Voordelen van bouwen en verbouwen

  • Meerwaarde voor uw woning
  • Energie besparen
  • Premies & subsidies

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf
je project

Plaats in 2 eenvoudige stappen je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en
bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Badkamer & sanitair
Vlaams Brabant
Badkamer renovatie: lavabo's vervangen
Wij hebben twee oude lavabo's staan (simpel zonder kastje), maar zouden nu graag een badkamermeubeltje kopen met twee nieuwe lavabo's erin. En daarboven dus 1 spiegelkast, een hangkast en een kolomkast.Ik veronderstel dat de afvoer enzo behouden kan blijven. Badkamer van de jaren 70. Lavabo's zijn tien jaar oud.
Airconditioning
West-Vlaanderen
Airconditioning voor een woning in Werken
Airco in 2 slaapkamers plaatsen met buitenunit aan zijgevel op steunen. Dit is een vrijstaande woning gebouwd in 1938. Nieuwste gedeelte waar de airco moet komen is van de jaren 80. Liefst bellen in de namiddag.
Airconditioning
West-Vlaanderen
Airco voor een pand in Koekelare
Graag offerte voor airco in woonkamer en 3 slaapkamers. Graag merken als Mitsubishi, daikin, ...Woning van 2000.
Airconditioning
West-Vlaanderen
Airconditioning voor een woning in Poperinge
Graag een offerte voor airco: 1 buitenunit en 3 binnenunits. Dit is voor een halfopen woning. Bouw van 1979. Spouwmuren reeds geïsoleerd.
Airconditioning
West-Vlaanderen
Airconditioning plaatsen in Roeselare
Ik wil een airco plaatsen in de living en keuken, 8x4 en 4x4. Graag een duidelijke offerte voor een vaste airco.
Airconditioning
West-Vlaanderen
Airconditioning volledig huis te Oostkamp
Graag een offerte voor 4 ruimtes nl living, keuken en 2 slaapkamers. Bestaande woning.
Airconditioning
West-Vlaanderen
Airconditioning met buitenunit voor een woning in Wervik
Split airco voor 3 slaapkamers installeren. Dit is een gebouw van 2004. Originele bouw.
Airconditioning
West-Vlaanderen
Airconditioning plaatsen te Aartrijke
We willen airco plaatsen. Wat merk betreft weet ik niets van. Degelijk prijs kwaliteit. Hoeft niet in het volledige huis, 2 slaapkamers en de keuken zijn het belangrijkste.
Airconditioning
West-Vlaanderen
Vaste airco plaatsen in slaapkamer
Plaatsen van vaste airco in slaapkamer. Bovenverdieping. De woning is gebouwd in 2013.
Airconditioning
West-Vlaanderen
Airconditioning voor een woning in Diksmuide
Kleine woning onder zadeldak en we willen hier airconditioning plaatsen. Living 8 op 4 m keuken 4 op 4 m slaapkamer beneden met inbegrip van douchecel 4 op 5 m. Bovenruimte; 2 slaapkamertjes en 1 badkamer. Beneden is er nog een zeer warme garage, zuid gericht. Inkom met gang naar keuken en inkijk tot op bovenverdieping. Woning origineel van 2000. Originele bouw.
Badkamer & sanitair
Vlaams Brabant
Badkamer renovatie voor een woning in Machelen
Wij willen onze 15 jaar oude badkamer renoveren: douche en bad uitbreken, inloopdouche plaatsen, nieuwe vloer, muurbetegeling, hang wc (ter vervanging van huidige klassieke wc). We zouden graag de meubels recupereren, mits vervanging van tablet, lavabo en kraan.
Eventueel willen we dit project te combineren met de opfrissing van de keuken: nieuwe tabletten, verlichting en betegeling.
Verhuisfirma's
Limburg
Verhuisfirma voor een bedrijf in Maasmechelen
Dit is voor een verhuis binnen Maasmechelen. De verhuis is voor de eerste week van september. Ik ben zowel op zoek naar mensen om de halfopen meubels te demonteren als naar een verhuislift, verhuisdozen en een verhuiswagen.
Badkamer & sanitair
Limburg
Badkamer renovatie voor een woning in Sint-Truiden
We willen een douche, bad, badkamermeubel en toilet laten plaatsen. We hebben nu een badkamer van X2O. Daarnaast willen we ook de muren laten betegelen. Bestaande leidingen moeten mogelijk verlegd worden, maar hoeven niet vervangen te worden. Extra elektriciteit plaatsen en conform maken met de regulatie.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Badkamer renovatie voor een woning in Mechelen
We zouden in onze badkamer graag een nieuwe vloer, inloopdouche, hangtoilet, lavabo en badkamermeubels laten plaatsen. De badkamer dateert van 1988.
Verhuisfirma's
Limburg
Verhuisfirma in Limburg gezocht
We gaan verhuizen en zoeken offertes voor een verhuisfirma in Limburg, wij hebben een verhuislift en een verhuiswagen met chauffeur nodig.
Verhuisfirma's
Limburg
Offerte verhuiswagen te Tongeren
Ik wens te verhuizen van een gelijkvloersappartement naar een huis maar heb nog meubels in een magazijn in Hoesselt die ook opgehaald zouden moeten worden. Ik wens eens samen te bekijken met u wat ik nodig zou hebben voor de verhuis etc.
Verhuisfirma's
Limburg
Verhuisfirma met verhuiswagen en chauffeur gezocht
Ik verlaat mijn appartement op de gelijkvloers en verhuis naar een ander appartement op de eerste verdieping. Ik denk hiervoor wel een verhuiswagen met chauffeur nodig te hebben.
Verhuisfirma's
Vlaams Brabant
Hoog appartement verhuizen met grote verhuislift
Ik woon nu in een appartement op de 9de verdieping, er is dus een hoge verhuisliftnodig. Ik zoek een offerte voor twee personen, een verhuislift en een verhuiswagen. Verhuis eind volgende week. Ik verhuis naar Hasselt.
Verhuisfirma's
Limburg
Verhuisfirma met verhuiswagen gezocht
Ik woon nu op een appartement op de gelijkvloers en verhuis naar een huis. Er is geen verhuislift nodig maar ik zoek dus wel een verhuiswagen / verhuisfirma.
Verhuisfirma's
Antwerpen
Verhuisfirma gezocht te Schilde
Ik zoek een verhuisfirma met 2 verhuizers, een lift en een verhuiswagen.
Badkamer & sanitair
Limburg
Badkamer volledig laten renoveren te Binderveld
Wij willen de volledige badkamer afbreken en opnieuw maken. Het gaat om een oppervlakte van 3 op 4 meter.
Badkamer & sanitair
Vlaams Brabant
Badkamer opnieuw betegelen + nieuwe badkamer | Jette
De tegels van onze douche komen los en zouden moeten hersteld of vervangen worden. Daarnaast is de kraan van ons bad stuk en aan herstelling toe. Daarnaast wensen we ook een offerte voor een nieuwe badkamer op de zolder.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Badkamerrenovatie te Antwerpen
Ik zou graag meer informatie ontvangen voor de renovatie van mijn badkamer. Het betreft een zeer oude, kleine badkamer (jaren 60) te Deurne. Ik geloof dat deze ongeveer 4 m² groot is. Het sanitair moet sowieso vervangen worden.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Nieuwe douche installeren | Mol
Ik zou graag mijn badkamer gedeeltelijk renoveren. Ik zoek offertes voor het plaatsen van een nieuwe douchewand en douchebak.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Nieuwe douche + betegeling | Antwerpen
Wij willen onze badkamer renoveren. Er moet een nieuwe douche komen, inclusief nieuwe betegeling. Graag enkele offertes om te vergelijken.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Badkamer appartement renoveren | Antwerpen
Graag zou ik mijn badkamer volledig laten renoveren. We denken eraan om een inloop douche te plaatsen in plaats van een bad. Er moeten ook nieuwe meubels en lavabo's komen. Ons appartement is ongeveer 15 jaar oud.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Badkamer renovatie: bad vervangen door inloopdouche in Antwerpen
We zoeken iemand voor een volledig badkamer renovatie. Het bad moet eruit en vervangen worden door een inloopdouche. Ook het sanitair en de afwerking moeten gedaan worden. Ons appartement bevindt zich op de 9de verdieping.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Badkamer renoveren te Antwerpen
Het is voor een complete badkamerrenovatie. De huidige badkamer dateert van 1989 en is niet super groot (ongeveer 6 m²).
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Volledige badkamerrenovatie: sanitair, elektriciteit en betegelen | Antwerpen
Vakman gezocht voor een volledige badkamerrenovatie: nieuwe vloer (inclusief houten ondervloer herstellen), muurtegels, sanitair plaatsen, leidingen vervangen en elektriciteit aanpassen. Nieuwe meubels zijn niet nodig.
Badkamer & sanitair
Vlaams Brabant
Volledige badkamerrenovatie in Hampton stijl
We hebben besloten om de badkamer compleet te renoveren in Hampton stijl. Concreet willen we nieuw sanitair plaatsen, de indeling wijzigen, de elektriciteit aanpassen en nieuwe badkamermeubels.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Kleine badkamer renoveren (Antwerpen)
Het gaat over een oude, kleine badkamer (170cm/210cm). De volgende zaken moeten gebeuren:
1) afbreken van ligbad, lavabo en tegels
2) inloopdouche van 80/170cm plaatsen
3) schuifdeur plaatsen of een andere alternatief.
4) wasmachine + kleine wastafel (62cm) plaatsen .
De werken gebeuren in een appartement op vijfde verdieping.

Alvast bedankt!
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Badkamer renovatie Antwerpen | Nieuwe douche, wastafel en betegeling
Onze badkamer moet vernieuwd worden. We willen de oude douche eruit, een inloopdouche laten plaatsen, een nieuwe wastafel en de badkamer opnieuw laten betegelen (zowel de vloer als wanden). Er moet ook eens gekeken worden naar de staat van het plafond.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Complete badkamerrenovatie in Antwerpen: moderne stijl
Het is voor een complete badkamerrenovatie. De huidige badkamer is ca. 3.35 op 2.60 m. Momenteel staat er douche van 90 x 90 in, 2 lavabo's, 1 toilet, 1 wasmachine en 1 wandkast in. Vroeger hadden wij ook nog een bad maar dit is uitgebroken (leidingen liggen er nog) en vervangen door een kast waarin ook de droogkast is verwerkt. Aan de straatzijde is nog een raam van ca. 2.50 m. We zoeken nu een professional die de badkamer in een moderner kleedje steekt.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Badkamer renovatie Antwerpen | Nieuwe badkamer op 2e verdiep
Doordat de einddatum van de werken aan ons huis in Merksem recent wat naar voor is geschoven, gaan we het niet allemaal zelf meer kunnen doen...
De volgende zaken kunnen we nu niet meer zelf doen:
- plaatsen van een nieuwe badkamer op het 2e verdiep (douche + spoelbak)
- vernieuwen van de aan- en afvoeren op het eerste verdiep voor een douche, spoelbak & WC
- doorstroomboiler naar de andere kant van de badkamer hangen
- gasleiding vanaf de meter nieuw trekken
- waterleidingen nieuw trekken, liefst met collectoren en knelkoppelingen (geen klemkoppelingen aub)
- doortrekken van alle afvoeren tot op het centrale punt op het laagste verdiep

De badkamers moeten niet fijn afgewerkt zijn, dat doen we zelf wel.
Badkamer & sanitair
Vlaams Brabant
Badkamer renovatie te Asse
eigenaar badkamer 16m2, leidingen worden begin aug gegeld. Vooral vloeren nog niet zeker, mag ook gietvloer. bel maar voor meer info
Badkamer & sanitair
Vlaams Brabant
Nieuwe badkamer in Diest
Nieuwe badkamer voor een recente woning (2008). Oppervlakte 20 m²; toestellen vervangen, nieuwe vloer en muren.
Badkamer & sanitair
Oost-Vlaanderen
Badkamerrenovatie voor een herenhuis in Gent
We zoeken een nieuwe badkamer voor ons recent gekocht huis. Dit is een herenhuis van 1911. We willen vooral alles vernieuwen, niet echt structurele wijzigingen.
Badkamer & sanitair
Limburg
Badkamerrenovatie (nieuwe toestellen) in Koersel
Ik zou mijn badkamer willen laten renoveren. Het betreft vooral het plaatsen van nieuwe toestellen. De opp. van mijn badkamer is ongeveer 6m². Het bouwjaar van mijn woning is 1995.
Badkamer & sanitair
Oost-Vlaanderen
Badkamerrenovatie | Inloopdouche plaatsen en vloer opnieuw leggen
Ik had graag offertes ontvangen voor een badkamerrenovatie. De vloer moet vervangen worden en er moet een inloopdouche komen.
Badkamer & sanitair
West-Vlaanderen
Badkamer renoveren | Prijzen vergelijken
We hadden graag offertes voor het renoveren van een badkamer ontvangen. De badkamerrenovatie houdt het plaatsen van een nieuw bad, nieuwe tegels en het vervangen van de kranen in. Nu hebben we geen idee van de prijs.
Badkamer & sanitair
Oost-Vlaanderen
Badkamer renoveren in Moorsel
Graag wil ik mijn badkamer laten renoveren. Het gaat om een oppervlakte van 12 m². Graag een nieuw bad, nieuwe wc... en misschien ook een andere vloer. Het bouwjaar van de woning is 1985.
Badkamer & sanitair
West-Vlaanderen
Kleine badkamer renoveren met bad en lavabo
Badkamer met ligbad en lavabo. Vrije kleine badkamer. Ik wens nu vooral dit te vervangen door een inloop douche en nieuwe wastafel.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Renovatie badkamer voor een appartement in Antwerpen
Ruimte is 2,23 m op 2,23m. Gelijkvloers appartement. We zouden de vloer en toestellen wensen te veranderen. Beste bellen na 17u.
Badkamer & sanitair
Oost-Vlaanderen
Badkamer renoveren voor een woning in Sint Niklaas
Voorzieningen reeds aanwezig, maar daar waar bad nu staat, zou de inloopdouche moeten komen. Woning van 1963.
Badkamer & sanitair
Brussel
Bad vervangen door douche | Offertes Sint-Jan-Molenbeek
Ik heb een bad, maar zou dit graag laten uitbreken en in de plaats hiervan een douchecabine laten plaatsen.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Badkamer volledig renoveren te Grobbendonk
Wij willen onze badkamer volledig renoveren. Alles nieuw qua sanitair, vloertegels, wandtegels en plafond. De woning is gebouwd in 1992. Dit is een vrijstaande woning. Het gaat om +/- 3,80 op 3,40 meter.
Badkamer & sanitair
West-Vlaanderen
Kleine badkamer renoveren in Oostende
We hebben een kleine badkamer die we volledig willen laten vernieuwen. Het bouwjaar van de woning is 1958.
Badkamer & sanitair
West-Vlaanderen
Badkamer afwerken in Sijsele
Onze badkamer is 180 x 290 x 250 m. Sanitaire leidingen en elektriciteit zijn al gedaan. Ik zoek nog offertes voor het plaatsen van de toestellen, een inloopdouche en wastafel en voor de afwerking.
Badkamer & sanitair
Limburg
Badkamer met bubbelbad renoveren in Bocholt
In onze badkamer hebben we momenteel een bubbelbad en een douchecabine. Maar we willen graag een gewoon bad en een inloopdouche. De badkamer is volledig betegeld maar de afloop en de aansluiting voor het bad en de douche moeten verplaatst worden.
Het huis is van 2001. Daarom willen we werken met een mooie wandbekleding aan die zijde, want ik wil niet de volledige badkamer opnieuw betegelen. De muur is 2,65 m met een schuine wand links.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Badkamer uitbreken en vervangen voor een jaren 60 woning
Graag een offerte voor het volledig uitbreken van de badkamer en het plaatsen van een nieuwe vloer en tegels op de muren. Ook het bad vervangen door een douche en een nieuwe wc en lavabo. De woning is van de jaren 60.
Badkamer & sanitair
Oost-Vlaanderen
Plaatsen nieuwe toestellen voor een woning in oudenaarde
Offerte badkamer.ligbad uitbreken,nieuwe vloer oplijmen,nieuwe inloopdouche plaatsen,iets nieuw op bestaande faience plaatsen ,nieuw badkamermeubel plaatsen en evt nieuwe wc en nieuwe chauffeur hangen.
Badkamer & sanitair
Vlaams Brabant
Badkamer renoveren voor een renovatie te bertem
We zijn bezig met de aankoop van een huis (jaren 50) we willen een schatting kunnen maken van ons renovatiebudget en de bank vraagt offertes voor het goedkeuren van de lening. De huidige badkamer is bruikbaar doch gedateerd maar we zouden die iets willen vergroten, dit zouden we zelf willen doen. We zoeken nu vooral iemand om de toestellen te vervangen alsook leidingen te verleggen en in orde te brengen. We zouden tegen juli in de woning betrekken maar vanaf volgende week hebben we de sleutels om afspraken te kunnen maken.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Offerteaanvraag: Badkamer renoveren en betegelen
We willen alles in on badkamer veranderen: volledig renoveren, nieuwe toestellen en nieuwe tegels plaatsen.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Sanitaire toestellen in badkamer vernieuwen
Wij hebben een badkamer van 22 jaar oud, welke een opfrisbeurt nodig heeft. Het gaat niet om de meubels,maar wel om een andere douche (die nu lekkages geeft met de kamer aan de andere kant), een breder bad, een hangtoilet, en tegelwerken.
Badkamer & sanitair
Vlaams Brabant
Douche bijplaatsen en vloer vervangen badkamer
Ik wil een douche bijzetten, misschien nieuwe vloer en ook betegeling.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Oude badkamer renoveren in Westerlo
Ik wil mijn oude badkamer van 3mx2,70 laten renoveren: inloopdouche, enkele lavabo met onderkast en spiegel, toilet, hangkast, betegelde vloer en wanden.
Huis van 1944 badkamer is niet zo oud.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Badkamer strippen en verbouwen in Beerse
Ik zoek een offerte voor het volledige strippen van de badkamer vernieuwen en afwerken. Woning van 1972 en ik vermoed de originele badkamer.
Badkamer & sanitair
West-Vlaanderen
Nieuwe instapdouche plaatsen in Heule
We zoeken iemand om een douchecabine te plaatsen, eventueel een instapdouche. Hier staat ook toilet maar we zouden die graag vervangen door een hangtoilet.
Badkamer & sanitair
West-Vlaanderen
Badkamer renoveren voor een woning in Oostende
We zoeken een offerte voor een oude badkamer. Plaatsen van nieuwe apparaten en meubelen indien nodig ook loodgieterij. Ook verwarming nakijken.
Badkamer & sanitair
Oost-Vlaanderen
Badkamer renoveren en uitbreiden | Geraardsbergen
Wij hebben een badkamer van 2,5 m op 2,5 m, aan één kant onder het hellend dak waar we eventueel 0,75 m kunnen uitbreiden en een grotere Velux zouden kunnen plaatsen. We willen onze badkamer volledig renoveren: bad, douche, toilet en badkamermeubel.
Badkamer & sanitair
West-Vlaanderen
Badkamer vernieuwen | regio Lichtervelde
Ons sanitair is aan vernieuwing toe en tegelijkertijd zouden we de hele badkamer onder handen nemen. De woning is gebouwd in 1987.
Badkamer & sanitair
West-Vlaanderen
Badkamer en sanitair renoveren | Zedelgem
De volledige badkamer moet bepleisterd worden, er moet een inloopdouche geplaatst worden, het sanitair moet vervangen worden en er moet een badkamermeubel geïnstalleerd worden. Ook het toilet op de benedenverdieping heeft nieuwe bepleistering nodig en de oude wc moet vervangen worden.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Badkamer vernieuwen van appartement te Deurne
Ik wil de badkamer van mijn appartement laten vernieuwen. Eerst moet de oude badkamer wel afgebroken worden. De badkamerrenovatie kan vanaf maart beginnen.
Badkamer & sanitair
Oost-Vlaanderen
Badkamer renoveren in Gent
Ik zoek een offerte voor badkamer volledig te strippen en plaatsen van volledige nieuwe apparaten behalve de boiler.
Badkamer & sanitair
Vlaams Brabant
Badkamer renoveren | Inloopdouche plaatsen en betegelen
Ik wil onze badkamer laten renoveren, want die is rond de 20 jaar oud. We willen een inloopdouche plaatsen en betegelen en misschien ook het bad eruit halen. De werken kunnen spoedig van start gaan.
Badkamer & sanitair
Oost-Vlaanderen
Renovatiewerken badkamer + vloerverwarming herstellen
We zijn ons huis aan het renoveren. Voor de badkamer zoeken we een nieuwe douche, moet de centrale vloerverwarming hersteld worden en willen we nieuwe betegeling.
Badkamer & sanitair
Oost-Vlaanderen
Renovatie van een badkamer, woning te Evergem
Graag had ik in mijn badkamer een nieuwe vloer, een betegeling van de inloopdouche en een nieuwe lavabo met meubel.
Badkamer & sanitair
Vlaams Brabant
Totaalrenovatie van kleine badkamer onder het dak
We hebben een kleine badkamer onder ons dak en willen deze renoveren. We willen de indeling veranderen, het bad vervangen door een inloopdouche en nieuwe tegels plaatsen.
Badkamer & sanitair
Vlaams Brabant
Lege kamer ombouwen tot badkamer
We willen een nieuwe badkamer voor in ons huis.
De huidige badkamer ligt naast de lege kamer die we willen omvormen tot badkamer.
Badkamer & sanitair
Limburg
Inloopdouche in badkamer laten installeren
Wij zouden graag een inloopdouche willen laten installeren, nieuwe waterleiding en tegels.
Badkamer & sanitair
West-Vlaanderen
Badkamerrenovatie: Bad vervangen door douche
Bad moet uitgebroken worden en douche komt in de plaats. weg werken verwarmingsbuizen. enkel twee stopcontacten bij plaatsen. alle waterbuizen zijn reeds nieuw en geplaatst. geen plaatsing lavabo/wc
Badkamer & sanitair
West-Vlaanderen
Bad vervangen door douche in Brugge
Ik zoek een offerte voor een bestaand ligbad uit te breken en te vervangen door een inloopdouche. Woning van 36 jaar oud.
Badkamer & sanitair
West-Vlaanderen
Renovatie van een badkamer, Waregem
Wij wensen onze badkamer volledig te renoveren. Hierbij willen we een inloopdouche en 2 wasbakken laten plaatsen.
Badkamer & sanitair
West-Vlaanderen
Badkamer volledig laten renoveren
Voor mijn huis wil ik een renovatie, zogoed als volledige renovatie. Bouwjaar 1988.
Verhuisfirma's
West-Vlaanderen
Verhuisfirma nodig in Menen.
Ik woon in Menen en verhuis naar een nieuw appartement, ook in Menen. Het appartement is op eerste verdieping. De verhuis voor in de loop van maart, waarschijnlijk één van de laatste weekends.
Badkamer & sanitair
Vlaams Brabant
Badkamer renoveren | Steenokkerzeel
We zouden graag het douchegedeelte van onze badkamer renoveren. Meer bepaald willen we de deur, tegels en douchebak vervangen door een meer waterdicht en onderhoudsvriendelijker alternatief.
Badkamer & sanitair
Vlaams Brabant
Badkamer renoveren voor een verbouwing in Scherpenheuvel-Zichem
We hebben een nieuwe woning gekocht waar we vanaf 5 maar in kunnen. We willen de volledige badkamer renoveren. We wensen een ligbad of een inloopdouche en willen ook een wc plaatsen. De verwering zal behouden moeten blijven.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Badkamer renoveren in Kontich
We hebben een badkamer van 7-8 jaar oud die we graag willen vernieuwen. Het gaat zowel om tegelwerken als het plaatsen van een nieuwe douche en lavabo.
Badkamer & sanitair
Vlaams Brabant
Renovatie van een badkamer te Sint-Martens-Lennik
We zoeken offertes voor het uitbreken van onze bestaande douche en het plaatsen van een inloopdouche. We wensen ook de muur te laten bezetten en eventueel twee nieuwe toiletten te laten plaatsen.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Offerte badkamerrenovatie: Tegels vervangen, plafond vernieuwen
Ik wil mijn badkamer renoveren. Ik wens de tegels te vervangen , alsook een nieuwe toiletkast en vals plafond plaatsen.
Badkamer & sanitair
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag Douche vergroten + tegels vervangen
We willen onze douche groter maken en de bestaande tegels rond het bad veranderen.
Verhuisfirma's
Antwerpen
Verhuizen uit appartement in Deurne naar woning in Merelbeke
Ik wil graag verhuizen van mijn huurappartement gelegen in de Pieter Van Isackerlaan 2 bus 1 te 2100 Deurne naar Hoogstraat 7 te 9820 Merelbeke (woning)
Verhuisfirma's
Oost-Vlaanderen
Verhuisfirma voor verhuis Zele naar Brussel
Ik verhuis van Oost-vlaanderen naar Brussel. Verhuis naar Brussel stad. Verhuis is gepland voor februari. Voor de verhuis is zeker een verhuislift en camionette nodig.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Badkamer voor een woning in Mechelen
Toestellen en tegels vervangen in een badkamer. Woning van de jaren 50 maar de badkamer is zo'n 25 jaar geleden reeds renovatiewerken gebeurd. Werken voor de zomer .
Badkamer & sanitair
Vlaams Brabant
Douche vervangen in badkamer te Londerzeel
Ik wens onze huidige douchecabine af te breken en te vervangen door een nieuwe inloopdouche. Het huis is gebouwd in 2004. Graag een offerte op maat.
Verhuisfirma's
West-Vlaanderen
Verhuis van De Panne naar Munchen (Duitsland)
Graag zou ik een offerte van u ontvangen voor een verhuizing van De Panne (België) naar München in Duitsland.

Het handelt zich om ongeveer 7.3 cbm. aan inboedel o.a.:
1x Dubbel bed (1,6m x 2,0m)
1x Matras (1,6m x 2,0m)
1x Eet tafel (1,47m x 0,95m)
4x Stoel
1x Kast (0,77m x 1,47m)
2x Nacht tafel (0,39m x 0,41m)
20x Standaard verhuis dozen

Afgezien van het bed is de rest nog ingepakt van de vorige verhuizing en is ondergebracht in een garage op de begane grond.

De woning in München bevind zich op de tweede verdieping en heeft geen lift toegang. Ik ben flexibel met het datum van de verhuizing, al zou ik dit graag binnen een maand al doen.

Badkamer & sanitair
Limburg
Badkamer renoveren van 7,5m²
Ik wil een volledige badkamer renoveren. Dit is een badkamer van ongeveer 2,5 op 3 meter.
Badkamer & sanitair
Oost-Vlaanderen
Badkamerrenovatie voor de regio Gent
We zijn bezig met een verbouwing. Badkamer dient nog volledig geplaatst te worden, boiler ook nodig. Vooral aansluitingen moeten er gebeuren.
Bouwjaar 1908.
Verhuisfirma's
Antwerpen
Verhuizen tweede verdieping Antwerpen
Ik wil een firma voor de verhuis. Nu woon ik in Sint-Job-int-Goor, maar ik trek naar een appartement in stad Antwerpen. Normaal gezien verhuis ik op 27 januari.
Badkamer & sanitair
Brussel
Badkamer en sanitair vervangen door vakmensen
Ik ben op zoek naar vakmensen met een gepaste en volmaakte opleiding om mijn bad te vervangen. De bekadering en één rij betegeling moet ook opnieuw gedaan worden.
Badkamer & sanitair
Antwerpen
Badkamer voor een woning in Deurne
Dit is een zeer oude badkamer. De muren zijn redelijk beschadigd. Loodgieterij, muur bijwerken en deur uitbreken. Badkamer op eerste verdieping.
Badkamer & sanitair
West-Vlaanderen
Badkamer voor een woning in Brugge
Geachte Heer/Mevrouw, De huidige douche mozaiken komen los. We willen de vloer vervangen door een douchebak en de tegels aan de muren. Dus een volledige nieuwe ingebouwde douche plaatsen. Bij voorbaat dank,
Verhuisfirma's
Antwerpen
Aanvraag Verhuisfirma's te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor een verhuisfirma, wij verhuizen naar een bedrijfspand, wij hebben nood aan een verhuislift, een verhuiswagen met chauffeur en verhuisdozen, graag ontvangen wij een vakman ter plaatse om hem verder in te lichten.
Verhuisfirma's
West-Vlaanderen
Verhuisfirma voor een appartement in Blankenberge
ik zoek een verhuislift , een vrachtwagen en twee verhuizers. Dit is voor verhuis van een appartement op derde verdieping Naar een appartement op gelijkvloers. Verhuis in december, 90km verder.