Welkom bij Brouwers

Over ons


Speel je met het idee om je woning van nieuwe ramen, deuren en beglazing te laten voorzien? Of neem je eerder de plaatsing van een veranda of pergola in overweging? Bij Brouwers totaalwerken kan het allemaal, aangezien wij in beide zaken gespecialiseerd zijn! Onze onderneming is gelegen in Peer en we zijn werkzaam in de regio’s Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Aangezien we pas verleden jaar uit de startblokken schoten mankeert het ons nog aan ervaring en vakkennis, maar dat wil in geen geval zeggen dat we er niet van dromen om op een dag uit te groeien tot een van de bepalende spelers in de sector.

Bij Brouwers totaalwerken focussen we ons tot in detail op de tevredenheid van onze klanten. Zo trachten we steeds een optimale verstandhouding uit te bouwen met ons cliënteel en opteren we ervoor om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met hen. Om onze doelen kracht bij te zetten, nemen we het zekere voor het onzekere. We nemen uitsluitend werknemers in dienst die de juiste opleiding gevolgd hebben en de nodige ervaring kunnen voorleggen. Daarnaast scholen we ons te gepasten tijde bij. Op die manier weten we zo goed als altijd waar we aan toe zijn in de branche en komen we zelden tot nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hou je een goed gevoel over aan wat we je te bieden hebben en wil je daarom verdere inlichtingen inwinnen? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van vakmensen zal er alles aan doen om je een oplossing op maat aan te bieden die strookt met jouw persoonlijke verwachtingspatroon.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Brouwers totaalwerken kan je terecht voor ramen, deuren en beglazing enerzijds en veranda’s, pergola’s en terrasoverkappingen anderzijds. Voor elk van onze klussen maken we gebruik van materialen van de beste kwaliteit. Daaraan koppelen we verder een efficiënt werktempo en correcte prijstarieven.

Ramen, deuren en beglazing vormen geen goedkope investering, maar het is wel een feit dat ze een enorme opwaardering van je huis met zich mee kunnen brengen. Verder brengt een pergola of terrasoverkapping verschillende voordelen met zich mee zoals schaduw in de zomer en beschutting tegen de regen.

Geef ons een seintje voor welke specifieke opdracht binnen welk tijdsbestek je onze deskundige hulp wil inschakelen en wij gaan aansluitend direct tot actie over.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Brouwers
Grote heide 8 bus 3
3910 Neerpelt, België
BTW: BE0807058113
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .