Welkom bij Blue Water Company

Over ons


Wist u dat we voor de helft uit water bestaan? Om dit te vernieuwen is het dus belangrijk om regelmatig te drinken. Dankzij Blue Water Company is uw dagelijks aanbevolen waterinname gegarandeerd. Wij leveren waterkoelers in alle soorten en maten, voor thuis of op de werkvloer. Bij ons vindt u het beste mineraalwater tegen een schappelijke prijs!

Waterkoelers zijn tegenwoordig overal te vinden op de werkvloer, maar ook thuis wordt dit handig systeem door velen steeds vaker gebruikt. Dit hangt samen met ons verlangen om steeds vaker bewust te kiezen voor een gezonde levensstijl. Een natuurlijk mineraalwater zonder suiker of andere toevoegingen is hier dan ook de ideale oplossing voor.

Zowel bedrijven, KMO's & particulieren, als zelfstandigen & vrije beroepen, overheidsinstellingen, onderwijsinrichtingen en sportclubs kunnen bij ons terecht. Bij ons kan u het volgende verwachten:

 • Een stipte levering aan huis of op kantoor en een duidelijke communicatie, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
 • Waterlevering aangepast aan uw verbruik.
 • Een vlekkeloze installatie én onderhoud van de waterkoelers of waterfonteinen.
 • Een vlotte verdeling via de plaatselijke drankcentrale en via grootdistributie.

Bent u op zoek naar het beste natuurlijke mineraalwater aan een redelijke prijs en dat ook nog eens gecombineerd met een all-round serviceformule? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Er zijn veel voordelen verbonden aan de waterkoelers van Blue Water Company, waaronder:

 • Een modern en stijlvol ontwerp: de koelers van Blue Water Company zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van opties, waardoor u altijd wel eentje zal vinden die perfect in uw ruimte past. Door het moderne uiterlijk zal het zeker en vast een aantrekkelijke aanwinst zijn voor uw thuis of kantoor.
 • Voortreffelijke filtratie: u hoeft zich geen zorgen te maken over blootgestelde kranen, want elk glas water zal uitgebreid gefilterd zijn. Dit zorgt ervoor dat u dagelijks van een lekker, vers, gefilterd en gezond glas water zal kunnen genieten. Wat een luxe!
 • Handig en probleemloos: na de installatie, die door ons zelf gebeurt, zal u probleemloos kunnen genieten van het gefilterd water zonder al te veel complicaties. Onze waterkoelers zijn ontzettend gebruiksvriendelijk en voor onderhoud kan u uiteraard ook bij ons terecht.
 • Natuurlijk mineraalwater: ons water beantwoordt aan een aantal strikte criteria die de naam 'natuurlijk mineraalwater' met zich meebrengt. Dit betekent concreet dat het water van begin tot einde op natuurlijke wijze wordt gefilterd. Bovendien is het ook ecologisch, want zij maken gebruik van hervulbare polycarbonaatflessen met statiegeld. Dit zorgt dan weer voor veel minder PMD-afval!

Onze specialisten bekommeren zich om de levering, de installatie en het onderhoud van de door u gekozen waterkoeler. Van begin tot einde hoeft u zich dus om niets zorgen te maken.

Kies voor kwalitatieve waterkoelers en een uitstekende dienstverlening. Schiet meteen in actie en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

David  M .

27/02/2014    


Project : Waterkoeler of waterdispenser te Ruiselede Klaphulle 8755
Beoordeling : Alles volgens wens.
Adres
Blue Water Company
Venecolaan 54  bus C
B-9880 Aalter, Belgium
BTW: BE 0872047321
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.