Welkom bij Bennu Design

Over ons


Wil u van uw bedrijf een succes maken? Dan is een professionele website of webshop die makkelijk te vinden is via zoekmachines en sociale media onontbeerlijk. Een sterke internetaanwezigheid legt het fundament voor uw succes.

Bij Bennu Design helpen we u daar graag bij. Bennu Design is een digitaal agentschap dat voor uw bedrijf een aantrekkelijke website en efficiënte webshop maakt. Dat doen we met alle inzichten van vandaag, zo heeft uw bedrijf alle kansen op slagen.

Naast websites en webshops bieden we ook opleidingen op maat aan. Online marketing is onze specialiteit en dat delen we graag met u. We ontwerpen uw website rekening houdend met SEO en andere belangrijke aspecten, zetten uw reclame campagnes op, helpen u om uw database te optimaliseren en gebruik te maken van deze gegevens, en nog veel meer.

Met Bennu Design kiest u voor een totaalpakket en een persoonlijke aanpak. We maken samen een analyse van uw bedrijfs huidige situatie op het internet en bedenken strategieën om deze te verbeteren. U kan rekenen op onze jarenlange ervaring voor uw digitaliseringstraject van A tot Z!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Wij zetten volop in op lange termijnrelaties. Daarom bieden wij zowel totaalpakketten aan die u zowel de middelen als de vaardigheden aanleren alsook specifiekere samenwerkingen. Zo krijgt u als klant wat u wilt: op maat gemaakte en kwalitatieve service! Van webdesign en de juiste softwaresystemen tot online marketing en opleidingen, u vindt bij ons waar u nood aan heeft!

Webdesign

Wij zorgen voor alle technische zaken en zorgen voor een perfect op maat gemaakt ontwerp voor uw website. Na een eerste bezoek op uw locatie bespreken we samen uw project en zorgen we voor een goede uitwerking en opvolging.

Wij bezorgen u een op maat gemaakte website waarvan u 100% eigenaar bent en die u na een opleiding zelf en eenvoudig kan beheren. Of uw klanten nu hun laptop, tablet of smartphone gebruiken, uw site past zich automatisch aan zodat de gebruiker van een optimale ervaring verzekerd is.

Software

Wij helpen u slim digitaliseren. Dat wil zeggen dat we uw verschillende systemen en programma’s aan elkaar koppelen wanneer dit effectief een meerwaarde kan opleveren. Programma’s werken op deze manier perfect samen en communiceren zoals het hoort. Dat maakt uw werk efficiënter en biedt extra mogelijkheden om uw klantenwerking te optimaliseren!

Indien gewenst, laten we u ook kennis maken met ODOO, momenteel de beste management software voor bedrijven. Deze laat onder andere makkelijke communicatie met en tussen uw werknemers, boost uw verkoopdiensten en vereenvoudigt uw financiën.

Online marketing

Wil u helemaal bovenaan in de zoekresultaten staan wanneer internetgebruikers naar diensten die u aanbiedt zoeken? Wil u extra likes, reacties en volgers op sociale media? Dan heeft u nood aan gerichte en efficiënte Google en sociale mediacampagnes. Bennu Design helpt u hier graag bij!

Opleiding

Wil u ook expert worden in online marketing en verkoop? Volg dan één van onze opleidingen in groep of vraag een persoonlijke 1-1 coaching voor een op maat gemaakte opleiding. Klantenbeheer, verkooptechnieken, copywriting, website en webshop beheer, internetfotografie en nog veel meer: u vindt bij ons de juiste opleiding!

Database Marketing

Uw klantenbestand uitbreiden en hen doelgericht bereiken, dat is vandaag essentieel om uw merk op de kaart te zetten. Ook daar helpt Bennu Design u graag bij verder. Aarzel niet en vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Bennu Design
Koningin Astridlaan 216 bus 701 
B-2800 Mechelen, Belgium
BTW: BE0826.299.448
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.