Welkom bij Berent Renovatie

Over ons


Ons bedrijf Berent Renovatie is gevestigd in Oostende, in de Vlaamse regio van de provincie West-Vlaanderen. We zijn in de hele provincie betrokken bij de installatie van gyproc.

Neem contact met ons op voor verschillende diensten

We hebben ervoor gekozen om ons te specialiseren in gyproc voor alle voordelen die we bieden. We hebben vaardigheden ontwikkeld om dit bouwproduct goed onder de knie te krijgen. We gebruiken bijvoorbeeld gyproc voor de bouw van valse plafonds, muren, maar ook voor de isolatie van een zolder. Mocht je gyproc voor een ander gebruik willen gebruiken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Installeer een vals gyproc-plafond

Voordat een gyproc vals plafond wordt geïnstalleerd, zal een expert van Berent Renovatie naar de locatie komen om de precieze behoefte te bestuderen. Afhankelijk van het oppervlak van het onderdeel kan de installatie van gyproc soms complexer zijn dan we ons kunnen voorstellen. Hetzelfde geldt voor bepaalde maatregelen die wellicht ingewikkelder zijn. We gaan dan de taak op ons nemen om het op maat gemaakte valse plafond te creëren, zodra deze stap is voltooid.

Installeer een Gyproc Wall

Wat de installatie van een vals plafond betreft, grijpt ons bedrijf ook in voor de installatie van muren in gyproc. We doen hetzelfde door op locatie te gaan, om het werk duidelijker en nauwkeuriger te kunnen inschatten. Tot slot nemen we op de dag van de installatie van je gyproc-muur alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat deze in de beste omstandigheden plaatsvindt.

Isoleer een zolder in gyproc

Tenslotte moet de isolatie van een zolder altijd serieus worden genomen! Met onze expertise in de installatie van gyproc zullen de specialisten van Berent Renovatie perfect weten hoe een zolder geïsoleerd kan worden, zelfs in de meest extreme gevallen. Na een eerste afspraak organiseren we de installatie van gyproc zodat deze snel en efficiënt is. Aan het eind van het werk zorgen we ervoor dat de afwerkingen goed worden uitgevoerd.

Neem contact met ons op en ontvang een antwoord over 48u

Ben je van plan om een vals plafond, een muur, of een zolder te isoleren in gyproc te installeren? Ons team staat tot jouw beschikking om al jouw vragen te beantwoorden! Zodra je het bijgevoegde contactformulier hebt ingevuld, neemt een Berent Renovatie-specialist jouw verzoek in behandeling: Binnen 48 uur ontvang je een reactie op jouw verzoek, en indien nodig zelfs een gratis offerte.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Berent Renovatie
Sartlaan 40
8400 Oostende, België
BTW: BE0725600976
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .