Welkom bij Brusseel David

Over ons


Brusseel David is een bedrijf gespecialiseerd in dakisolatie en isolatie: u kan bij ons terecht voor isolatie, gyplat en stucanet. Ons bedrijf doet er alles aan om u te voorzien van de beste dienstverlening, van A tot Z. U tevredenstellen is voor ons steeds weer het einddoel. Daarnaast beschikken wij over een breed aanbod aan producten en diensten, dus u bent er altijd van verzekerd dat u vindt wat u zoekt.

Waarin onderscheiden wij ons van de rest? Ons bedrijf is klein, maar zeer ambitieus. Door de kleinschaligheid van ons bedrijf kunnen wij flexibiliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding verzekeren. Onze kennis, ervaring en gedrevenheid zorgt steeds weer voor een verbluffend eindresultaat. Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring, zijn wij de ideale partner voor uw project!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Omwille van ons groeiend bewustzijn wat betreft energieverbruik en de klimaatopwarming, wordt er steeds meer aandacht besteed aan isolatie. Het team van Brusseel David beseft dit maar al te goed. Ook voor uw woning is het essentieel dat deze voorzien is van een goede isolatie, wilt u kunnen genieten van talrijke voordelen. Denk maar aan directe besparingen op stookkosten, een snelle terugverdientijd, een aangename temperatuur in huis, gedempt geluid (afhankelijk van het type isolatiemateriaal), brandvertragend materiaal, een hogere waarde van uw huis en tenslotte nog het belangrijkste voordeel, namelijk een bijdrage aan een schoner milieu. 

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om uw woning te isoleren. Het team van Brusseel David staat dan ook klaar om u op weg te helpen naar de juiste keuze: met plezier delen zij hun kennis en expertise, maar ook voor vragen en bedenkingen kan u altijd bij hen terecht.

Tenslotte weten de vakmannen van Brusseel David als geen ander hoe ze moeten werken met gyplat en stucanet. Het zijn allebei pleisterdragers met vergelijkbare einddoelen, maar toch hebben ze beiden andere karakteristieken. Wat hebben de twee soorten te bieden? 

  • Gyplat: bij Gyplat is het de bedoeling dat de volledige plaat wordt bepleisterd, in tegenstelling tot de gyproc plaat waarvan enkel de voegen bepleisterd worden. Hierdoor zal u minder snel te maken krijgen met scheuren en zal u zich kunnen verwachten aan een glad en mooi resultaat. Gyplat is enerzijds een goedkope methode vergeleken met stucanet, maar anderzijds is het minder veelzijdig.
  • Stucanet: de platen van stucanet hebben het grote voordeel dat ze makkelijk en snel te monteren zijn. Daarnaast hebben deze platen geen naden, wat voor een homogeen vlak zonder barsten en scheuren zorgt. U zal kunnen genieten van een uitstekende kwaliteit en meer tijd dankzij de snelle montage. Bovendien is stucanet zowel binnen als buiten toepasbaar, terwijl gyplat enkel gebruikt kan worden voor binnenbepleistering.

Zoals u zelf wel al merkt, weten de vakmannen van Brusseel David waar ze mee bezig zijn. Geef hun de kans om hun kennis en ervaring aan u te bewijzen! Wacht niet langer en vraag hier onmiddellijk een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Brusseel David
Brugsestraat 53
8211 Zedelgem, België
BTW: BE0838299833
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .