Welkom bij Castor

Over ons


Dak- en gevelrenovatie zijn dé specialiteit van Castor bvba. Voor dak-, gevelrenovatie, zolderinrichting, dak- en gevelisolatie moet u bij Castor zijn.

Dankzij bijna twintig jaar ervaring is Castor bvba uitgegroeid tot een firma met een uitstekende service, een correcte uitvoering en een betrouwbaar team.

Vakmanschap en kwaliteit zijn voor ons erg belangrijk. Zo volgen wij alles grondig op en werken we alles tot in de puntjes af, rekening houdend met uw behoeften, timing en uiteraard budget.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Dakrenovatie

Een dakrenovatie behandelt ieder mogelijk probleem, zoals koudebruggen, tocht, lekken, etc. Daarnaast wordt de look van uw woning ook verfrist.

Zo zijn we op de hoogte van ieder soort dak. Hellende daken zijn één van de meest voorkomende dak soorten. Hun constructie is echter niet één van de makkelijkste en daarom verdienen hellende daken een aparte zorg. Zo is er de mogelijkheid om aan dakbedekking te doen met twee materialen: kleidakpannen en metalen dakbedekking.

Daarnaast werken we ook aan platte daken. Ook deze krijgen een specifieke aanpak. We zullen een oude of verweerde daklaag vernieuwen of indien de schade beperkt is deze renoveren en herstellen.

Of isolatie, het plaatsen van een koepel, noem maar op, u kan bij ons terecht. U kunt ons ook inschakelen voor het leggen van een groen daksysteem.

Overigens zijn we te vinden voor het plaatsen van velux-ramen, schouwen, ventilatiesystemen, rooksystemen, dakgoten, bekleding,…

Gevelrenovatie

Castor gebruikt verschillende materialen om aan gevelrenovatie te doen. We hebben bijvoorbeeld crepi en steenstrips in ons aanbod, maar dat is lang nog niet alles.

  • Crepi is één van de beste keuzes om uw gevel zowel te isoleren als te renoveren. De isolatiekwaliteit van crepi is uiterst merkwaardig. U hoeft enkel de uw gevel te bekleden met crepi, en dit is voldoende om aan de isolatienormen te voldoen. U bespaart ruimte en werk omdat u niet langs de binnenkant hoeft te renoveren.
  • Steenstrips worden ook regelmatig gekozen. Ze zijn een snellere optie dan opnieuw delen te metsen en ogen hetzelfde. U kan kiezen tussen verschillende steenstriplagen, zo zijn er steenstrips met of zonder voeg.

Daarnaast zijn er ook andere soorten gevelbekleding. We zoeken samen met u het ideale materiaal met de juiste look voor uw woning. We bieden onder andere houten gevelbekleding, volkernpanelen, gevelprofielen, etc.

Zolderrenovatie

Zolderrenovaties geven uw woning meer bruikbare ruimtes of een beter geïsoleerde woning, en vanzelfsprekend stijgt uw woning in waarde.

ZO kunnen we uw zolder isoleren voor optimaal energie verbruik in de woonst. Gyproc tegen de muren en dakhelling plaatsen zodat deze netjes is afgewerkt. Een vloer kan mogelijk gelegd worden, en zelfs wanden en deuren kan men komen installeren. Zo wordt uw zolder een echt kamer.

Isolatie

Wist u dat een woning zonder isolatie zeker 30% van zijn warmte verliest waardoor er nodeloos energie wordt verbruikt om deze warm te houden? Daarom is het van groot belang dat u uw woning van boven naar onder en van voor naar achter laat isoleren. Bij Castor zijn we voornamelijk gespecialiseerd in dakisolatie en gevelisolatie.

Deze twee vormen van isolatie zijn van hoogste belang om zo min mogelijk energie en warmte te verliezen. Kijk ook zeker eens naar de premies die u kunt krijgen bij het plaatsen van isolatie.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

annette  V .

16/02/2021    sint gillis waas


Project : dakwerken te Sint-Gillis-Waas
Beoordeling : Heel grondige uitleg,wachtend op een offerte
Sander  T .

11/09/2017    Ronse


Project : Gevelrenovatie voor een woning in Ronse
Beoordeling : Punctueel, snel
Adres
Castor
Destelbergenstraat 66/14 
9041 Gent, Belgium
BTW: BE0812404890
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.