Voordelen van bouwen en verbouwen

  • Meerwaarde voor uw woning
  • Energie besparen
  • Premies & subsidies

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Badkamerrenovatie
Vlaams Brabant
Badkamerrenovatie voor een pand in Leuven
We zijn op zoek naar een partrner die in onze studio de badkamer kan renoveren.
Volgende werken moeten uitgevoerd worden:
- verplaatsen van de bestaande ketel
- een hang-wc plaatsen
- badkamermeubel plaatsen
- oude zitbad uitbreken en douche plaatsen van 100x80 + wanden voorzien van Acrylplaten en plaatsen van douchedeur

Ik kan foto's van de huidige situatie doorgeven alsook een plan van hoe het moet worden.
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Badkamerrenovatie voor een huis in Heist-op-den-Berg
Renovatie van een bestaande badkamer: nieuw sanitair en nieuwe badkamermeubelen, switch van bad naar douche of beide voorzien, graag de wasmachine en de droogkast en vooral een oplossing voor betere ventilatie bewerkstelligen.
Badkamerrenovatie
Limburg
Badkamer renovatie voor een woning in Sint Truiden
Ik heb geen idee in welke staat mijn huurder de badkamer op het einde van de maand zal achterlaten. Maar sowieso moeten er tegels tegen de muur gezet worden. De renovatie zal afhangen van de plaatsbeschrijving
Badkamerrenovatie
Vlaams Brabant
Badkamerrenovatie voor huis in Deurne
inloopdouche plaatsen, spiegelkast installeren, nieuwe wc, electriciteit vernieuwen, nieuwe afvoerbuizen ( verstopt snel), wandtegels schilderen, deur dichtmaken en nieuwe deur plaatsen. Het betreft huurwoning met 3 units, andere badkamers dienen ook gerenoveerd te worden dus in de toekomst nog werk verzekerd.
Badkamerrenovatie
West-Vlaanderen
Badkamer renovatie voor een woning in Middelkerke
Volledige renovatie van een bestaande badkamer: uitbreken van de huidige douchekabine, sanitair in orde brengen, herbetegelen, hervloeren, nieuwe badkamermeubels en verlichting.
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Douche en bad verwijderen en inloopdouche plaatsen
Bestaande douche en bad verwijderen en inloopdouche plaatsen.Acryl wanden plaatsen tegen bestaand tegelwerk en glaswand plaatsen.Vloertegels voor gans de badkamer leggen.Afmeting inloopdouche:1m×1m60.Materiaal moetnog aangekocht worden.
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Totaalrenovatie van de badkamer | Turnhout
Een totaalrenovatie van de huidige badkamer. Sanitair plaatsen, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, plafond plaatsen, vloer / wanden plaatsen. Het gebouw is van de jaren 70.
Badkamerrenovatie
Oost-Vlaanderen
Inloopdouche plaatsen in leegstaande slaapkamer | Outgaarden
Beste, Graag informeren wij langs deze weg naar de mogelijkheden om een badkamer te renoveren, het is te zeggen om een inloopdouche bij te plaatsen in een slaapkamer. Omwille van plotse mobiliteit veranderingen zijn we genoodzaakt om voor onze ouders een bijkomende oplossing te voorzien voor hun dagelijks hygiëne. Gezien ze niet meer zo mobiel zijn willen we graag een inloopdouche laten plaatsen op één van de leegstaande slaapkamers op het verdiep. Op de twee slaapkamers is er aanvoer van warm en koud water voorzien en eveneens afvoer voor een wand wasbak. Ik neem aan dat hier een aanpassing zal moeten voor gebeuren om zodoende de juiste afvoer te kunnen voorzien. In bijlage stuur ik u graag een schets van de verdieping met daarin ingetekend de huidige badkamer en zoals u kan zien eveneens links en recht van die badkamer de slaapkamers waar we eventueel de extra douche zouden willen bij plaatsen. We zouden met u willen bekijken om een inloopdouche te kunnen plaatsen, die ruim genoeg is, minimum 90 x 90cm en eveneens voorzien is van een inklapbaar zitje en de nodige optrek baren tegen de wand om zich aan vast te houden. Onze ouders hebben wat schrik van de slipperige situaties in douches en willen daarom zeker een ondergrond die niet te glad en onderhoudsvriendelijk is. Naast de douche zou er eveneens betegeling en afwerking moeten voorzien worden. Graag bekijken wij met u de mogelijkheden naar zowel de oplossingen voor de douche als de praktische oplossingen naar aan- en afvoer toe. We zouden deze werken graag zo snel mogelijk laten uitvoeren gezien zij het bad zeer moeilijk nog kunnen gebruiken. Dit is voor de woning van mijn schoonvader die weldra terug naar huis komt. De douche zou moeten geplaatst worden in Melle:
Badkamerrenovatie
Vlaams Brabant
Badkamer renovatie voor een woning in Boutersem
Beste, De badkamer is gedateerd, dus zou een volledige renovatie moeten zijn = plaatsing badkamer (bad, 2 lavabo's - hangend meubel, eventueel hangende kast en wc) pleister-, verf- en/of tegelwerk Ik kan uw foto's bezorging met de staat van de huidige badkamer + grondplan. We hebben het huis gekocht met het idee om deze door te verkopen, ons budget ligt rond de €5 000, max €7 000. Alvast bedankt
Badkamerrenovatie
Vlaams Brabant
Badkamerrenovatie te Bierbeek
Ik zou graag mijn bestaande badkamer afbreken en een nieuwe plaatsen. Ik wil graag een dubbele wasbak, een ligbad en inloopdouche. Ook wil ik graag nieuwe tegels.
Badkamerrenovatie
West-Vlaanderen
Volledige renovatie van de badkamer
Onze badkamer is naar schatting 9 m² groot en deze willen we volledig renoveren. Het gaat om de uitbraak van de huidige badkamer incl. tegels. In de nieuwe willen we een inloopdouche, een hangtoilet, een badkamermeubel met één wasbak, nieuwe tegels op de vloer en aan de muur. Graag zou ik ook een element in marmer hebben, bv in de douche of het tablet van de wastafel. Het kan ook gaan om vloer- en of wandtegels in wit marmer. Graag organiseer en beslis ik alles in maart. De uitvoer zou dan in augustus of september zijn.
Badkamerrenovatie
Oost-Vlaanderen
Bad vervangen door douche | Gentbrugge
Wij hebben een kleine badkamer met bad, wc en badkamermeubel.
We zouden graag het bad vervangen door een inloopdouche en ook de rest van de badkamer renoveren.
Badkamerrenovatie
Vlaams Brabant
Badkamerrenovatie voor huis in Leuven
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij renoveren onze volledige badkamer. Uitbraak, elektriciteit, sanitaire leidingen herleggen, plafond, deur en sanitair plaatsen doen we zelf. Heropbouw van de muren en tegelwerk (incl. waterdichting van de douchemuren) willen we graag uitbesteden. Vloer 5 m² tegels. Wanden in totaal ca. 20,5 m² Vloer en muren zijn volledig te betegelen. Alle gekozen tegels zijn 60x60cm. De douchehoek zal ook betegeld worden. En enkele kleinere zaken: een gat boren voor ventilatie en een kort stuk cv-leiding herleggen. Tegelwerk in de periode juni 2020. Kan u ons hiervoor een offerte opmaken of een afspraak maken om ter plaatse te komen kijken? || In welke stijl heb je interesse? Modern, klassiek || Welke werken moeten gebeuren? Vloer / wanden plaatsen
Badkamerrenovatie
Limburg
Inloopdouche voor een woning in Hechtel-Eksel
Graag offertes voor een inloopdouche van 90 cm op 160 cm, wanden, glas, en kraanwerk. Dit moet in een nis komen. De leidingen liggen er al. De huidige douche moet nog afgebroken worden. Er liggen koperen buizen van de jaren 50.
Badkamerrenovatie
Oost-Vlaanderen
Badkamer renovatie voor een woning in Zottegem
Gewenste werken: uitbreken van bad en badkamermeubel met twee lavabo's, uitbreken toilet, plaatsen van douchecabine of inloopdouche, plaatsen van hangtoilet lavabo en badkamermeubel, vervangen elektriciteit (alle schakelaars). De woning is van 1977 en heeft nog zijn originele waterleidingen.
Badkamerrenovatie
West-Vlaanderen
Volledig nieuwe badkamer plaatsen in Wervik
* vloer vernieuwen (oude vloer momenteel aan het uitbreken; onder de tegels bevindt zich enkel zand/aarde) * verplaatsen (nieuwe) wc (oude reeds verwijderd) * verplaatsen (nieuwe) cv element * verplaatsen (nieuwe) douche kraan (regendouche allicht met thermo kraan) * plaatsen nieuwe lavabo * tegelen van muren * afwerking (zodat buizen water en elektriciteit op de wand niet langer zichtbaar zijn) elektriciteit werd door mij reeds gedaan een plafond aanbrengen gebeurt eveneens door mezelf
Badkamerrenovatie
Vlaams Brabant
Badkamer renoveren in een pand te Halle
We hebben een nieuwe vloer, muur en plafond nodig. Er moeten ook een bad, lavabomeubel, wc en kasten geplaatst worden. Onze stijl is heel natuurlijk-zen.
Het huis is van de jaren 50.
Badkamerrenovatie
Vlaams Brabant
Badkamer renovatie voor een huis in Asse
We willen graag onze hoofdbadkamer renoveren en dit zou ook een reorganisatie van de aangrenzende slaapkamer met zich meebrengen. We hebben al een loodgieter en een elektricien om het sanitair en elektrische werk te doen. We zijn op zoek naar een bedrijf dat voor de rest zou kunnen zorgen, namelijk de installatie van scheidingswanden, chape, tegels en afdekken.

Als alles goed gaat, zullen we na de badkamer ons terras ook laten renoveren.
