Welkom bij BVQ

Over ons


BVQ is een bedrijf afkomstig uit Harelbeke. Partner van Bobex sinds 2017, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakisolatie, Isolatie.

Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Waarom is dakisolatie net zo belangrijk? Er zijn namelijk veel soorten isolatie, maar er kan toch wel gezegd worden dat dakisolatie de allerbelangrijkste is. Zoals eerder al werd gezegd, gaat de meeste warmte via het dak verloren. Het is belangrijk om te weten dat er 4 verschillende vormen van dakisolatie bestaan, namelijk:

  • Dakisolatie langs binnen: dit is de goedkoopste optie, gebruik makende van rots- en steenwol of zelfs ook isolatieplaten.
  • Dakisolatie langs buiten: bij het herstellen of vernieuwen van de dakbedekking, wordt er vaak beroep gedaan op deze soort isolatie. Is de kamer onder het dak al afgewerkt? Dan is dit de handigste methode!
  • Zoldervloer isoleren: indien u de zolder enkel als opslagruimte gebruikt en u dus niet van plan bent te verwarmen, kan u ook deze methode kiezen. Voor holle vloeren doet men vaak beroep op glaswol, terwijl er eerder gedacht wordt aan drukvaste isolatieplaten voor massieve vloeren.
  • Plat dak isoleren: een plat dak isoleren vraagt al meteen een totaal andere werkwijze en ook hier kunnen de werkwijzen verschillen, afhankelijk van uw voorkeur.

Investeren in dakisolatie wordt enorm aangemoedigd door de Belgische overheid en het is ook daarom dat kans erin zit dat u in aanmerking komt voor enkele premies en andere financiële steunmaatregelen. Op deze manier krijgt u de kans om de terugverdientijd van de investering flink in te korten!

U kan bijvoorbeeld een premie van €4 per vierkante meter ontvangen van uw netbeheerder, indien de isolatiewaarde van het materiaal minimaal 4,5 m² K/W bedraagt. Is er sprake van isolatiewerken in privéwoningen ouder dan 10 jaar? I.p.v. het gebruikelijke tarief van 21%, betaalt u dan slechts 6% BTW.

Proper vakmanschap dat jarenlang zijn kwaliteit bewijst? Bij BVQ kan u dat verwachten! Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker uzelf van een correcte uitvoering van de werken. Wij zullen u bijstaan van begin tot einde en vakkundig advies geven waar nodig.

Regio ' s van de activiteit




Adres
BVQ
Gentsesteenweg 68
8530 Harelbeke, België
BTW: BE0518899421
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .