Welkom bij Chauffage Sean

Over ons


Ons bedrijf Sean Heating levert diensten op het gebied van loodgieterswerk. Onze specialiteiten zijn de installatie van condensatieketels, centrale verwarming, keukenrenovatie en badkamerrenovatie. Onze werkzaamheden situeren zich hoofdzakelijk in de regio's Luik, Namen en Waals-Brabant.

Doe een beroep op ons voor verschillende diensten

Wij willen naar u luisteren om uw loodgieters- of verwarmingsproject voor uw woning uit te voeren. Door onze specialisatie op bepaalde gebieden zullen wij u goed kunnen adviseren en u kwaliteitswerk kunnen leveren. Ontdek hieronder enige informatie over onze diensten:

Condensatieketel

Wij bevelen dit type ketel ten zeerste aan om uw oude verwarmingsbron te vervangen. Het is een oplossing die een energiebesparing van ongeveer 40 procent mogelijk maakt in vergelijking met conventionele boilers. Dit is met name te danken aan zijn efficiëntie, die dicht bij de 100 procent ligt. Dankzij onze ervaring met het installeren van dit product, zult u profiteren van een installatie van hoge kwaliteit. Het is mogelijk een staatspremie tussen 200 en 600 euro te krijgen voor de installatie van een condensatieketel.

Centrale verwarming

Wij stellen ook de installatie van een ander centraal verwarmingssysteem voor, waardoor energie kan worden bespaard. Een snelle terugverdientijd van de investering kan worden overwogen, zodat u kunt besparen op uw energierekening. Afhankelijk van uw behoeften en wensen, zullen wij u adviseren bij de keuze van uw verwarmingssysteem. Schone energiebronnen zoals thermische zonnepanelen kunnen worden overwogen. Een manier om het milieu en uw portemonnee te beschermen in de loop der jaren.

Badkamer renovatie

Wij bieden u onze ervaring en kwalificaties op het terrein voor uw badkamer renovatie project. Wij luisteren naar u om samen de herinrichting van uw badkamer uit te werken en aan uw wensen te voldoen. Wij zullen naar u luisteren en samen met u een nieuw badkamerontwerp uitwerken dat aan uw behoeften zal voldoen.

Keuken renovatie

U kunt een beroep op ons doen voor de renovatie van uw keuken. Of het nu gaat om wijzigingen of een totale verandering, wij zullen u kwaliteitswerk leveren. Wij hebben veel leveranciers in het veld om u een ruime keuze aan producten te bieden.


Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten of om een andere vraag over ons bedrijf te beantwoorden. Het is mogelijk om snel een offerte te krijgen op basis van uw project. Profiteer van kwaliteitsdiensten op onze voorkeursgebieden.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Chauffage Sean
Rue du Village 9 
4590 Houffaix, Belgium
BTW: 0765 978 019
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.