Badkamerrenovatie
Oost-Vlaanderen
Aannemer gezocht voor badkamer renovatie in Kaprijke
Wat moet er gebeuren?:
- Vochtige muur inspecteren en indien nodig bewerken
- Elektriciteit verplaatsen
- Water af- en aanvoer verplaatsen
- Doorsteek koud water naar wc (aangrenzend aan de badkamer)
- Vals plafond met ingewerkte verlichting en afzuigsysteem plaatsen
- Vloer betegelen (badkamer en aangrenzende slaapkamer) en wanden ook
- Plaatsen douche ...etc...
Pand van rond 2000.
Badkamerrenovatie
West-Vlaanderen
Badkamer renoveren in een pand te Meulebeke
Volledige renovatie van de badkamer. Alles moet aangepakt worden: de vloer, het plafond, de muren en het sanitair. Voor de muren grote platen met zo weinig mogelijk voegen, een spanplafond, inloopdouche, bad en een dubbele lavabol zonder betegeling errond. Het huis is van 1999.
Badkamerrenovatie
West-Vlaanderen
Badkamerrenovatie te Tielt
Wij zouden graag onze (kleine) badkamer renoveren: nieuwe lavabo, inloopdouche plaatsen, nieuwe vloer en nieuwe betegeling. Ook de verlichting en sanitaire leidingen zullen aangepast dienen te worden.
Badkamerrenovatie
Oost-Vlaanderen
Totale badkamer renovatie voor een woning in Kruisem
Het gaat om een huis dat recent werd gekocht. We willen een totaalrenovatie van de badkamer. Er zijn nog geen materialen aanwezig. Er werd door de vorige eigenaars nog een nieuw toilet geplaatst, dus indien mogelijk hadden wij dit graag behouden. Het plafond werd bedekt met een eindlaag van isomo, en dit zouden we graag anders zien. Graag ook volledig nieuwe betegeling op de grond en tegen de muren. We zouden graag een inloopdouche willen (nu is dit een douchekabine), een wastafel met twee lavabo's inclusief kasten. Een bad is een pluspunt, maar geen must (gezien de huidige indeling lijkt het ons moeilijk om genoeg ruimte te vinden om een bad te plaatsen). Een bijkomende vraag is of het mogelijk zou zijn om de leidingen van het water en de elektriciteit door te trekken naar de zolderruimte. Het is namelijk op langere termijn de bedoeling om deze volledig te gaan inrichten. De huidige waterleidingen zijn van vorig jaar. De woning werd gebouwd in de jaren 40.
Badkamerrenovatie
Vlaams Brabant
Badkamer renovatie voor een woning in Leuven
Na een lekdetectie is vastgesteld dat in ons appartement de douchebak niet voldoende ondersteund is. Daardoor lekt er water naar het appartement onder ons. Ter herstelling zou dus de douchebak ondersteund moeten worden en de kit voegen hersteld, tevens het douchscherm waterdicht worden gemaakt.
In principe zou dus volgende moeten gebeuren :

- Het plaatsen van stofwand en vloerbescherming.
- Het verwijderen van de bovenst rij tegels boven de douche kuip.
- Het verwijderen van het douchescherm en de douchekuip en deze terug plaatsen na de herstelling.
- Het bij bezetten aan het verwijderde tegelwerk.
- Het plaatsen en aansluiten van de douchekuip met voldoende ondersteuning.
- Het terug plaatsen de tegels
- Het afkitten van het douche gedeelte.
-Alternatief kan er ook een volledige nieuwe douchecabine geplaatst worden.

Betreffende een kleine douche (in kleine badkamer).
Kan u eventueel een offerte (een ruwe schatting, ik begrijp dat u dat voor een correcte prijs waarschijnlijk moet langskomen) emailen ?

Locatie van het appartement is Leuven.
Badkamerrenovatie
West-Vlaanderen
Volledige badkamerrenovatie voor een woning in Ieper
Ik zoek een offerte voor de volledige badkamer te renoveren en het plaatsen van inloopdouche. De woning is van 1923. De waterleidingen zijn wel reeds vernieuwd.
Badkamerrenovatie
Vlaams Brabant
Badkamer renoveren in een huis in Halle
Graag vocht achter tegels oplossen. Dus tegels gedeeltelijk uitbreken en nieuwe isolatie en tegels plaatsen. De douchebak moet uitgebroken en vervangen worden door een inloopdouche en een douchedeur. Er moet ook een nieuwe douchekraan geplaatst worden. Het pand is van 2008.
Badkamerrenovatie
West-Vlaanderen
Badkamer renoveren in een woning te Nieuwpoort
In de badkamer zouden de faience tegels vervangen moeten worden. Het ligbad zou verwijderd moeten worden en vervangen door een inloopdouche. De huidige badkmamermeubel (met 1 lavabo) dient ook vervangen te worden.In het aparte toilet zouden eveneens de faience tegels vervangen moeten worden. Ook de wc en het wasbakje dienen vervangen te worden.
Badkamerrenovatie
Oost-Vlaanderen
Badkamerrenovatie in Sint-Niklaas
De bestaande badkamer dateert uit de jaren 70 en bevindt zich op het gelijkvloers. Momenteel beschikt ze over een WC, een bad en dubbele wastafek. Verder zijn er nog authenthieke ingebouwde kasten aanwezig die ik wens te behouden. Het opzet is om een low budget badkamer te installeren die enkele jaren kan meegaan om over 5 à 10-tal jaren het volledige huis te renoveren, waarbij de badkamer wellicht naar de bovenverdieping zal verhuizen.
In deze kleine badkamer had ik graag een inloopdouche, lavabo en WC gehad. Aangezien we te maken hebben met een oude badkamer, is er slechts 1 stopcontact aanwezig, ook de elektriciteit dient dus wat vernieuwd te worden.
Badkamerrenovatie
Vlaams Brabant
Bad vervangen door douche | Herent
Het zou gaan over het vervangen van een bad door een douche, liefst door een inloopdouche. Hierdoor moet de bestaande wasbak ook verplaatst /vervangen worden. In 1 muur van 2 meter staat in de helft een deur en in 1 muur van 1.5 m is een venster over de hele breedte en over de helft van de hoogte. Graag hadden wij, indien dit mogelijk is, het meeste van de tegels behouden en eveneens nog gebruik gemaakt van de resterende tegels die hier nog in voorraad zijn.
Voor de vloer hebben wij op dit moment geen voorkeur maar alle voorstellen zijn welkom.
Badkamerrenovatie
Limburg
Badkamer plaatsen Lommel: betegelen + nieuw sanitair
Renovatie van bestaande badkamer van 20 m². We willen de badkamer opnieuw laten betegelen, nieuw sanitair laten plaatsen (bad, wc en inloopdouche met glaze wand). De sloopwerken doen we zelf.
Badkamerrenovatie
West-Vlaanderen
Badkamerrenovatie te Wevelgem
We zouden graag een badkamer zetten waar nu een slaapkamer is. De vroegere badkamer die we willen uitbreken is er net naast. We willen ook een trap installeren naar de zolder. Heeft u tijd om morgen (donderdag) te komen kijken voor een offerte?
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Badkamer renovatie in appartement | Antwerpen
Is voor totaalrenovatie van een badkamer: nieuwe tegels en sanitair, bad vervangen door inloopdouche. Badkamer bevindt zich in appartement op eerste verdieping.
Badkamerrenovatie
Oost-Vlaanderen
Badkamer renovatie voor een woning in Gent
Het gaat om de volledige renovatie van een badkamer. Het is een kleine badkamer (6 m²) met daarin een douche, een lavabo en een warmwaterboiler. De bedoeling is een volledige renovatie te laten uitvoeren (uitbreken van huidig sanitair, opnieuw betegelen en plaatsen van nieuw sanitair). Ook het aanpalende toilet moet vervangen/gerenoveerd worden.
Badkamerrenovatie
Vlaams Brabant
badkamerrenovatie in Aarschot
De pleisterwerken zijn uitgevoerd en de aansluitpunten voor het water zijn voorzien. De bedoeling is links de inloopdouche te plaatsenen rechts een badkamermeubel met twee kleine wasbakken
Badkamerrenovatie
Oost-Vlaanderen
Badkamer renovatie voor een woning in Kruibeke
Bestaande badkamer uitbreken, bad vervangen door een inloopdouche, badkamermeubel over 2m80 met 2 spoelbakken. 2 aparte toiletten, betegeling vloer en muur naar normen van de badkamer, inclusief verlichting en afzuiging. Optioneel vloerverwarming. De afmeting van de badkamer is 2m80 op 2m50. De badkamer en de woning zijn van 1994.
Badkamerrenovatie
West-Vlaanderen
Badkamer renoveren | Ieper
Nieuwe badkamer met inloopdouche, 2 lavabo's met ingemaakte kast en toilet, volkern aan muur en nieuwe vloer, (nu venster van 1meter 60 boven bad zou ik eventueel vervangen door kleiner venster om douche te kunnen plaatsen aan de buitenmuur).
Huis van 1976.
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Badkamerrenovatie en sanitair te Sint-Katelijne-Waver
Het gaat hier om een toiletrenovatie. Het toilet moet afgebroken worden, de muren moeten behandeld worden tegen vocht en er moeten nieuwe tegels, evenals een nieuwe lavabo geplaatst worden.
Badkamerrenovatie
Oost-Vlaanderen
Badkamer volledig renoveren in Dendermonde
Volledige renovatie van onze badkamer. Bad vervangen door douche (liefst inloopdouche) en nieuwe badkamermeubels. Ook nieuwe verlichting en verwarming.
Huis oorspronkelijk van begin jaren 1970.
Badkamerrenovatie
West-Vlaanderen
Sanitair vervangen | Badkamerrenovatie te Pittem
Wij renoveren onze badkamer. We willen inloopdouche plaatsen en het bad vervangen. Er moeten ook nieuwe badkamer meubels komen en een nieuw toilet.
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Badkamerrenovatie
Wij willen een badkamer laten renoveren, met nieuwe vloer en muurtegels.
Badkamerrenovatie
Limburg
Badkamer te Hamont
Het betreft een bestaande, oude badkamer waarbij de oude meubels vervangen worden ( de nieuwe badkamermeubels zijn reeds in ons bezit) en een andere plaats krijgen. Nieuwe vloer en tegels/ rijhuis van vroeg jaren 70/ eigenaar
Badkamerrenovatie
Oost-Vlaanderen
Badkamer volledig laten renoveren
±2,75m op ± 6m, ingedeeld in 2 kamers, 1 deel voor dubbele wastafel ( nu met bestaande douchecabine die weg moet ), ander gedeelte met ligbad waar in de plaats een inloopdouche moet komen. Uitbreken bestaand sanitair en tegels achter douche en bad, 3 wanden nieuw betegelen, 'inloopdouche gedeelte' nieuwe vloer en 1e deel nieuwe 'houtvloer' ( houten onderframe ). Gebouw van de jaren 60. Badkamer vernieuwd in 2004.
Badkamerrenovatie
Oost-Vlaanderen
Wellness badkamer plaatsen
Volledige badkamer Installatie toestellen (lavabo, douche, bad, toilet, ...) Pleister-, verf- en/of tegelwerken Elektriciteit en/of loodgieterij ombouw van een doktersrpraktijk naar badkamer - welness ruimte. Water (koud ) en verwarming zijn aanwezig ; warm water moet nog voorzien worden badkamer dient voorzien te worden van een sauna
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Badkamer & sanitair volledig renoveren te Willebroek
Badkamer Volledige badkamerrenovatie: nieuw bad, nieuw toilet, badkamermeubel plaatsen, vloer en muur betegelen,... De badkamer is 4.5m², eigen woning, rijhuis We hopen de badkamer te kunnen renoveren vanaf februari, afhankelijk van de loodgieter
Badkamerrenovatie
Vlaams Brabant
Lek in douche van badkamer herstellen
Onze douchebak blijkt slecht geplaatst te zijn waardoor de siliconen niet goed hecht. Hierdoor lekt er water in de muur. Na lek inspectie blijkt dat de douchebak er best uitgehaald wordt en terug geplaatst wordt op een deftige manier. Daarnaast willen we ook een nieuw douchepaneel plaatsen.
Badkamerrenovatie
Oost-Vlaanderen
Badkamer vernieuwen in Aalst
Bad, gootsteen, vloer en wandtegels zijn aan vernieuwing toe. Douche dient er bij te komen. Daarnaast voldoende opbergruimte. Bouw van de jaren 90 en originele badkamer.
Badkamerrenovatie
Oost-Vlaanderen
Bad vervangen door inloopdouche
Oude woning die volledige is gerenoveerd . We wensen huidige bad te vervangen door inloopdouche. Ook tegels vervangen. Huidige bad en waterleidingen zijn 33 jaar oud Woning zelf van 1912. Liefst bellen in de voormiddag
Badkamerrenovatie
Vlaams Brabant
Badkamer plaatsen in nieuwbouw te Rotselaar
Het gaat om een nieuwbouw badkamer met badkamermeubel, douchebak, bad en wc. Het materiaal is reeds geleverd, maar we zoeken iemand die alles wil plaatsen. Ik zoek iemand die dit samen met mij kan doen. Alle muren en de inloopdouche moeten nog volledig betegeld worden. Liefst eerst komen bespreken op de werf. De ruwbouw is af.
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Badkamerrenovatie Beerse: leidingen leggen + badkamer plaatsen
Omschrijving: plaatsing van een badkamer (+-6m²). Douche, bad, toilet, verwarming, kranen en meubel zijn reeds aangekocht. De ruimte is ook al gestript tot op snelbouw en de afvoer ligt klaar. Er moeten wel nog leidingen nog getrokken worden via de zolder. De woning is oorspronkelijk van 1958.
Badkamerrenovatie
Vlaams Brabant
Badkamer | Volledige renovatie | Tienen
Ik wens een vrij open badkamer met een apart toilet, een inloopdouche en een enkele wastafel in een bestaande nis. Dit alles in een bestaande ruimte waar dus een muur moet worden voorzien voor het toilet en de douche. Het vals plafond kan eventueel verhoogd worden tot 2m60. De ruimte is gelegen in de achterbouw, maar grenst wel aan de kelder waar de riolering in uitkomt. Omdat in deze ruimte zowel de huidige badkamer als de vroegere keuken gelegen was kunnen de afloop voor douche en wastafel mogelijks hergebruikt worden. Enkel de afloop voor het toilet moet vermoedelijk nieuw voorzien worden. Omdat het toilet en de opbouwregendouche nog vrij nieuw zijn, wil ik deze hergebruiken. Voor de wanden geef ik de voorkeur aan een naadloze wandbekleding boven tegels. Voor de vloer buiten de douche zal ik achteraf zelf klikvynil plaatsen. Huidige badkamer en leidingen zijn er van 2004.
Airconditioning
West-Vlaanderen
Airco voor een pand in Koekelare
Graag offerte voor airco in woonkamer en 3 slaapkamers. Graag merken als Mitsubishi, daikin, ...Woning van 2000.
Airconditioning
West-Vlaanderen
Airconditioning voor een woning in Poperinge
Graag een offerte voor airco: 1 buitenunit en 3 binnenunits. Dit is voor een halfopen woning. Bouw van 1979. Spouwmuren reeds geïsoleerd.
