortrijk


Project : Schilderwerken voor een rijwoning in Kortrijk
Beoordeling : Vriendelijk en correct contact
Linde  S .

20/03/2019    Deerlijk


Project : Schilderwerken te Deerlijk
Beoordeling : Snelle reactie - vlot contact
Adres
Craeymeersch Frederik
Vinkestraat 103 
B-8560 Wevelgem, Belgium
BTW: BE0597886323
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.