Welkom bij BVQ

Over ons


BVQ is een bedrijf gespecialiseerd in dakisolatie, isolatie, ... Dankzij hun vakmanschap en jarenlange ervaring zijn ze de ideale partner voor uw project.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Waarom is dakisolatie net zo belangrijk? Er zijn namelijk veel soorten isolatie, maar er kan toch wel gezegd worden dat dakisolatie de allerbelangrijkste is. Zoals eerder al werd gezegd, gaat de meeste warmte via het dak verloren. Het is belangrijk om te weten dat er 4 verschillende vormen van dakisolatie bestaan, namelijk:

 • Dakisolatie langs binnen: dit is de goedkoopste optie, gebruik makende van rots- en steenwol of zelfs ook isolatieplaten.
 • Dakisolatie langs buiten: bij het herstellen of vernieuwen van de dakbedekking, wordt er vaak beroep gedaan op deze soort isolatie. Is de kamer onder het dak al afgewerkt? Dan is dit de handigste methode!
 • Zoldervloer isoleren: indien u de zolder enkel als opslagruimte gebruikt en u dus niet van plan bent te verwarmen, kan u ook deze methode kiezen. Voor holle vloeren doet men vaak beroep op glaswol, terwijl er eerder gedacht wordt aan drukvaste isolatieplaten voor massieve vloeren.
 • Plat dak isoleren: een plat dak isoleren vraagt al meteen een totaal andere werkwijze en ook hier kunnen de werkwijzen verschillen, afhankelijk van uw voorkeur.

Investeren in dakisolatie wordt enorm aangemoedigd door de Belgische overheid en het is ook daarom dat kans erin zit dat u in aanmerking komt voor enkele premies en andere financiële steunmaatregelen. Op deze manier krijgt u de kans om de terugverdientijd van de investering flink in te korten!

U kan bijvoorbeeld een premie van €4 per vierkante meter ontvangen van uw netbeheerder, indien de isolatiewaarde van het materiaal minimaal 4,5 m² K/W bedraagt. Is er sprake van isolatiewerken in privéwoningen ouder dan 10 jaar? I.p.v. het gebruikelijke tarief van 21%, betaalt u dan slechts 6% BTW.

Proper vakmanschap dat jarenlang zijn kwaliteit bewijst? Bij BVQ kan u dat verwachten! Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker uzelf van een correcte uitvoering van de werken. Wij zullen u bijstaan van begin tot einde en vakkundig advies geven waar nodig.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Yoke  A .

28/10/2019    Roeselare


Project : Hellend dak isoleren voor een huis in Roeselare
Beoordeling :
Adres
BVQ
Gentsesteenweg 68 
B-8530 Harelbeke, Belgium
BTW: BE0518899421
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.