Airconditioning
West-Vlaanderen
Airconditioning plaatsen in Roeselare
Ik wil een airco plaatsen in de living en keuken, 8x4 en 4x4. Graag een duidelijke offerte voor een vaste airco.
Airconditioning
West-Vlaanderen
Airconditioning volledig huis te Oostkamp
Graag een offerte voor 4 ruimtes nl living, keuken en 2 slaapkamers. Bestaande woning.
Airconditioning
West-Vlaanderen
Airconditioning plaatsen te Aartrijke
We willen airco plaatsen. Wat merk betreft weet ik niets van. Degelijk prijs kwaliteit. Hoeft niet in het volledige huis, 2 slaapkamers en de keuken zijn het belangrijkste.
Airconditioning
West-Vlaanderen
Vaste airco plaatsen in slaapkamer
Plaatsen van vaste airco in slaapkamer. Bovenverdieping. De woning is gebouwd in 2013.
Airconditioning
West-Vlaanderen
Airconditioning voor een woning in Diksmuide
Kleine woning onder zadeldak en we willen hier airconditioning plaatsen. Living 8 op 4 m keuken 4 op 4 m slaapkamer beneden met inbegrip van douchecel 4 op 5 m. Bovenruimte; 2 slaapkamertjes en 1 badkamer. Beneden is er nog een zeer warme garage, zuid gericht. Inkom met gang naar keuken en inkijk tot op bovenverdieping. Woning origineel van 2000. Originele bouw.
Badkamerrenovatie
Vlaams Brabant
Badkamer renovatie voor een woning in Machelen
Wij willen onze 15 jaar oude badkamer renoveren: douche en bad uitbreken, inloopdouche plaatsen, nieuwe vloer, muurbetegeling, hang wc (ter vervanging van huidige klassieke wc). We zouden graag de meubels recupereren, mits vervanging van tablet, lavabo en kraan.
Eventueel willen we dit project te combineren met de opfrissing van de keuken: nieuwe tabletten, verlichting en betegeling.
Verhuisfirma's
Limburg
Verhuisfirma voor een bedrijf in Maasmechelen
Dit is voor een verhuis binnen Maasmechelen. De verhuis is voor de eerste week van september. Ik ben zowel op zoek naar mensen om de halfopen meubels te demonteren als naar een verhuislift, verhuisdozen en een verhuiswagen.
Badkamerrenovatie
Limburg
Badkamer renovatie voor een woning in Sint-Truiden
We willen een douche, bad, badkamermeubel en toilet laten plaatsen. We hebben nu een badkamer van X2O. Daarnaast willen we ook de muren laten betegelen. Bestaande leidingen moeten mogelijk verlegd worden, maar hoeven niet vervangen te worden. Extra elektriciteit plaatsen en conform maken met de regulatie.
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Badkamer renovatie voor een woning in Mechelen
We zouden in onze badkamer graag een nieuwe vloer, inloopdouche, hangtoilet, lavabo en badkamermeubels laten plaatsen. De badkamer dateert van 1988.
Verhuisfirma's
Limburg
Verhuisfirma in Limburg gezocht
We gaan verhuizen en zoeken offertes voor een verhuisfirma in Limburg, wij hebben een verhuislift en een verhuiswagen met chauffeur nodig.
Verhuisfirma's
Limburg
Offerte verhuiswagen te Tongeren
Ik wens te verhuizen van een gelijkvloersappartement naar een huis maar heb nog meubels in een magazijn in Hoesselt die ook opgehaald zouden moeten worden. Ik wens eens samen te bekijken met u wat ik nodig zou hebben voor de verhuis etc.
Verhuisfirma's
Limburg
Verhuisfirma met verhuiswagen en chauffeur gezocht
Ik verlaat mijn appartement op de gelijkvloers en verhuis naar een ander appartement op de eerste verdieping. Ik denk hiervoor wel een verhuiswagen met chauffeur nodig te hebben.
Verhuisfirma's
Vlaams Brabant
Hoog appartement verhuizen met grote verhuislift
Ik woon nu in een appartement op de 9de verdieping, er is dus een hoge verhuisliftnodig. Ik zoek een offerte voor twee personen, een verhuislift en een verhuiswagen. Verhuis eind volgende week. Ik verhuis naar Hasselt.
Verhuisfirma's
Limburg
Verhuisfirma met verhuiswagen gezocht
Ik woon nu op een appartement op de gelijkvloers en verhuis naar een huis. Er is geen verhuislift nodig maar ik zoek dus wel een verhuiswagen / verhuisfirma.
Verhuisfirma's
Antwerpen
Verhuisfirma gezocht te Schilde
Ik zoek een verhuisfirma met 2 verhuizers, een lift en een verhuiswagen.
Badkamerrenovatie
Limburg
Badkamer volledig laten renoveren te Binderveld
Wij willen de volledige badkamer afbreken en opnieuw maken. Het gaat om een oppervlakte van 3 op 4 meter.
Badkamerrenovatie
Vlaams Brabant
Badkamer opnieuw betegelen + nieuwe badkamer | Jette
De tegels van onze douche komen los en zouden moeten hersteld of vervangen worden. Daarnaast is de kraan van ons bad stuk en aan herstelling toe. Daarnaast wensen we ook een offerte voor een nieuwe badkamer op de zolder.
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Badkamerrenovatie te Antwerpen
Ik zou graag meer informatie ontvangen voor de renovatie van mijn badkamer. Het betreft een zeer oude, kleine badkamer (jaren 60) te Deurne. Ik geloof dat deze ongeveer 4 m² groot is. Het sanitair moet sowieso vervangen worden.
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Nieuwe douche installeren | Mol
Ik zou graag mijn badkamer gedeeltelijk renoveren. Ik zoek offertes voor het plaatsen van een nieuwe douchewand en douchebak.
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Nieuwe douche + betegeling | Antwerpen
Wij willen onze badkamer renoveren. Er moet een nieuwe douche komen, inclusief nieuwe betegeling. Graag enkele offertes om te vergelijken.
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Badkamer appartement renoveren | Antwerpen
Graag zou ik mijn badkamer volledig laten renoveren. We denken eraan om een inloop douche te plaatsen in plaats van een bad. Er moeten ook nieuwe meubels en lavabo's komen. Ons appartement is ongeveer 15 jaar oud.
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Badkamer renovatie: bad vervangen door inloopdouche in Antwerpen
We zoeken iemand voor een volledig badkamer renovatie. Het bad moet eruit en vervangen worden door een inloopdouche. Ook het sanitair en de afwerking moeten gedaan worden. Ons appartement bevindt zich op de 9de verdieping.
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Badkamer renoveren te Antwerpen
Het is voor een complete badkamerrenovatie. De huidige badkamer dateert van 1989 en is niet super groot (ongeveer 6 m²).
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Volledige badkamerrenovatie: sanitair, elektriciteit en betegelen | Antwerpen
Vakman gezocht voor een volledige badkamerrenovatie: nieuwe vloer (inclusief houten ondervloer herstellen), muurtegels, sanitair plaatsen, leidingen vervangen en elektriciteit aanpassen. Nieuwe meubels zijn niet nodig.
Badkamerrenovatie
Vlaams Brabant
Volledige badkamerrenovatie in Hampton stijl
We hebben besloten om de badkamer compleet te renoveren in Hampton stijl. Concreet willen we nieuw sanitair plaatsen, de indeling wijzigen, de elektriciteit aanpassen en nieuwe badkamermeubels.
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Kleine badkamer renoveren (Antwerpen)
Het gaat over een oude, kleine badkamer (170cm/210cm). De volgende zaken moeten gebeuren:
1) afbreken van ligbad, lavabo en tegels
2) inloopdouche van 80/170cm plaatsen
3) schuifdeur plaatsen of een andere alternatief.
4) wasmachine + kleine wastafel (62cm) plaatsen .
De werken gebeuren in een appartement op vijfde verdieping.

Alvast bedankt!
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Badkamer renovatie Antwerpen | Nieuwe douche, wastafel en betegeling
Onze badkamer moet vernieuwd worden. We willen de oude douche eruit, een inloopdouche laten plaatsen, een nieuwe wastafel en de badkamer opnieuw laten betegelen (zowel de vloer als wanden). Er moet ook eens gekeken worden naar de staat van het plafond.
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Complete badkamerrenovatie in Antwerpen: moderne stijl
Het is voor een complete badkamerrenovatie. De huidige badkamer is ca. 3.35 op 2.60 m. Momenteel staat er douche van 90 x 90 in, 2 lavabo's, 1 toilet, 1 wasmachine en 1 wandkast in. Vroeger hadden wij ook nog een bad maar dit is uitgebroken (leidingen liggen er nog) en vervangen door een kast waarin ook de droogkast is verwerkt. Aan de straatzijde is nog een raam van ca. 2.50 m. We zoeken nu een professional die de badkamer in een moderner kleedje steekt.
Badkamerrenovatie
Vlaams Brabant
Badkamer renovatie te Asse
eigenaar badkamer 16m2, leidingen worden begin aug gegeld. Vooral vloeren nog niet zeker, mag ook gietvloer. bel maar voor meer info
Badkamerrenovatie
Vlaams Brabant
Nieuwe badkamer in Diest
Nieuwe badkamer voor een recente woning (2008). Oppervlakte 20 m²; toestellen vervangen, nieuwe vloer en muren.
Badkamerrenovatie
Oost-Vlaanderen
Badkamerrenovatie voor een herenhuis in Gent
We zoeken een nieuwe badkamer voor ons recent gekocht huis. Dit is een herenhuis van 1911. We willen vooral alles vernieuwen, niet echt structurele wijzigingen.
Badkamerrenovatie
Limburg
Badkamerrenovatie (nieuwe toestellen) in Koersel
Ik zou mijn badkamer willen laten renoveren. Het betreft vooral het plaatsen van nieuwe toestellen. De opp. van mijn badkamer is ongeveer 6m². Het bouwjaar van mijn woning is 1995.
Badkamerrenovatie
Oost-Vlaanderen
Badkamerrenovatie | Inloopdouche plaatsen en vloer opnieuw leggen
Ik had graag offertes ontvangen voor een badkamerrenovatie. De vloer moet vervangen worden en er moet een inloopdouche komen.
