Airconditioning

Nooit meer zweten of kou lijden met airconditioning

Is het bij u puffen in de zomer en klappertanden in de winter? Onze experts in airconditioning laten een nieuwe wind waaien door uw huis of kantoor.

Met airconditioning geniet u altijd van aangename kamertemperatuur. Vraag meer info aan onze partners en vergelijk gratis en vrijblijvend offertes.


Offertes aanvragen

Ik wil airconditioners vergelijken

 
* 1. Wat is de totale oppervlakte van de ruimtes voor de airco installatie?
 
 
* 2. Heeft u reeds een airconditioning of klimaatregeling in uw gebouw?
 
 
* 3. Tegen wanneer wenst u de installatie van de airconditioning?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

In de warme zomermaanden komt een airconditioning systeem goed van pas. Er zijn momenteel heel verschillende types met allerlei toepassingsmogelijkheden die helemaal niet veel verbruiken. Ze voorzien u heel de tijd door van zuivere frisse lucht.

Zowel op kantoor als thuis verhoogt dit uw leefcomfort. Op het werk is het zelfs bevorderlijk voor de productiviteit en prestaties van uw werknemers. In een drukkende warmte presteert immers niemand veel. Dankzij airconditioning hebt u ook in de zomer energierijke creatieve medewerkers.

En dan is er nog een voordeel waar niet veel mensen zich van bewust zijn: zowel thuis als op het werk verhoogt een airconditioning systeem de levensduur van uw elektronische apparaten.

Een goede airconditioning is onmisbaar dus. Interesse om u hier ook mee uit te rusten? Vul dan hieronder het aanvraagformulier in en ontvang snel offertes van gereputeerde installateurs.

De juiste airconditioninginstallatie kiezen voor een onderneming doe je niet zomaar. Hou rekening met volgende tips voor je een beslissing neemt:

  • Hoe groot is de ruimte die koel moet blijven? Een gewone kantoorruimte koelen is makkelijker dan een grote lobby koelen. Zorg dat de airco-installateur op voorhand een idee heeft van welke ruimtes gekoeld moeten worden.
  • Kies een goede temperatuur, en verhoog de productiviteit. In een aangename omgevingstemperatuur ligt de productiviteit hoger. Leg de temperatuur dus niet te hoog, maar ook niet te laag want dan verbruik je meer energie.
  • Hou rekening met toestellen die ruimtes opwarmen. Computers, ijskasten en andere elektronische toestellen warmen een ruimte op. Hoe meer van die toestellen er dus in de ruimte staan die gekoeld moeten worden, hoe zwaarder de klimaatregelaar zal moeten zijn.
  • Zorg dat je de temperatuur apart kan regelen in de verschillende kantoren. De zuidelijk gerichte kantoren laat je best niet regelen door dezelfde meter als de noordelijk gerichte kantoren. Zorg ervoor dat de installateur weet hoeveel installaties er moeten komen en hoe ze geregeld moeten worden.
  • Vraag naar een goede dienst na verkoop. Als professioneel heb je wel betere dingen te doen dan prutsen aan de airconditioning. Zorg dat je zeker bent dat de installateur ook instaat voor het onderhoud en herstel van de machine. Maak hier in elk geval goede afspraken over met de leverancier.

Vergelijk airco-dealers hier. Vul een offerteaanvraag in en ontvang verschillende offertes van verschillende installateurs.

 

Ontvang gratis offertes voor airconditioning