Badkamerrenovatie
West-Vlaanderen
Badkamer renoveren | Prijzen vergelijken
We hadden graag offertes voor het renoveren van een badkamer ontvangen. De badkamerrenovatie houdt het plaatsen van een nieuw bad, nieuwe tegels en het vervangen van de kranen in. Nu hebben we geen idee van de prijs.
Badkamerrenovatie
Oost-Vlaanderen
Badkamer renoveren in Moorsel
Graag wil ik mijn badkamer laten renoveren. Het gaat om een oppervlakte van 12 m². Graag een nieuw bad, nieuwe wc... en misschien ook een andere vloer. Het bouwjaar van de woning is 1985.
Badkamerrenovatie
West-Vlaanderen
Kleine badkamer renoveren met bad en lavabo
Badkamer met ligbad en lavabo. Vrije kleine badkamer. Ik wens nu vooral dit te vervangen door een inloop douche en nieuwe wastafel.
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Renovatie badkamer voor een appartement in Antwerpen
Ruimte is 2,23 m op 2,23m. Gelijkvloers appartement. We zouden de vloer en toestellen wensen te veranderen. Beste bellen na 17u.
Badkamerrenovatie
Brussel
Bad vervangen door douche | Offertes Sint-Jan-Molenbeek
Ik heb een bad, maar zou dit graag laten uitbreken en in de plaats hiervan een douchecabine laten plaatsen.
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Badkamer volledig renoveren te Grobbendonk
Wij willen onze badkamer volledig renoveren. Alles nieuw qua sanitair, vloertegels, wandtegels en plafond. De woning is gebouwd in 1992. Dit is een vrijstaande woning. Het gaat om +/- 3,80 op 3,40 meter.
Badkamerrenovatie
West-Vlaanderen
Kleine badkamer renoveren in Oostende
We hebben een kleine badkamer die we volledig willen laten vernieuwen. Het bouwjaar van de woning is 1958.
Badkamerrenovatie
West-Vlaanderen
Badkamer afwerken in Sijsele
Onze badkamer is 180 x 290 x 250 m. Sanitaire leidingen en elektriciteit zijn al gedaan. Ik zoek nog offertes voor het plaatsen van de toestellen, een inloopdouche en wastafel en voor de afwerking.
Badkamerrenovatie
Limburg
Badkamer met bubbelbad renoveren in Bocholt
In onze badkamer hebben we momenteel een bubbelbad en een douchecabine. Maar we willen graag een gewoon bad en een inloopdouche. De badkamer is volledig betegeld maar de afloop en de aansluiting voor het bad en de douche moeten verplaatst worden.
Het huis is van 2001. Daarom willen we werken met een mooie wandbekleding aan die zijde, want ik wil niet de volledige badkamer opnieuw betegelen. De muur is 2,65 m met een schuine wand links.
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Badkamer uitbreken en vervangen voor een jaren 60 woning
Graag een offerte voor het volledig uitbreken van de badkamer en het plaatsen van een nieuwe vloer en tegels op de muren. Ook het bad vervangen door een douche en een nieuwe wc en lavabo. De woning is van de jaren 60.
Badkamerrenovatie
Oost-Vlaanderen
Plaatsen nieuwe toestellen voor een woning in oudenaarde
Offerte badkamer.ligbad uitbreken,nieuwe vloer oplijmen,nieuwe inloopdouche plaatsen,iets nieuw op bestaande faience plaatsen ,nieuw badkamermeubel plaatsen en evt nieuwe wc en nieuwe chauffeur hangen.
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Offerteaanvraag: Badkamer renoveren en betegelen
We willen alles in on badkamer veranderen: volledig renoveren, nieuwe toestellen en nieuwe tegels plaatsen.
Badkamerrenovatie
Antwerpen
Sanitaire toestellen in badkamer vernieuwen
Wij hebben een badkamer van 22 jaar oud, welke een opfrisbeurt nodig heeft. Het gaat niet om de meubels,maar wel om een andere douche (die nu lekkages geeft met de kamer aan de andere kant), een breder bad, een hangtoilet, en tegelwerken.
Badkamerrenovatie
West-Vlaanderen
Nieuwe instapdouche plaatsen in Heule
We zoeken iemand om een douchecabine te plaatsen, eventueel een instapdouche. Hier staat ook toilet maar we zouden die graag vervangen door een hangtoilet.
Badkamerrenovatie
Oost-Vlaanderen
Badkamer renoveren en uitbreiden | Geraardsbergen
Wij hebben een badkamer van 2,5 m op 2,5 m, aan één kant onder het hellend dak waar we eventueel 0,75 m kunnen uitbreiden en een grotere Velux zouden kunnen plaatsen. We willen onze badkamer volledig renoveren: bad, douche, toilet en badkamermeubel.
Badkamerrenovatie
West-Vlaanderen
Badkamer vernieuwen | regio Lichtervelde
Ons sanitair is aan vernieuwing toe en tegelijkertijd zouden we de hele badkamer onder handen nemen. De woning is gebouwd in 1987.